19 Şubat 2011, Cumartesi 12:15:37

UTED'DE SEÇİM HEYECANI BAŞLIYOR

Uçak Teknisyenleri Derneği UTED'de bugün seçim heyecanı yaşanıyor. İki listenin yarıştığı Genel Kurul'da oy verme işlemi saat 14.00'te başlayacak.
  • Herkes teknisyenlerin haklarını savunurken teknikte calısan taşeron personeli herkes görmezden geliyor. Bizim haklarımız savuncagımız kimse yokmu.. 700 liraya ev gecindirmeye calsırken 2500 tl az gelen vatandaslarımız üstüne üstlük taseron firma personelini insan oalrak görmeyip ezmeye calsıyor.. Haklı oldugumuz halde baskanlarımzıdan müdürlerimizden ezilmemiz isteniyor.. Hani burda müslümanlık hani burda kardeslik...Simdi siz bunuda yayınlamassınız.. Tekniğin içne girip taseronun hakkını savuncak bi adam yokmu? Bu haberi yayınlicak gazeteci haberci yokmu?Yazık size...
  • Sefa başkandan sonrası ve aday olan arkadaşlarımız...aslında kabul edilebilecek en büyük gerçek; bu arkadaşlarımızdan hangisi kazanırsa kazansın; THY yönetimine endeksli olacakları..bir zamanlar 13-14 derneğin olduğu şirketimizde; TEKNİSYEN' e bakış açısını değiştirebilmek önem arz ediyor..bu iş biraz da sosyalite ile ve her kesimden insan ilişkileri oluşturmak ile olur..yoksa seçimden seçime konuşmak; sadece laf salatası oluyor..kısaca S.Ö ve S.S (sefadan önce;sefadan sonra) yaşadıklarımız ortadayken..
Uçak Teknisyenleri Derneği UTED'de seçim heyecanı başladı. Saat 14.00'te başlayacak oy verme işlemleri öncesinde Başkan adayları ve üyeler B Kapısı'ndaki Eğitim Merkezi'ne geldi.

Genel Kurul'a saatler kala Airporthaber'e konuşan her iki başkan adayı da oldukça iddialı olduğu gözlendi.

Adaylardan Ümit Sayıl, UTED yönetimine neden talip olduklarını şu sözlerle açıkladı: " Teknisyenlerin en büyük sorunlarından biri olan lisans sorununu çözmek en büyük hedefimiz. Bunun için SHGM nezdinde çalışmalar yapacağız. Derneğin alt yapısını tamamen değiştireceğiz. SHGM ve şirketleri ortak paydada buluşturacağız. Dernek bünyesinde eğitim birimi kuracağız:"

Diğer listenin sahibi  Namık Gedik ise, UTED'in son zamanlarda Kanarya Sevenler Derneği'nden farkı kalmadığı ve bunu değiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Gedik, " Sözü dinlenen, sendika ve işverene aynı uzaklıkta bir oluşum yaratmayı düşünüyoruz. 26 yıldır dernekçilik yapıyorum. Gençlerin yönetimde aktif olacağı bir dernek düşünüyorum" diye konuştu.

 Seçimle ilgili ayrıntılar sadece Airporthaber'de olacak...

UTED'DE SEÇİM HEYECANI BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Herkes teknisyenlerin haklarını savunurken teknikte calısan taşeron personeli herkes görmezden geliyor. Bizim haklarımız savuncagımız kimse yokmu.. 700 liraya ev gecindirmeye calsırken 2500 tl az gelen vatandaslarımız üstüne üstlük taseron firma personelini insan oalrak görmeyip ezmeye calsıyor.. Haklı oldugumuz halde baskanlarımzıdan müdürlerimizden ezilmemiz isteniyor.. Hani burda müslümanlık hani burda kardeslik...Simdi siz bunuda yayınlamassınız.. Tekniğin içne girip taseronun hakkını savuncak bi adam yokmu? Bu haberi yayınlicak gazeteci haberci yokmu?Yazık size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sefa başkandan sonrası ve aday olan arkadaşlarımız...aslında kabul edilebilecek en büyük gerçek; bu arkadaşlarımızdan hangisi kazanırsa kazansın; THY yönetimine endeksli olacakları..bir zamanlar 13-14 derneğin olduğu şirketimizde; TEKNİSYEN' e bakış açısını değiştirebilmek önem arz ediyor..bu iş biraz da sosyalite ile ve her kesimden insan ilişkileri oluşturmak ile olur..yoksa seçimden seçime konuşmak; sadece laf salatası oluyor..kısaca S.Ö ve S.S (sefadan önce;sefadan sonra) yaşadıklarımız ortadayken..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000