07 Temmuz 2010, Çarşamba 15:40:52

Uluslararası Örgütlerden SHGM'ye teşekkür

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde 24-25 Haziran 2010 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Avrupa Sivil Havacılık Örgütü (ECAC) Eğitim Konferansı'nın ardından,Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru'ya teşekkür mesajı geldi.
  • Millete kendi onayladağınız lisansı verip sonra o lisansları beğenmeyip yurt dışından gelen pilotlara onay verdiğiniz için biz de teşekkür ederiz ; bizi de işsiz bıraktığınız için(!)
  • "Üstün emek ve çabalarınız için" bi de madalya lazım sizlere. Garip...
  • KTHY'nin uçuş lisansını Pegasusla anlaştıgı duyulurkenden iptal etme kararı alan SHGM'yi halkı apt*l yerine koymakla beraber Yaz aylarına denk gelen uçuş yasağı ile kıbrıs turuzimini çökerttiği için kınıyoruz.. Dünyada bir tane daha böyle örnek bulmazsınız.. Çeşitli oteriteler tarafından güvenlikte 1. seçilen bir havayoluna siz tam iş yapacağı zamanda uçuşları durdurun derseniz o havayolunu defterden silmiş olursunuz.. Umarım zamanla SHGM'deki yöneticilerde kendi başlarına karar alabilecek duruma gelir yoksa ''Emir büyük yerden'' lafı daha çok zaman sürecek...
  • Üstün emek ve çaba gösteren SHGM personelin maaşları hala 1000-1300 TL arası. ( İHS li arkadaşlar hariç ) Biraz da bu konunun gündeme getirilmesini istiyoruz.
ECAC Genel Sekreteri G.W. LUMSDEN gönderdiği mesajında; 24-25 Haziran 2010 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Konferans süresince katılımcılara gösterilen misafirperverlik, profesyonel organizasyon ve destek için yürekten teşekkür ettiklerini belirtti.

Diğer katılımcılardan gelen teşekkür mesajlarında ise ortak nokta olarak, Konferansta ortaya çıkan başarının Genel Müdür Dr. Ali Arıduru ve SHGM Çalışanlarının aktif katılımının sonucu olduğunun altı çizilirken, katkıların ve konferansın getirdiği mevcut olumlu çıktıların artarak devam edeceğinden emin olunduğu vurgulandı.
Uluslararası Örgütlerden SHGM'ye teşekkür

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Millete kendi onayladağınız lisansı verip sonra o lisansları beğenmeyip yurt dışından gelen pilotlara onay verdiğiniz için biz de teşekkür ederiz ; bizi de işsiz bıraktığınız için(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Üstün emek ve çabalarınız için" bi de madalya lazım sizlere. Garip...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY'nin uçuş lisansını Pegasusla anlaştıgı duyulurkenden iptal etme kararı alan SHGM'yi halkı apt*l yerine koymakla beraber Yaz aylarına denk gelen uçuş yasağı ile kıbrıs turuzimini çökerttiği için kınıyoruz.. Dünyada bir tane daha böyle örnek bulmazsınız.. Çeşitli oteriteler tarafından güvenlikte 1. seçilen bir havayoluna siz tam iş yapacağı zamanda uçuşları durdurun derseniz o havayolunu defterden silmiş olursunuz.. Umarım zamanla SHGM'deki yöneticilerde kendi başlarına karar alabilecek duruma gelir yoksa ''Emir büyük yerden'' lafı daha çok zaman sürecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Üstün emek ve çaba gösteren SHGM personelin maaşları hala 1000-1300 TL arası. ( İHS li arkadaşlar hariç ) Biraz da bu konunun gündeme getirilmesini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000