22 Ocak 2013, Salı 09:27:41

TÜM HAVAYOLLARININ DİKKATİNE!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), uçakla ticari hava taşımacılığı yapan tüm havayolu şirketlerini yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı. Peki, SHGM havayolu şirketlerini hangi konuda uyardı?
  • Çok uzun zamandır gündemde olup şirketlerin sivil havacılığa yaptığı baskı sonucu revize edilmeyen EU-OPS flight - duty time limitleri acaba bu sefer bizim özel havayolları tarafından da uygulamaya alınacak mı????!!!!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "Tüm Ticari Hava Taşıma İşletmelerinin Dikkatine!..." başlığıyla bir duyuru yapıldı.

SHGM tarafından yapılan duyuruda, "EASA tarafından yeniden düzenlenen regülasyonlar kapsamında; uçakla ticari hava taşımacılığı faaliyetleri sırasında operasyonel açıdan uymaları gereken usul ve esasların yer aldığı EU OPS (Regulation (EU) 216/2008),

Avrupa Komisyonu'nun 28 Ekim 2012 tarihi itibariyle yürürlüğe koyduğu 965/2012 (Regulation (EU) No 965/2012) sayılı regülasyonu ile yeniden düzenlenmiştir" denildi.

965/2012 sayılı regülasyonun ülkemizde uygulanmasına yönelik olarak hazırlanan ve yeni operasyon gerekliliklerine ve geçiş planına dair açıklamaların yer aldığı GENELGE İÇİN TIKLAYIN

TÜM HAVAYOLLARININ DİKKATİNE!

Yorumlar

Fatigue ~ 11 yıl önce
Çok uzun zamandır gündemde olup şirketlerin sivil havacılığa yaptığı baskı sonucu revize edilmeyen EU-OPS flight - duty time limitleri acaba bu sefer bizim özel havayolları tarafından da uygulamaya alınacak mı????!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Broken heart ~ 11 yıl önce
inşallah uygulanır,denetlemelerde sivil havacılık gerçekten göz boyamalara mahal vermeden denetlerse hepimizin limitler üzeri uçtuğumuzu görebilir,özellikle özel şirketlerde.Tk bu konuda çok daha profesyonel olduğu için ona lafım yok.Olan bizim gibi özel havayollarında çalışanlara oluyor.Biraz daha denetleme ve gerçeklerin ortaya çıkması dileğiyle...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000