18 Ekim 2016, Salı 15:15:56

Ukrayna anlaşmanın detaylarını açıkladı

Ukrayna, Türkiye ile havayolu seferlerini artıran anlaşmanın ayrıntılarını açıkladı.
  • Şu Dnipro'ya thyden başka bir havayolu uçsa ne güzel olur..
  • Artık daily olsun.. THY alsın hemen. Harkiv ve Vinnitsa da gerekli.
  • Ukrayna nin nufusu 55 milyon, Amerika da ve Canada da yasayan Ukraynali sayisini hayli fazla, Kiev den Miami, Houston uzeri aktarma yapacak cok yolcu var, Ukrayna havayollari sadece New York a ucuyor, Asya hattinda ise Thailand, Endonezya ya tatile giden, bir hayli de Ukraynali var, UAE yi saymiyorum, bizim slot saatlerimiz duzgun olmadigi icin, batiya giden yolcularimizi Lufthansa ya kaptiriyoruz, yetmiyor, Asya ya giden yolcularimizida Araplara, lutfen Kiev Istanbul arasinda ucak biletleri pahali olmasin, ve slot saatlerini ayarlayiniz, bu hattan cok ekmek yeni, Lufthansa ve KLM e gereksiz yolcu kaciriyoruz sonra doluluk oranlari duser, Emirates in doluluk oranlari neden yuksek bu konuda calisma yapan var mi?
  • Türk Hava Yolları Ukraynalı turistlerin Antalyaya gitmeleri için sefer arttırmış ve uçak büyütmüştü mesela İstanbul-Kiev a333 ileydi fakat neden haftada 5 kez bile olsa Antalya-Kiev hattı açılmıyor
  • Dnepro?
  • Dnipro uçuşları ne olacak??????
  • Kiev kac olucak?
  • uia'dan izmir-kiev seferlerini bekliyoruz. aktarmalı uçuşları ankaradan değil izmirden doldurursunuz ancak

Türkiye ile Ukrayna arasında sivil havacılık alanında geçen hafta imzalanan anlaşmayla ilgili Ukrayna tarafından açıklama geldi.

Ukrayna Altyapı Bakanlığı Hava Yolu Ulaşımı Dairesi Müdürü Galina Vinarçuk, Facebok hesabından, iki ülkenin sivil havacılık yetkilileri arasında 12-13 Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılan görüşmenin sonucunda, Türkiye-Ankara hattında var olan uçak seferlerinin sayısının artırılmasına karar verildiğini Ukrayna kamuoyuna duyurdu.

Ukraynalı yetkili, Ankara ile Kiev’in mutabık kaldığı yeni sefer sayıları hakkında da bilgi verdi.

Buna göre , Harkov-İstanbul arasındaki haftalık sefer sayısı yediden 14’e yükseltilecek. Bu rakam Vinnitsa-İstanbul hattında yediden dokuza, Zaporoje-İstanbul hattında yediden 14’e, Lvov-İstanbul hattında yediden 14’e, Herson-İstanbul hattında üçten 10’a çıkarılacak.

Ukrayna anlaşmanın detaylarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

atlas yada pgs ~ 7 yıl önce
Şu Dnipro'ya thyden başka bir havayolu uçsa ne güzel olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dnipro ~ 7 yıl önce
Zaten var Dnieproavia hergun UDN507/508 ucusu var. DNK-IST-DNK 14:40/15:40 ama yerli firma olarak soruyorsan o baska.
Lviv ~ 7 yıl önce
Artık daily olsun.. THY alsın hemen. Harkiv ve Vinnitsa da gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiev Istanbul ~ 7 yıl önce
Ukrayna nin nufusu 55 milyon, Amerika da ve Canada da yasayan Ukraynali sayisini hayli fazla, Kiev den Miami, Houston uzeri aktarma yapacak cok yolcu var, Ukrayna havayollari sadece New York a ucuyor, Asya hattinda ise Thailand, Endonezya ya tatile giden, bir hayli de Ukraynali var, UAE yi saymiyorum, bizim slot saatlerimiz duzgun olmadigi icin, batiya giden yolcularimizi Lufthansa ya kaptiriyoruz, yetmiyor, Asya ya giden yolcularimizida Araplara, lutfen Kiev Istanbul arasinda ucak biletleri pahali olmasin, ve slot saatlerini ayarlayiniz, bu hattan cok ekmek yeni, Lufthansa ve KLM e gereksiz yolcu kaciriyoruz sonra doluluk oranlari duser, Emirates in doluluk oranlari neden yuksek bu konuda calisma yapan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Görücü ~ 7 yıl önce
Ukrayna Havayolları zaten New York,Tayland,Pekin ve Dubai direk uçuyor ve Kiev'e aktarma yolcusunu zaten kapıyor. Birde servisi düzgün olsa kimse pahalı THY ile zaten uçmaz. Servisten biraz kaybediyorlar. Öte yandan Kiev üzerinden doğu-batı hattında inanılmaz aktarma yolcusu topluyor. Kuzeyin yeni aktarma noktası Kiev'dir ve Ukrayna Havayolları biraz palazlansa THY'den çok yolcu çalar. Onun içinde bazı bürokratik engelleri devlet olarak kaldırmaya başladılar. Mesela Çin'e vizeyi kaldırdılar. Bunu Hindistan, İran ve Körfez ülkeleri izleyecek ve hacimleri daha da büyüyecek. Avrupa'dan Ukrayna'ya zaten vizesiz. Kısaca Ukrayna Havayolları ya da Ukrayna'daki Atlas Global kazara güçlü bir Arap ya da Çin Havayoluna satılırsa THY'yi o zaman görürüm ben, aktarmada.
Meraklı ~ 7 yıl önce
Burdaki "bizim slot saatlerimiz" kim oluyor? THY mi?
Amsterdam ~ 7 yıl önce
Türk Hava Yolları Ukraynalı turistlerin Antalyaya gitmeleri için sefer arttırmış ve uçak büyütmüştü mesela İstanbul-Kiev a333 ileydi fakat neden haftada 5 kez bile olsa Antalya-Kiev hattı açılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Charter tercih ediliyor. Daimi hat degil.
Osert ~ 7 yıl önce
Dnepro?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guray ~ 7 yıl önce
Dnipro uçuşları ne olacak??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gg ~ 7 yıl önce
Kiev kac olucak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 7 yıl önce
uia'dan izmir-kiev seferlerini bekliyoruz. aktarmalı uçuşları ankaradan değil izmirden doldurursunuz ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000