26 Ağustos 2010, Perşembe 13:23:35

UÇUŞ OKULU ÖĞRENCİLERİ ŞOKTA!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, uçuş eğitimi veren Sindel ve Duha Havacılık’ın lisanslarını iptal etti.
  • Top Air mağdurlarını ne zaman dillendireceksiniz? 2 aydır uçuş yok bütün öğrenciler sırayla mahkemeye veriyor. Şirketin kasası ise çoktan boşaltılmış.
  • Bu okullardan bazıları kapandı, diğerlerine ise yetkileri geri verildi arkadaslar. Bu okullar SHGM tarafından sürekli denetleniyor zaten.
  • ben bugun gittim duha havacılıkmkursuna gülay hanımla görüştüm bizede aynı şekilde vaatlerde bulundu bende kursla ilgili araştırma yaptım ama hiç memnun olan kişinin yorumuna rastlamadım bu söylenenler doğruysa bizim insanlarımız bu şekildie kandırılıyorsa buna devletin yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor çünkü he geçen gün insanlarımız kandırılıyor buna engel olmak gerekiyor
  • Duha havacılık uçuş okuluna kesinlikle gitmeyin benim gibi canınız yanar.Çünki sözlerinde durmuyor boş vaatlerle günü idare ediyorlar.Peşin anlaştığında yapmış olduğun ödemeyi kursu verilen zamanda açmadıkları için vazgeçtiğin takdirde geri almak istediğinde yine namus şeref sözleri ile oyalıyorlar.Tek çare kalıyor mahkemeye gitmek oda malum yine zaman.
  • Arkadaşlar sakın Duhaya gitmeyin kandırmacadan başka bir şey değil.Seni beni kandırıyorlar neden lisansları iptal edilmiş yeterdizlikten.Böyle giden bin pişman çok insan var.Dikkat edin.
  • eğitim yetkileri elinden alınmış olan sindel hala daha öğrenci toplamaya çalışıyor. nasıl oluyorda yetkisi yokken eğitim için kayıt alıyorlar anlamış değilim. yaptıkları sahtekarlığı geçti sanırım. eski öğrencilerini mezun edememiş bi kurumun yeni öğrenci arayışı çok saçma ve dolandırıcılıktan başka bişey değil.
  • bugün shgm nin sayfasında gördüğüm kadarıyla Sindel tamamen eğitim yetkileri İPTAL olmuş... bundan sonra ne olacak acaba?
  • lütfen bişeyler yapılsın.bu gençler mağdur edilmesin.
  • Bu yazılanlara bakarsak durum içler acısı neler oluyormuş bizim haberimiz yokmuş.bizde paramızı nasıl alırız diye hesap yapıyorduk söyleyecek birşey kalmadı yazıklar olsun.
  • Bu durum böyle gitmemeli D.KÜÇÜK makamını kullanarak oğlunu Anadolu Üni. yerleştirdi oğluna kimse dokunamıyor.SHGM çalışanları ücretsiz pilot olursa, SHGM de görevli beş kişinin yakını THK da çalışıyor olursa nasıl sistemdirki bu ulvi kuruma kimse dokunamaz. THKuçuş okulunun başında yetkisiz asker emeklisi var okul md dahi yapamaz ama göz ardı ediliyor.DUHA.SİNDEL,METAIR BURAK VS Havacılıkların suçu neydi SHGM çalışanların yakınlarını işe almamakmıydı.Ulaştırma Bakanını göreve çağırıyorum bu duruma bir son verilmeli.çavuş ahbap ilişkisi bitirilmelidir.Mağdur öğrencileri kimse görmemezlikten gelemez.Kimse yakınlarını kuruluşlara sokmamalı bunların günahı büyük olur.hesabını veremezsiniz.Ağlayan sesleri bi zahmet duyun SHGM yetkilileri.......

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bir süredir yönetimsel, ekonomik ve teknik sorunlar yaşayan Ankara merkezli Sindel Havacılık’ın ruhsatını askıya aldı. Sindel Havacılık’ın İstanbul’daki şubesinin ise yetkisi tamamen iptal edildi.

SHGM, Duha Havacılık’ın da eğitim yetkilerini tamamen iptal etti.

Sindel Havacılık bir süredir ekonomik ve yönetimsel sorunlar yaşıyordu. Alper Mete’nin sattığı Sindel Havacılık, yeniden yapılanma sürecine girmişti.

SHGM’nin bu kararından sonra bu okullarda eğitim gören öğrencilerin geleceğinin ne olacağı merak ediliyor.



©AirportHaber.com ÖZEL

UÇUŞ OKULU ÖĞRENCİLERİ ŞOKTA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Top Air mağduru ~ 5 yıl önce
Top Air mağdurlarını ne zaman dillendireceksiniz? 2 aydır uçuş yok bütün öğrenciler sırayla mahkemeye veriyor. Şirketin kasası ise çoktan boşaltılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
Bu okullardan bazıları kapandı, diğerlerine ise yetkileri geri verildi arkadaslar. Bu okullar SHGM tarafından sürekli denetleniyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
ben bugun gittim duha havacılıkmkursuna gülay hanımla görüştüm bizede aynı şekilde vaatlerde bulundu bende kursla ilgili araştırma yaptım ama hiç memnun olan kişinin yorumuna rastlamadım bu söylenenler doğruysa bizim insanlarımız bu şekildie kandırılıyorsa buna devletin yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor çünkü he geçen gün insanlarımız kandırılıyor buna engel olmak gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Duha havacılık uçuş okuluna kesinlikle gitmeyin benim gibi canınız yanar.Çünki sözlerinde durmuyor boş vaatlerle günü idare ediyorlar.Peşin anlaştığında yapmış olduğun ödemeyi kursu verilen zamanda açmadıkları için vazgeçtiğin takdirde geri almak istediğinde yine namus şeref sözleri ile oyalıyorlar.Tek çare kalıyor mahkemeye gitmek oda malum yine zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar sakın Duhaya gitmeyin kandırmacadan başka bir şey değil.Seni beni kandırıyorlar neden lisansları iptal edilmiş yeterdizlikten.Böyle giden bin pişman çok insan var.Dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğitim yetkileri elinden alınmış olan sindel hala daha öğrenci toplamaya çalışıyor. nasıl oluyorda yetkisi yokken eğitim için kayıt alıyorlar anlamış değilim. yaptıkları sahtekarlığı geçti sanırım. eski öğrencilerini mezun edememiş bi kurumun yeni öğrenci arayışı çok saçma ve dolandırıcılıktan başka bişey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugün shgm nin sayfasında gördüğüm kadarıyla Sindel tamamen eğitim yetkileri İPTAL olmuş... bundan sonra ne olacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lütfen bişeyler yapılsın.bu gençler mağdur edilmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yazılanlara bakarsak durum içler acısı neler oluyormuş bizim haberimiz yokmuş.bizde paramızı nasıl alırız diye hesap yapıyorduk söyleyecek birşey kalmadı yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu durum böyle gitmemeli D.KÜÇÜK makamını kullanarak oğlunu Anadolu Üni. yerleştirdi oğluna kimse dokunamıyor.SHGM çalışanları ücretsiz pilot olursa, SHGM de görevli beş kişinin yakını THK da çalışıyor olursa nasıl sistemdirki bu ulvi kuruma kimse dokunamaz. THKuçuş okulunun başında yetkisiz asker emeklisi var okul md dahi yapamaz ama göz ardı ediliyor.DUHA.SİNDEL,METAIR BURAK VS Havacılıkların suçu neydi SHGM çalışanların yakınlarını işe almamakmıydı.Ulaştırma Bakanını göreve çağırıyorum bu duruma bir son verilmeli.çavuş ahbap ilişkisi bitirilmelidir.Mağdur öğrencileri kimse görmemezlikten gelemez.Kimse yakınlarını kuruluşlara sokmamalı bunların günahı büyük olur.hesabını veremezsiniz.Ağlayan sesleri bi zahmet duyun SHGM yetkilileri.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000