14 Kasım 2008, Cuma 10:30:18

Üç şirket daha "Hava Taksi" ruhsatı aldı

Hava taksi işletmeciliği yapmak üzere daha önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden ön izin alan üç işletmeye daha hava taksi işletme ruhsatı verildi.
  • ONCE CALISANLARININ MAASLARINI ODESINLER BU SIRKETLER..PATRONLARI DA LUKSLERINDEN BİRAZ FERAGAT ETSİNLER..KI CALISANLARININ EVLERINDE BIR CORBA KAYNASIN...
  • Bay Rumuz diye başlayan şirket adresini bilen sevgili kardeşim yeni uçak için alınıp da işlerinden edilen kaptanların adreslerini de biliyormusun acaba.Şirketin adresini biliyorsun ya sor bakalım ne diyecekler bakalım
  • Bay Rumuz şirket adresi yeri belli.Öğrenmek istersen aç sor veya gel gör.Laf olsun diye eleştiri yapma.
  • Mümkünse araştırın Port Havacılık ikinci uçağını neden almadı ikinci uçak için aldığı ekip nerelerde ve İŞLETME Ruhsatı tam mı ?

Hava taksi işletme ruhsatı almaya yönelik hazırlıkların tamamlanması için SHGM tarafından 6 ay süre ile ön izin verilen, Port Sivil Havacılık, Sertur Havacılık ve Foto Havacılık şirketleri, Ticari Hava Taşıma İşletmeleri Yönetmeliği (SHY 6A) kapsamında, Hava Taksi İşletme Ruhsatı almaya hak kazandı.

Bu üç işletmeye verilen izinlerle birlikte ülkemizde hava taksi işletmeciliği yapan şirket sayısı 65’e yükseldi.

Özellikle İstanbul gibi büyük kentlerde iş adamları için alternatif ulaşım aracı olmanın yanı sıra fotoğraf ve film çekimi, geziler ve turlar, hava ambulansı gibi konularda da hizmet veren hava taksi şirketlerinin sayısı son 5 yılda  iki kat artış gösterdi. En son Burhanettin Kaya Hava Taşımacılık ve Türkmen Havacılık’a verilen izinlerle birlikte hava taksi işletmelerinin sayısı 62’ye yükselmişti.

Gelen talepler doğrultusunda SGHM tarafından bir şirkete daha ön izin verilirken, hava taksi ruhsatlarında iptaller de yaşanıyor.

Palmali Hava Taşımacılığı şirketine de hava taksi işletme ruhsatı hazırlıklarını tamamlaması için 6 ay süre ön izin veren SHGM, BOMAS Air şirketine 1995 yılında verilen Hava Taksi İşletme Ruhsatını da SHY 6A ve 2920 sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu’na göre iptal etti.

Üç şirket daha "Hava Taksi" ruhsatı aldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ONCE CALISANLARININ MAASLARINI ODESINLER BU SIRKETLER..PATRONLARI DA LUKSLERINDEN BİRAZ FERAGAT ETSİNLER..KI CALISANLARININ EVLERINDE BIR CORBA KAYNASIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Bay Rumuz diye başlayan şirket adresini bilen sevgili kardeşim yeni uçak için alınıp da işlerinden edilen kaptanların adreslerini de biliyormusun acaba.Şirketin adresini biliyorsun ya sor bakalım ne diyecekler bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Bay Rumuz şirket adresi yeri belli.Öğrenmek istersen aç sor veya gel gör.Laf olsun diye eleştiri yapma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Mümkünse araştırın Port Havacılık ikinci uçağını neden almadı ikinci uçak için aldığı ekip nerelerde ve İŞLETME Ruhsatı tam mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000