05 Haziran 2014, Perşembe 10:48:43

TALİMATA UYMAYAN HAVAYOLU ŞİRKETLERİ CEZA ALACAK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2014 Hac mevsiminde havayolu şirketlerince uyulması gereken kurallara ilişkin olarak Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ek havacılık talimatları yayınlandığını duyurdu.
  • Hac ve umre transitlerini SabihaGökçen e neden hala kaydırmiyorlar. Hem normal yolcularin hem de hac ve umrecilerin yasadigi perisanlik kimsenin umrunda degil mi? Ataturk kaldirmiyor artık anlayin.
  • bu sözde müslümanlar kibirlerinden ne yapacagını bilmiyorlar ama bir amerikalı veya ingilizin yanında sözde şeriatlarının hiç bir kuralını uygulamıyorlar
  • 500 yıl idare et...şimdide vize ile girmeye çalış.çç
  • Önce hacca giden insanlara adam gibi davranmasını öğrensinler sonra talimat yayınlasınlar. Kabinde 3 saat 4 saat yolcu beklediğimiz oldu yolcuları toparlayamadıkları için. Cidde'de iki saat yakıt tankeri bekledik. Adamlar farkında değiller. Problemlerin yüzde 90'ı kendilerinden kendi çalışanlarının rahatlıklarından ve vurdumduymazlığından kaynaklanıyor. Ama para bende ister gel ister gelme diyo. Napıcan.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Hac mevsiminde havayolu şirketlerince uyulması gereken kurallara ilişkin olarak Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ek havacılık talimatları yayınlandığını duyurdu.

SHGM tarafından yapılan açıklamada, "Hac uçuşlarında mağduriyet yaşanmaması açısından talimata uygun uçuş gerçekleştirilmesi önem arz etmektedir" denildi.

Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ek talimata göre; uçakların bakım ve onarımını zamanında yapmaya, yedek parça veya uçak mürettabatı için uçuş saatlerinin sınırlamalar gibi teknik hususlardan kaynaklanan gecikmelere taviz verilmeyeceği belirtildi. Bu hususları dikkate almayan şirketlere mali cezaların uygulanacağı ifade edildi.

İŞTE 2014 HAC MEVSİMİ EK HAVACILIK TALİMATLARININ TAMAMI

TALİMATA UYMAYAN HAVAYOLU ŞİRKETLERİ CEZA ALACAK

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hac ve umre transitlerini SabihaGökçen e neden hala kaydırmiyorlar. Hem normal yolcularin hem de hac ve umrecilerin yasadigi perisanlik kimsenin umrunda degil mi? Ataturk kaldirmiyor artık anlayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
bu sözde müslümanlar kibirlerinden ne yapacagını bilmiyorlar ama bir amerikalı veya ingilizin yanında sözde şeriatlarının hiç bir kuralını uygulamıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zamanında ~ 10 yıl önce
500 yıl idare et...şimdide vize ile girmeye çalış.çç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 10 yıl önce
Önce hacca giden insanlara adam gibi davranmasını öğrensinler sonra talimat yayınlasınlar. Kabinde 3 saat 4 saat yolcu beklediğimiz oldu yolcuları toparlayamadıkları için. Cidde'de iki saat yakıt tankeri bekledik. Adamlar farkında değiller. Problemlerin yüzde 90'ı kendilerinden kendi çalışanlarının rahatlıklarından ve vurdumduymazlığından kaynaklanıyor. Ama para bende ister gel ister gelme diyo. Napıcan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000