22 Kasım 2016, Salı 10:51:48

TALPA'dan Ekşi'ye ziyaret

Türk Hava Yolları'nın yeni Genel Müdürü Bilal Ekşi, makama gelişinin ardından konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
  • Çok cahilsiniz.. yüzyüze gelseniz eminim sizden âlâ yalakalık yapan olmaz hem başkana hem de sayın müdürümüze. Herkes işinin başında,herkes mevcut durumun şartlarına uygun çözümler arıyor. Sizin ufak tefek şahsi sorunlarınızla değil,genel sorunlarla ilgileniyorlar. Memnun olmayan varsa zorla tutan yok niye gidip şahsi sorunlarınızı yüzyüze anlatamıyorsunuz? Anca klavye arkasına saklanıp çamur atın.. derdini söyleyen derman buluyor. Sizde deneyin. Ama klavye başından değil sarı çizmeli mehmet ağalar..
  • Konuştuğun kadar iş yap
  • 1.5 seneyi askin suredir otopark karti icin sira bekliyorum, sira ne hikmetse gelmiyor. Ama su tekliflerini ettiler bana, eger Talpa'ya uye olursam sirami onlere alacaklarmis. Neden uye olayim size? Siz ne ise yararsiniz? Talpa sunu yapmis diye hicbirsey hatirlamiyorum, 6 yillik ucucuyum. Hakkimi verin bakalim ese dosta. Otopark haksizligina ugrattiklarinizin haklarini nasil odeyeceksiniz obur dunyada?
  • Otopark Başkanı, Ekşi bey yerinde duruyor sen samimi görüntü vermek için adamın üzerine kaykılmış, elini de beline dolamışsın? Herhalde bu pozdan sonra Bilal bey "bu ne samimiyet kardeşim" demiştir.
  • Ziyareti pilotlar için ne söyleyebildin???
  • Fetö davasında kapanan okuldaki mağdur öğrencilere biz ilgilenmiyoruz diyip baştan salmaları konuşsaydınız ya işte...Paramızı kimden nasıl alacağız?? Başbakanlık dahil kimse bizim yapacağımız birşey yok diyor nasıl olacak?
  • 211 ile ilgili bilginiz,fikriniz,düşünceniz nedir?
  • Bağlılığınızı da belirttiniz mi bari ...... Emmim SHGM'lüğünden gelip THY'nin başına oturuyor diğer şirketlerin tüm ticari ve operasyonel sırlarıyla beraber çıtınız çıkmıyor bir de resim çektirip haber oluyorsunuz. Sonra da adamım diye dolaşıyorsunuz. Ne diyelim ...... Sizinle aynı kaptan yemek yiyen bir de vakıf başkanınız var adam bizim paralarımızla bize hava atıyor ..... Yazacak çok şey var ama neyse okuyanlar buraya yazılabilecekleri anladı sanırım ...
  • Sabiha gokcen otoparkının üyeliğinin 90tl olmasını bir görüşselermiş
  • Yakışıklı Ayhan kaptan, genel müdürle hangi konuları konuştunuz ya da konuşamadınız açıklar mısın acaba ?

Türk Hava Yolları'nın yeni Genel Müdürü Bilal Ekşi, makama gelişinin ardından konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Ekşi'nin bu kez konuğu TALPA oldu.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nin (TALPA) başkanı Ayhan Günal ve ekibini ağırlayan Ekşi, bu ziyareti de Twitter'dan duyurdu.

Yeni görevinde başarı diledikleri Ekşi ile fikir alışverişinde bulunan TALPA, sektöre ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

 

TALPA'dan Ekşi'ye ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Porto bella ~ 7 yıl önce
Çok cahilsiniz.. yüzyüze gelseniz eminim sizden âlâ yalakalık yapan olmaz hem başkana hem de sayın müdürümüze. Herkes işinin başında,herkes mevcut durumun şartlarına uygun çözümler arıyor. Sizin ufak tefek şahsi sorunlarınızla değil,genel sorunlarla ilgileniyorlar. Memnun olmayan varsa zorla tutan yok niye gidip şahsi sorunlarınızı yüzyüze anlatamıyorsunuz? Anca klavye arkasına saklanıp çamur atın.. derdini söyleyen derman buluyor. Sizde deneyin. Ama klavye başından değil sarı çizmeli mehmet ağalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 7 yıl önce
Konuştuğun kadar iş yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark uyeligi ~ 7 yıl önce
1.5 seneyi askin suredir otopark karti icin sira bekliyorum, sira ne hikmetse gelmiyor. Ama su tekliflerini ettiler bana, eger Talpa'ya uye olursam sirami onlere alacaklarmis. Neden uye olayim size? Siz ne ise yararsiniz? Talpa sunu yapmis diye hicbirsey hatirlamiyorum, 6 yillik ucucuyum. Hakkimi verin bakalim ese dosta. Otopark haksizligina ugrattiklarinizin haklarini nasil odeyeceksiniz obur dunyada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaykılan TALPA ~ 7 yıl önce
Otopark Başkanı, Ekşi bey yerinde duruyor sen samimi görüntü vermek için adamın üzerine kaykılmış, elini de beline dolamışsın? Herhalde bu pozdan sonra Bilal bey "bu ne samimiyet kardeşim" demiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırak ~ 7 yıl önce
Ziyareti pilotlar için ne söyleyebildin???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Fetö davasında kapanan okuldaki mağdur öğrencilere biz ilgilenmiyoruz diyip baştan salmaları konuşsaydınız ya işte...Paramızı kimden nasıl alacağız?? Başbakanlık dahil kimse bizim yapacağımız birşey yok diyor nasıl olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpa ~ 7 yıl önce
211 ile ilgili bilginiz,fikriniz,düşünceniz nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azx ~ 7 yıl önce
211 olarak şanslı olacagınizi hiç dusunmemistim.bizleride feto şüphesi ile çikardilar ne tazminat ne issizlik maasi
! ~ 7 yıl önce
Bağlılığınızı da belirttiniz mi bari ...... Emmim SHGM'lüğünden gelip THY'nin başına oturuyor diğer şirketlerin tüm ticari ve operasyonel sırlarıyla beraber çıtınız çıkmıyor bir de resim çektirip haber oluyorsunuz. Sonra da adamım diye dolaşıyorsunuz. Ne diyelim ...... Sizinle aynı kaptan yemek yiyen bir de vakıf başkanınız var adam bizim paralarımızla bize hava atıyor ..... Yazacak çok şey var ama neyse okuyanlar buraya yazılabilecekleri anladı sanırım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 7 yıl önce
Sabiha gokcen otoparkının üyeliğinin 90tl olmasını bir görüşselermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziyaret ~ 7 yıl önce
Yakışıklı Ayhan kaptan, genel müdürle hangi konuları konuştunuz ya da konuşamadınız açıklar mısın acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000