18 Aralık 2015, Cuma 14:20:58

Uçuş okuluna SHGM'den ceza

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), bir uçuş okulunun müdürü ve uçuş öğretmenlerine para cezası kestiğini duyurdu.
  • Öneri : Hemen şöyle rayban gözlükleri ve pilot kıyafetleri ile sırıtan ve hosteslerle uçağa doğru giden hatta mikrofonda jazz band gibi hareketler yapan reklamlar çekin başka sektörlerden gelenlerin parasıyla kapatılır :D
  • OMU UZAYTEM FTO olmasın???
  • THK Uçuş Akademisi Ankara FTO dur. Uçağın motor saati 2000 iken logbooklara kaydedilen toplam uçuş saati 2500 leri buluyordu.
  • THK daki aylardir maas odenmesini planli bir organizasyon oldugunu dusunuyorum.soyleki is bulunlar tazminatlarini vs.yakarak gidiyorlar kalanlar da ya niteliksiz olmalarindan(ingilizce,yaş)ya da iş arama surecinde ucmaya calisiyorlar. Niteliksizlikten kalanlar yarin istenildigi gibi kullanilabilir ve arka bahce olarak ta yeni!emekli pilotlar istihdam edilecektir.
  • Hakan hoca vardi thk tua istanbulda..defalarca ikaz etti uyardi duzeltici rapor yazdi.ama dinleyen kim.sonunda mahkemeye verdi thk tua yi.ve ayrildi Hakan hoca gitti adaletin sesi gitti boyun egmedi ogrencileri savundu beceriksizlerin kendi tarzı ile hakkindan geldi.seni ozledik Hakan hoca....tarkimde sana kucuk gelir hocam.thk ist tua seni seven gruplar. .
  • İyice civitti artık bu thk tadını çıkardı işin.versenize kardeşim milletin maaşını .
  • Sayın thk yonetemeyicileri artık diretmeyin insanları daha fazla mağdur etmeyin.madem battiniz ambulans işini bakanlığa iade edin adam gibi yapacak birileri devraldım. Tua yi da kapatın öğrencileri mağdur etmeyin. Bu işler belliki sizin harciniz değil.gidin paşa paşa derinizi fitrenizi toplayın(artık onuda kimse vermez ya) model uçak ucurun paraşütle atlayın((uçak bulamayacağınız için kule yada yamaç paraşütü) oyalanin ışte kendi kendinize. İnsanları mağdur etmeyin artık.
  • Bu okulun ismi aciklansin,yoksa ilerde daha cok gencler magdur olur.SHGM obur sikeli olaylari ne zaman cozeceksniz Yerli issiz pilotlari ne zaman duyacaksiniz ve goreceksiniz,su yabanci meselesini demek istiom,amma hayati meselelerde yoksunuz.ALLAH islah eylesin sizi turk milletinin vergi paralarini al amma kaymagi yabancilara yedir SHGM aldiginiz maaslar haram olsun.
  • Bütün bunlar olurken eğitim müdürü neredeymiş acaba)))
  • thk da eğitim belgelerini gerçeğe aykırı düzenlemek alışkanlık olmuş istanbul uçuş okulunda da aynısı yaşanmıştı. girayın genel müdürlüğe geldiği günden beri bu haberler sürekli duyuluyor. KÜRŞAT PAŞA NE ZAMAN MÜDAHALE EDECEKSİN. GİRAY HÜRGEZEN DERHAL GÖREVDEN ALINMALIDIR.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), bir uçuş okulunun müdürü ve uçuş öğretmenlerine para cezası kestiğini duyurdu.

Twitter üzerinden bir bildirimde bulunan SHGM, eğitim kayıtlarını gerçeğe aykırı tutan Genel Müdüre 5 bin TL, uçuş öğretmenlerine ise 1.000'er Lira para cezası uygulandığını açıkladı.

Twitter mesajında şu ifadeler kullanıldı:

 

Uçuş okuluna SHGM'den ceza

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Amaan Nolcek ~ 8 yıl önce
Öneri : Hemen şöyle rayban gözlükleri ve pilot kıyafetleri ile sırıtan ve hosteslerle uçağa doğru giden hatta mikrofonda jazz band gibi hareketler yapan reklamlar çekin başka sektörlerden gelenlerin parasıyla kapatılır :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OMU ~ 8 yıl önce
OMU UZAYTEM FTO olmasın???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0546 ~ 8 yıl önce
THK Uçuş Akademisi Ankara FTO dur. Uçağın motor saati 2000 iken logbooklara kaydedilen toplam uçuş saati 2500 leri buluyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 8 yıl önce
Uçuş saatini gerçek saat yazmaya çalışan öğrencilere neler yaptıklarını biliyoruz. Böyle eften püften cezalarla hiç birşey olmaz.
THKurumu ~ 8 yıl önce
THK daki aylardir maas odenmesini planli bir organizasyon oldugunu dusunuyorum.soyleki is bulunlar tazminatlarini vs.yakarak gidiyorlar kalanlar da ya niteliksiz olmalarindan(ingilizce,yaş)ya da iş arama surecinde ucmaya calisiyorlar. Niteliksizlikten kalanlar yarin istenildigi gibi kullanilabilir ve arka bahce olarak ta yeni!emekli pilotlar istihdam edilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustahak size ~ 8 yıl önce
Hakan hoca vardi thk tua istanbulda..defalarca ikaz etti uyardi duzeltici rapor yazdi.ama dinleyen kim.sonunda mahkemeye verdi thk tua yi.ve ayrildi Hakan hoca gitti adaletin sesi gitti boyun egmedi ogrencileri savundu beceriksizlerin kendi tarzı ile hakkindan geldi.seni ozledik Hakan hoca....tarkimde sana kucuk gelir hocam.thk ist tua seni seven gruplar. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetti gari ~ 8 yıl önce
İyice civitti artık bu thk tadını çıkardı işin.versenize kardeşim milletin maaşını .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thkkk ~ 8 yıl önce
Sayın thk yonetemeyicileri artık diretmeyin insanları daha fazla mağdur etmeyin.madem battiniz ambulans işini bakanlığa iade edin adam gibi yapacak birileri devraldım. Tua yi da kapatın öğrencileri mağdur etmeyin. Bu işler belliki sizin harciniz değil.gidin paşa paşa derinizi fitrenizi toplayın(artık onuda kimse vermez ya) model uçak ucurun paraşütle atlayın((uçak bulamayacağınız için kule yada yamaç paraşütü) oyalanin ışte kendi kendinize. İnsanları mağdur etmeyin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 8 yıl önce
Bu okulun ismi aciklansin,yoksa ilerde daha cok gencler magdur olur.SHGM obur sikeli olaylari ne zaman cozeceksniz Yerli issiz pilotlari ne zaman duyacaksiniz ve goreceksiniz,su yabanci meselesini demek istiom,amma hayati meselelerde yoksunuz.ALLAH islah eylesin sizi turk milletinin vergi paralarini al amma kaymagi yabancilara yedir SHGM aldiginiz maaslar haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EM ~ 8 yıl önce
Bütün bunlar olurken eğitim müdürü neredeymiş acaba)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist thk ~ 8 yıl önce
thk da eğitim belgelerini gerçeğe aykırı düzenlemek alışkanlık olmuş istanbul uçuş okulunda da aynısı yaşanmıştı. girayın genel müdürlüğe geldiği günden beri bu haberler sürekli duyuluyor. KÜRŞAT PAŞA NE ZAMAN MÜDAHALE EDECEKSİN. GİRAY HÜRGEZEN DERHAL GÖREVDEN ALINMALIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdulrezak giray ~ 8 yıl önce
bütün rezaletler giray tarafından devam ediyor.öğrenci mağdur,ama giray hala görevde...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000