08 Nisan 2010, Perşembe 10:03:38

ŞOK OPERASYONLARDA, FLAŞ GELİŞME...

AirportHaber'in 6'ıncı yılında ortaya çıkardığı skandalların ardından yapılan operasyonlarda yeni bir gelişme yaşandı.
  • Emeğe saygı lütfen.
  • Burası ACT.gerektiğinde sabahlara kadar çalışıp uçaklarımızı faal ederiz.Allaha şükür buna gücümüz de var bilgimizde.P.tesi 5 .ci uçağımızda havada olacak çekemeyenlere duyurulur.Siz batı apronunda nöbet tutmaya devam edin biz işimize bakıyoruz.Gerektiğinde 2-3 misli fazla çalışıp uçaklarımızı yerde bırakmayız.Destek olanlara teşekkürler karalamaya çalışanlarını da emeğimize saygıya davet ediyoruz.
  • arkadasım bu kadar sacmalıga ınanıyorsunuzda nıcın mytechnic in part21 ine inanmıyorsun.sanırım sen çok iyi biliyorsun.komponent denen şeyin türkçe karşılığı ne sen onu ogren once. sonra olur olmaz yorum yapma.bilmiyorsan öğren....!!!!
  • Faal bir uçak üzerinden söktüğünüz kopanente söken kişi serviceable kart düzenleyebilir ve robbed as serviceable diyerek faal bir uçağa taka bilir. Kaldi ki şuanda 2 uçağımız hangarda bakımda. Şimdi sorduğunuz sorunun cevabını almışsınızdır umarım.
  • Buradaki olay komponent.Parca değil.Türkiyede component imal eden bir birim varda benmi bilmiyorum:) Anti-ice valve mi yapılıyor my technicte. Ayrıca teneke mahallesinde Sas ın binası olduğu yer varya oradaki atölyenin yetkisiz olduğunu sağır sultan biliyorda ACT mi bilmiyor. Peki bilmiyor diyelim tamire veya bakıma verdiği komponentin form one çıkışı almadan geriye neden alıyor. Demiyormu "arkadaşım bu komponenti yaptıysan form one kartınıda üstüne iliştir" Ya lütfen saçma sapan kişiler buraya yorum atmasın milletin kafasını karıştırmayın
  • mytechnic in part 21 i var ve bu parcaları uretıyor, kardesım nerden bulduysa buldu sanane adam bulmus ve uygunsuzlugu duzeltmıs ve ısıne bakıyor.o adam bılse sas havacılıgın dalaveresını orayla ı yaparmıydı sence mantık ol ya...
  • Mytechnic hangarında bulunan uçağından alındı ACT nin uçak yerde zaten bir itirazınmı var ? Bu çekememezliği bitirin artık yeter ya!
  • Kardeşim kim nerden neyi değiştirdiyse evrağı kaydı vardır SHGM denen bir kuruluş yok mu ! Uçuş izni verlmemiş mi? verilmiş.. e daha neyi sorguluyorsunuz ?
  • Salı gününden sonra bu olayın atlatılması sadece 48 saat sürdü YAVUZ ÇİZMECİ havayolu camiasında tek dir tek kalacaktır bunu hala anlamıyormusunuz kendisini ve ekibini gene takdir ediyoruz.Kıskanç çekemeyen havacılar size anten almanızı öneririm belki daha iyi çekersiniz. TT
  • Bir nokta hiç sorgulanmadı bu olayda. SHGM bu firmayı(SAS) neden 3 yıldır bekletiyor ve müsaade vermiyor. Önemli ve hayati bir sebebi olmalı. O sebep ortaya konursa belki daha seğlıklı karar verebileceğiz.

AirportHaber’in ortaya çıkardığı Atatürk Havalimanı’ndaki bakım skandalı sonrası harekete geçen Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, ACT ve SAGA Havayolları'na ait toplam 5 uçağı yere indirme kararı almıştı.

Geçtiğimiz pazartesi günü akşam saatlerinde SAS Havacılık’ın Atatürk Havalimanı’ndaki merkezine ve Yeşilköy’deki ofisine baskın düzenleyen SHGM yetkilileri, salı günü de iki havayolu şirketine yönelik inceleme başlatmış ve tüm evraklara el koyarak, uçakları incelemeye almıştı.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından, uykusuz geçen gecelerde parçaları değiştirilen ACT Havayolları'na ait 2 uçağa yeniden uçuş izni verildiği ve diğer 2 uçak için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

SAGA Havayolları da SHGM tarafından istenen işlemleri yerine getirdi ve TC-SGC kuyruk tescilli Airbus 310 tipi uçağa yeniden uçuş izni verilmesini bekliyor...

Öte yandan dün gümrük ekiplerince baskın yapılan ve skandallarda başrol oynayan SAS Havacılık'ın kapısına mühür vurulmuştu.

Şimdi soruyoruz...

ACT Havayolları değiştirilen parçaları bu kadar kısa süreden nereden buldu ve ne şekilde temin etti?

©AirportHaber.com ÖZEL
 

ŞOK OPERASYONLARDA, FLAŞ GELİŞME...

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
Emeğe saygı lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burası ACT.gerektiğinde sabahlara kadar çalışıp uçaklarımızı faal ederiz.Allaha şükür buna gücümüz de var bilgimizde.P.tesi 5 .ci uçağımızda havada olacak çekemeyenlere duyurulur.Siz batı apronunda nöbet tutmaya devam edin biz işimize bakıyoruz.Gerektiğinde 2-3 misli fazla çalışıp uçaklarımızı yerde bırakmayız.Destek olanlara teşekkürler karalamaya çalışanlarını da emeğimize saygıya davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım bu kadar sacmalıga ınanıyorsunuzda nıcın mytechnic in part21 ine inanmıyorsun.sanırım sen çok iyi biliyorsun.komponent denen şeyin türkçe karşılığı ne sen onu ogren once. sonra olur olmaz yorum yapma.bilmiyorsan öğren....!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Faal bir uçak üzerinden söktüğünüz kopanente söken kişi serviceable kart düzenleyebilir ve robbed as serviceable diyerek faal bir uçağa taka bilir. Kaldi ki şuanda 2 uçağımız hangarda bakımda. Şimdi sorduğunuz sorunun cevabını almışsınızdır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Buradaki olay komponent.Parca değil.Türkiyede component imal eden bir birim varda benmi bilmiyorum:) Anti-ice valve mi yapılıyor my technicte. Ayrıca teneke mahallesinde Sas ın binası olduğu yer varya oradaki atölyenin yetkisiz olduğunu sağır sultan biliyorda ACT mi bilmiyor. Peki bilmiyor diyelim tamire veya bakıma verdiği komponentin form one çıkışı almadan geriye neden alıyor. Demiyormu "arkadaşım bu komponenti yaptıysan form one kartınıda üstüne iliştir" Ya lütfen saçma sapan kişiler buraya yorum atmasın milletin kafasını karıştırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mytechnic in part 21 i var ve bu parcaları uretıyor, kardesım nerden bulduysa buldu sanane adam bulmus ve uygunsuzlugu duzeltmıs ve ısıne bakıyor.o adam bılse sas havacılıgın dalaveresını orayla ı yaparmıydı sence mantık ol ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mytechnic hangarında bulunan uçağından alındı ACT nin uçak yerde zaten bir itirazınmı var ? Bu çekememezliği bitirin artık yeter ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeşim kim nerden neyi değiştirdiyse evrağı kaydı vardır SHGM denen bir kuruluş yok mu ! Uçuş izni verlmemiş mi? verilmiş.. e daha neyi sorguluyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Salı gününden sonra bu olayın atlatılması sadece 48 saat sürdü YAVUZ ÇİZMECİ havayolu camiasında tek dir tek kalacaktır bunu hala anlamıyormusunuz kendisini ve ekibini gene takdir ediyoruz.Kıskanç çekemeyen havacılar size anten almanızı öneririm belki daha iyi çekersiniz. TT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir nokta hiç sorgulanmadı bu olayda. SHGM bu firmayı(SAS) neden 3 yıldır bekletiyor ve müsaade vermiyor. Önemli ve hayati bir sebebi olmalı. O sebep ortaya konursa belki daha seğlıklı karar verebileceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000