22 Mayıs 2014, Perşembe 14:31:26

TAHİR GÖRGÜLÜ SHGM'Yİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Geçtğimiz yıl iflas eden SKY Havayolları'nın Genel Müdürü ve Kayı Grup CEO'su Tahir Görgülü, Twitter üzerinden SHGM'yi adeta topa tuttu.
  • Milletin hakkini yiyip vicdani rahat olarak nasil yasaya biliyorsun gorgulu keske soyadin gibi gorgulu olabilsen.Fransali ucamayan magdur yolcuyum.Hatirlatirim ve parmi odeyene kadar da hatirlatmaya devam edecem sana .
  • oradan siritmasi kolay Tahir gorgulu sen benim ucamadigim bilet parami ode dunyada olmazsa zaten Ahirette sirtina binecegim bakalim orada da bu kadar guzel sirita bilecekmisin? Biletini aldim 3 gun sonra sirketin batti.Terbiyesiz herif bir de siritabiliyosun ya!
  • Devlete akıl verene kadar gel de hakkını yediğin çalışanların ödemediğin maaşlarını öde. 2 Cihanda elimiz yakanda . Her hakkımız haram olsun.
  • Durup duruken bu ilgi pek hayra alemet degil....
  • Birde su yabanci pilot davasila ilgili SHGM yi goreve davet etseler,maalesef esekden hayfini alamayan semerinden alir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • kontrolörler dediği denetleyici elamanlar sanırım ??
  • DHMİ ne zaman kurumlar vergisi şampıyonu olup ödül alırsa benim yüreğim ağzıma gelir çünkü bu ödül bir kaç havacılık şirketinin batması demektir. Üçüncü Hava Limanı bittikten sonra Türkiyede havacılık işletmesi kalmaz diye düşünüyorum. Yapılacak milyarlarca Euro kimden çıkacak tabiki havayolu işletmelerinden. Bence suyun 3. hava limanında 25 yl olması çok normal.
  • Sanırım AYT Türkiyenin en pahalı havalimanı. Arkasından da DLM geliyor. Birilerinin dur deme zamanı geldi herhalde.
  • Tahir bey cok haklısınız yolcuları magdur etmemek lazım önemli noktaya değinmişsiniz.gecen yaz kalan kazakistandan gelen yolcuları da magdur etmemek lazımdı bu konuda duyar olabileydiniz keşke dimi ?

Geçtğimiz yıl iflas eden SKY Havayolları'nın uzun süredir suskunluğunu koruyan Genel Müdürü ve Kayı Grup CEO'su Tahir Görgülü, Twitter üzerinden SHGM'ye tepki göstererek bazı sorular yöneltti.

Geçtiğimiz yılın yaz sezonu öncesinde iflasını açıklayan SKY Havayolları'nın deneyimli yöneticisi Tahir Görgülü'nün SHGM'ye çağrıda bulunduğu konu ise SHGM'nin görevlendirdiği kontrolörler oldu.

Denetim yapan kontrolörlerinin yetkililer tarafından korunduğunu ve rastgele seçildiğini iddia eden Görgülü, 'İnşallah havacılıkta bir sorun teşkil etmez' ifadelerini kullandı.

Şirketlere özel denetimleri de sorgulayan Tahir Görgülü Bakan ve SHGM'yi göreve çağırdı...



©AirportHaber

TAHİR GÖRGÜLÜ SHGM'Yİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

gokan ~ 8 yıl önce
Milletin hakkini yiyip vicdani rahat olarak nasil yasaya biliyorsun gorgulu keske soyadin gibi gorgulu olabilsen.Fransali ucamayan magdur yolcuyum.Hatirlatirim ve parmi odeyene kadar da hatirlatmaya devam edecem sana .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokan ~ 9 yıl önce
oradan siritmasi kolay Tahir gorgulu sen benim ucamadigim bilet parami ode dunyada olmazsa zaten Ahirette sirtina binecegim bakalim orada da bu kadar guzel sirita bilecekmisin? Biletini aldim 3 gun sonra sirketin batti.Terbiyesiz herif bir de siritabiliyosun ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdur ~ 10 yıl önce
Devlete akıl verene kadar gel de hakkını yediğin çalışanların ödemediğin maaşlarını öde. 2 Cihanda elimiz yakanda . Her hakkımız haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydiiii ~ 10 yıl önce
Durup duruken bu ilgi pek hayra alemet degil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 10 yıl önce
Birde su yabanci pilot davasila ilgili SHGM yi goreve davet etseler,maalesef esekden hayfini alamayan semerinden alir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATCo ~ 10 yıl önce
kontrolörler dediği denetleyici elamanlar sanırım ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandık ~ 10 yıl önce
DHMİ ne zaman kurumlar vergisi şampıyonu olup ödül alırsa benim yüreğim ağzıma gelir çünkü bu ödül bir kaç havacılık şirketinin batması demektir. Üçüncü Hava Limanı bittikten sonra Türkiyede havacılık işletmesi kalmaz diye düşünüyorum. Yapılacak milyarlarca Euro kimden çıkacak tabiki havayolu işletmelerinden. Bence suyun 3. hava limanında 25 yl olması çok normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 10 yıl önce
Sanırım AYT Türkiyenin en pahalı havalimanı. Arkasından da DLM geliyor. Birilerinin dur deme zamanı geldi herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Tahir bey cok haklısınız yolcuları magdur etmemek lazım önemli noktaya değinmişsiniz.gecen yaz kalan kazakistandan gelen yolcuları da magdur etmemek lazımdı bu konuda duyar olabileydiniz keşke dimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HUHU ~ 10 yıl önce
Evet doğru söylüyor...Ayrıca personelinizi de mağdur ettiniz ama merak etmeyin,şu an en iyi şirketlerde uçmaya devam ediyoruz :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000