28 Mayıs 2012, Pazartesi 08:41:28

"SUÇ BİZDE DEĞİL SHGM'DE"

Öger Tours'un Gazipaşa Havalimanı'na gerçekleştireceği uçuşlarda "evrak eksikliği" nedeniyle yaşanan iptallerin ardından gözler uçuşu gerçekleştİrecek havayolu şirketleri ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkililerine çevrildi.

Thomas Cook çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Öger Tours'un Gazipaşa Havalimanı'na gerçekleştireceği uçuşlarda yaşanan iptaller sürüyor. Turizmdebusabah'da yer alan habere göre; 23 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşmesi beklenen Düsseldorf-Gazipaşa uçuşunun iptal edilmesinin ardından Berlin, Hannover ve Münih'ten Gazipaşa'ya yönelik uçuşlar da iptal edildi.

Yaşanan iptallerin ardından gözler uçuşu gerçekleştrecek havayolu şirketleri ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkililerine çevrildi.

GERMANIA "EVRAKLARI ZAMANINDA VERDİK" DEDİ SHGM'Yİ SUÇLADI

Alman Touristik Aktuell Dergisi'nin haberine göre Öger Tours'un Gazipaşa uçuşlarını gerçekleştirecek iki havayolundan biri olan Germania yetkililerinden ise konuya ilişkin şok bir açıklama geldi. Germania Havayolu yetkilileri "evrak eksikliği" nedeniyle iptal edilden uçuşlar için gerekli başvuruları ve evrakları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne zamanında ve eksiksiz bir şekilde yaptıklarını iddia ettiler. Germania yetkilileri Türkiye'deki havalimanlarından uçuş izni almanın çok uzun zaman aldığını dile getirdiler.

Gazipaşa Havalimanı için uçuş izninin ne zaman çıkacağı henüz tam olarak kesinleşmese de önümüzdeki çarşamba günü Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün bir karar açıklaması bekleniyor.

"SUÇ BİZDE DEĞİL SHGM'DE"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000