02 Ocak 2012, Pazartesi 09:20:29

ULS KARGO'YA USULSÜZ UÇUŞ CEZASI

SHGM, lisansına uygun olmayan uçak tipi ile uçuş gerçekleştiren ULS Havayolları Kargo'nun kaptan pilotuna 6 ay uçuş yasağı verdi
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Sozu gecen Kpt lar dispec ve personelle uzun sure calıstım, sadece Gn Muduru tanımıyorum. hepsi de degerli bilgili isini cok bilen cok duzgun insanlar. sanırım olay sirketi korumak adına gerceklestirilmis ve cezalarını da cekmekteler... boyle bir olayi firsat bulup bu sekilde acımasızca hakaret boyutuna varan yorumlar bence cok cirkin ve maksatlı oldugu acık. Allah iftiraci ve boyle firsatcılardan butun camiamizi korusun.
  • ULS CALISANLARI, SIRKETIN NE KADAR HUZURLU BIR YER OLDUGUNU BILIRLER.TUM CALISANLAR BIRBIRLERIYLE IYI ILISKILER ICINDEDIR.SIRKET HAKKINDA OLUMSUZ YORUM YAPANLAR, BU BIRLIK VE BERABERLIGE AYAK UYDURAMAYAN, FITNE VE FESAT PESINDE KOSAN, SIRKETTEN ATILMIS VE DOLAYISIYLA EKMEK YEDIGI KABA PISLEYEN, KUYRUK ACISI ILE KIVRANAN KISILERDIR.
  • ŞİRKET KAPANDIĞINDA BİRYERLERİNE KINA YAKACAKLARA SÖZÜM.UNUTMASINLAR Kİ BU TÜR YORUMLARI YAPANLAR,ZAMANINDA BU ŞİRKETTEN EKMEK YEMİŞLERDİR.ŞİMDİ DE KUYRUK ACILARINI BU ŞEKİLDE HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORLAR...YEDİĞİ ÇANAĞA PİSLEYEN TİPLER.....
  • Ne Kadar Saçma yorumlar var. Bilip Bilmeden Sadece Yazmak için yazanlar var.. Sanal Kahramanlar ULS de çalışamadıkları için hazımsızlık mı çekiyor acaba ? ....
  • Madem genel müdür usulsuz pilotlar usulsuz eee usullü ne kaldı geriye..?demekki uls usullü bi şirket değil acilen kapatılmalı..
  • diger ceza alan F/O lar hakkında hiç bilgi yok konussanızya kuralları herzaman uygulayan Ersan bey
  • Sirketin genel muduru bile kanunsuz,usulsuz atanmis biridir. Shgm eski yonetimi , usulsuz bir sekilde , gerekli sartlara uygun olmayan , 6 ay bile havacilik gecmisi olmayan bir kisiye hatir icin form 4 vererek genel mudur olarak atanmasina onay vermistir ve bu kisi halen genel mudurdur.yetrsiz ve bilgisiz yonetim normal olarak hem sirketi hem de Turk sivil havaciligini bilirek veya bilmeyerek riske atacaktir.bu bir skandaldir.arastirin gorün.bu sirket daha cok konusulur.
  • usulsüz uçuş yapmışlar..uls adından belli ordaki u harfi usulsüzlüğü simgeliyor.
  • hatalı olanlar derhal görevinden alınmalı ..eger o kaptana kım ızın verdıyse ve kaptana kım 10 bın dolar maas verıyosa ıkısınede aylık 10 ar bın dolardan 12 ay mın para cezası ve ucustan men cezası verılmelı..
Usulsüz uçuşa göz yuman ve evrakta sahtecilik yapan uçağın iki yardımcı pilotunun lisansını toplam 3 ay süreyle askıya alan SHGM, olayla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

SHGM, geçen ay gerçekleştirdiği denetlemelerde, Atatürk Havalimanı merkezli ULS Havayolları'nın 3 pilotuna ceza kesti.

Denetimlerde, yönetimi bir süre önce Kuzu Kargo'dan devralınan şirketin yurtdışı seferinde usulsüzlük ve evrakta sahtecilik tespit edildi. Firmanın Airbus 310 tipi uçağı kaptan pilotunun, A 300 tipi uçakta uygun lisansla görev yapmadığını tespit eden SHGM, 4 bin TL ceza kestiği uçağın kaptan pilotunun uçuş lisansını da 6 ay süreyle askıya aldı. Ayrıca olayla ilgili, evrakta sahtecilik ve usulsüzlüğe göz yumdukları tespit edilen yardımcı pilotların birine bin lira para cezası kesilirken uçuş lisansı 2 ay askıya alındı. Uçuşta görev alan diğer yardımcı pilota da bin lira para cezası uygulanırken, uçuş lisansı 1 ay süreyle askıya alındı.

(Zaman)
ULS KARGO'YA USULSÜZ UÇUŞ CEZASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sozu gecen Kpt lar dispec ve personelle uzun sure calıstım, sadece Gn Muduru tanımıyorum. hepsi de degerli bilgili isini cok bilen cok duzgun insanlar. sanırım olay sirketi korumak adına gerceklestirilmis ve cezalarını da cekmekteler... boyle bir olayi firsat bulup bu sekilde acımasızca hakaret boyutuna varan yorumlar bence cok cirkin ve maksatlı oldugu acık. Allah iftiraci ve boyle firsatcılardan butun camiamizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ULS CALISANLARI, SIRKETIN NE KADAR HUZURLU BIR YER OLDUGUNU BILIRLER.TUM CALISANLAR BIRBIRLERIYLE IYI ILISKILER ICINDEDIR.SIRKET HAKKINDA OLUMSUZ YORUM YAPANLAR, BU BIRLIK VE BERABERLIGE AYAK UYDURAMAYAN, FITNE VE FESAT PESINDE KOSAN, SIRKETTEN ATILMIS VE DOLAYISIYLA EKMEK YEDIGI KABA PISLEYEN, KUYRUK ACISI ILE KIVRANAN KISILERDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ŞİRKET KAPANDIĞINDA BİRYERLERİNE KINA YAKACAKLARA SÖZÜM.UNUTMASINLAR Kİ BU TÜR YORUMLARI YAPANLAR,ZAMANINDA BU ŞİRKETTEN EKMEK YEMİŞLERDİR.ŞİMDİ DE KUYRUK ACILARINI BU ŞEKİLDE HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORLAR...YEDİĞİ ÇANAĞA PİSLEYEN TİPLER.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne Kadar Saçma yorumlar var. Bilip Bilmeden Sadece Yazmak için yazanlar var.. Sanal Kahramanlar ULS de çalışamadıkları için hazımsızlık mı çekiyor acaba ? ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Madem genel müdür usulsuz pilotlar usulsuz eee usullü ne kaldı geriye..?demekki uls usullü bi şirket değil acilen kapatılmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
diger ceza alan F/O lar hakkında hiç bilgi yok konussanızya kuralları herzaman uygulayan Ersan bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sirketin genel muduru bile kanunsuz,usulsuz atanmis biridir. Shgm eski yonetimi , usulsuz bir sekilde , gerekli sartlara uygun olmayan , 6 ay bile havacilik gecmisi olmayan bir kisiye hatir icin form 4 vererek genel mudur olarak atanmasina onay vermistir ve bu kisi halen genel mudurdur.yetrsiz ve bilgisiz yonetim normal olarak hem sirketi hem de Turk sivil havaciligini bilirek veya bilmeyerek riske atacaktir.bu bir skandaldir.arastirin gorün.bu sirket daha cok konusulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
usulsüz uçuş yapmışlar..uls adından belli ordaki u harfi usulsüzlüğü simgeliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hatalı olanlar derhal görevinden alınmalı ..eger o kaptana kım ızın verdıyse ve kaptana kım 10 bın dolar maas verıyosa ıkısınede aylık 10 ar bın dolardan 12 ay mın para cezası ve ucustan men cezası verılmelı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000