20 Ağustos 2009, Perşembe 13:38:31

Tarkim'den hızlı adımlar...

Tarkim uçuş okulu sektörde emin adımlar atarak varlığını hissettirmeye devam ediyor.
  • Bu işler kilitlenmekle olmaz.Kilitlenirse bir daha açılmaz.Zaten durumu kritik.Gerçekçi olup bence bildiği işi (tırcılık ya da kayınpedere yardımcılık) yapsa daha faydalı olur.Havacılıkta el mi yaman bey mi yaman olmaz.O iş onların malum topluluğunun tarzı.
  • tarkim Yönetim kurulu Başkanı Satyın Bayındır, bu haberleri okuyor ve olaya kitlendi sanırım. Kim yaman görülecek ve yeni yatırımlarla piyasaya girilecek..Vatandaşın çocuğuna boş umutlar verilmeyecek, kast sistemiyle değil, yetenek ve hakkaniyet ölçüsünde pilot seçimi yapılacak,karpuz seçer gibi herkesi sisteme almayacaklar.. Bekleyin görün bakalım..El mi yaman, bey mi yaman ?
  • daha yeni tarkim den lisans aldım. hepi topu 3 tane uçakları var. çift motor kırıma uğradı, yakup hoca lisansını kaybetti. okulda hoca kalmadı. faruk bayındır, oben hocayı da diğerleri gibi üç-beş ay yarım maaşla çalıştırırsa o da gider.
  • meydan istanbulda ayjete ankarada türkkuşuna kalacak sanırım bilginiz yok ....türkkuşu mevcut 9 adet T-67 uçağına ilave olarak 8 adet daha glasscockpit cessna 172 uçağı alıyor pilot adaylarına duyurulur
  • Oben hoca da bu sektorde canını ortaya koymus kısılerden bırıdır.terbıyesız sekılde yorum yapanları kınıyorum.Adam sureklı guzel seyler yapmak ıstıyor.Ayıptır gunahtır.Akıllı olun bıraz...
  • Türkiye'de sayılı genel havacılık FI(Flight instructer)'larından birisidir Oben Oğultarhan . Üzülerek belirtmeliyim ki burda yorum yapan çoğu insan bilgisiz va cahilce konuşuyor.Ayjet'te ya da diğer uçuş okullarında CPL ile FI olan bir sürü değerli hoca var. Onlardan biride Oben Hocadır. En azından Genel havacılığa gönlünü vermiş bir uçuş hocasına sevmesenizde saygı duyunuz. Ayıptır ayıp .
  • Bırakın oben abeyin yakasını. Ancak burada yorum yazarsınız siz. Klavye yorumcuları sizi...! Başka hiçbir halt olmaz sizden.
  • Tarkim oben hocadan ibaret değil arkadaşlar neyin kavgasını yapıyosunuz çıkın dışarı kırın birbirinizin kafasını çocuk gibisiniz ciddi olun biraz yav
  • insanlar atmadan önce araştırmacı olacak...istersen onbinlerce saat uçuşun olsun.. ATPL kurallarından biride havayolu uçağında belli bir saat uçmuş olmaktır....havayolu uçağı görmeden ATPL olmaz
  • Tarkim Amerika'dan uc tane daha ucak getirecek diye duydum. Sonucta piyasa AyJet ve Tarkim'e kalacak sanirim

Adana Havalimanı’nda mevcut hangarına ek olarak 1500 metrekare alan tahsisi alan Tarkim, 2010 yılının Ocak ayında hangar inşaatına başlamayı planlıyor.

Bu gelişmenin ardından eğitim kadrosunda da önemli atılımlar yapan Tarkim, Oben Ogultarhan, Hüseyin Somyürek ve Rüştü Kurnaz’ı da kadrosuna kattı.

Filosunu da 11 uçağa çıkaran Tarkim, TC FCK Cessna 172 ve TC FAD Piper PA 31 Novaja tipi uçakları alarak eğitim uçuşlarına başladı.

Bünyesinde 3 adet hangarı bulunan Tarkim, bu yılın Haziran ayına kadar 58 öğrencisini SHGM kontrol uçuşuna vermişti. Tarkim, yıl sonuna kadar 100 öğrenciyi mezun etmeyi planlıyor.

Tarkim'den hızlı adımlar...

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu işler kilitlenmekle olmaz.Kilitlenirse bir daha açılmaz.Zaten durumu kritik.Gerçekçi olup bence bildiği işi (tırcılık ya da kayınpedere yardımcılık) yapsa daha faydalı olur.Havacılıkta el mi yaman bey mi yaman olmaz.O iş onların malum topluluğunun tarzı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tarkim Yönetim kurulu Başkanı Satyın Bayındır, bu haberleri okuyor ve olaya kitlendi sanırım. Kim yaman görülecek ve yeni yatırımlarla piyasaya girilecek..Vatandaşın çocuğuna boş umutlar verilmeyecek, kast sistemiyle değil, yetenek ve hakkaniyet ölçüsünde pilot seçimi yapılacak,karpuz seçer gibi herkesi sisteme almayacaklar.. Bekleyin görün bakalım..El mi yaman, bey mi yaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
daha yeni tarkim den lisans aldım. hepi topu 3 tane uçakları var. çift motor kırıma uğradı, yakup hoca lisansını kaybetti. okulda hoca kalmadı. faruk bayındır, oben hocayı da diğerleri gibi üç-beş ay yarım maaşla çalıştırırsa o da gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
meydan istanbulda ayjete ankarada türkkuşuna kalacak sanırım bilginiz yok ....türkkuşu mevcut 9 adet T-67 uçağına ilave olarak 8 adet daha glasscockpit cessna 172 uçağı alıyor pilot adaylarına duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oben hoca da bu sektorde canını ortaya koymus kısılerden bırıdır.terbıyesız sekılde yorum yapanları kınıyorum.Adam sureklı guzel seyler yapmak ıstıyor.Ayıptır gunahtır.Akıllı olun bıraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'de sayılı genel havacılık FI(Flight instructer)'larından birisidir Oben Oğultarhan . Üzülerek belirtmeliyim ki burda yorum yapan çoğu insan bilgisiz va cahilce konuşuyor.Ayjet'te ya da diğer uçuş okullarında CPL ile FI olan bir sürü değerli hoca var. Onlardan biride Oben Hocadır. En azından Genel havacılığa gönlünü vermiş bir uçuş hocasına sevmesenizde saygı duyunuz. Ayıptır ayıp .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bırakın oben abeyin yakasını. Ancak burada yorum yazarsınız siz. Klavye yorumcuları sizi...! Başka hiçbir halt olmaz sizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tarkim oben hocadan ibaret değil arkadaşlar neyin kavgasını yapıyosunuz çıkın dışarı kırın birbirinizin kafasını çocuk gibisiniz ciddi olun biraz yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
insanlar atmadan önce araştırmacı olacak...istersen onbinlerce saat uçuşun olsun.. ATPL kurallarından biride havayolu uçağında belli bir saat uçmuş olmaktır....havayolu uçağı görmeden ATPL olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tarkim Amerika'dan uc tane daha ucak getirecek diye duydum. Sonucta piyasa AyJet ve Tarkim'e kalacak sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000