24 Eylül 2008, Çarşamba 09:13:34

SKY HAVAYOLLARI’NDA BASKIN ŞOKU!

Turizm sezonunun sona ermesiyle beraber sumen altında kalan dosyalar bir bir ortaya çıkıyor. SKY Havayolları, SHGM tarafından gerçekleştirilen baskının şokuyla çalkalanıyor.
  • İçinde bulunulan şartlar bahane edilerek kurallar ihlal edilemez. Kurallara uygun hareket etmek herkesin asli görevidir. UYMAYANI SHGM UYDURMAK zorundadır, kapsamlı denetim yapmak zorundadır, sonuçları kamuoyuyla paylaşmak zorundadır, bunun asli görevleri olduğunu hatırlarından çıkarmamaları gerekmektedir.
  • Sky havayollarinin elbetteki gayri ihtiyari para gereksinmesi oldugu icin yuksek sezondaki trafigini kabartmasi gayet normaldir.Avrupanin cesitli ulkelerindeki tur operatorleriyle yapmis olduklari anlasmalar dolayisiyla yaz dønemindeki duzensiz trafik ve para kazanma hirslari sky i cildirtmis durumdadir.Umarim Kayi grubu ne yaptiginin farkindadir.
  • SHGM nin adı var kendi yok.. denetleme menetleme hepsi hikaye ve minarenin kılıfı herzaman bir şekilde uyduruluyor..tabii hakedene!! hakediş için şirketlerin de belli tarifelerde çabası gerek!! şimdi aklı başında olan herkes de biliyor ki tüm özel şirketlerde kabin ekipleri limit saatleri aşmakta..ve maalesef SHGM bunba göz yummakta..gıkını çıkarmamakta TÖSHİD le aynı kaba ....ta
  • bence bosuna yazısıyoruz.sadece onlara prım kazandırıyoruz.tum sırketlerde kabının 110 saat uzerı uctugu alenı.bu meslek boyle.ya ucacaksın ya ucacaksın kardesım.ucmuyosan kapı orda dıyorlar.kımımız 110 saatın ustune ucret alırız kımımız arkamıza baka baka ucarz.anca yazarız cızerız.baskada bısey yapamayız.gerck hayata donun.ya ısınızı yapın yada ayrılın.2 + 2 = 4
  • Atlasjet-Pegasus-Onur-Corendon-İnter veya SKY yok aslında birbirinden farkları para benim ben dersem o olur mantığındaki patronlar, şirketi ben kurtarıyorum ben olmasam para mara kazanamaz en büyük benim mantığındaki üst yönetimler, bir dönüp bakın arkadaşlar fark görebiliyormusunuz ben göremiyorum. Sektör çalışanları (pilot-teknisyen kabin ve ofis hiç bir ayrım yapmadan) biraraya gelip kendi meslek örgütlerini kuracaklar veya olan örgütleri adam edecekler, sülüklerin elinden kurataracaklar sonra hem kendileri için hem sektör için hemde ülkeleri için öabalayacaklar. Böyle dağınık başı bozuk başkasının başına gelen benim benim başıma gelmez mantığıyla hiç bir yere varılmaz. Patronlar sektörü otel veya acente gibi yönetmeye çalışıyorlar. Hep daha çok para kazanayım diyorlar çalışanalrda onların cebinden sebeplenen asalaklar o yüzden bir olalım birlik olalım, ÖNYARGILARIMIZI, BENMERKEZCİ DAVRANIŞLARIMIZI (şirketteki en önemli departman bizimki biz olmasak olmaz düşüncelerini) BIKIRAKIP BİRARAYA GELELİM. Varmısınız sektörün gerçek emekçileri....
  • Fakeevet haklısın Tuncay gitti Orhan geldi.GELEN GİDENİ ARATTI.Orhan Baba!!! gelir gelmez babalığını yaptı.Kabin maaşlarını 200€ indirip geçmişe ait hiçbir hak talep etmiyorum diye insancıklardan imza aldılar ve tabiki imzalamayanlara tekmeyi bastı.Ali kıran baş kesen oldular.Nerde hak nerde hukuk.Yani sektörde çalışan insanlar olarak şurda yorum yazmak için gösterdiğimiz performansı TBMM de yıllardır çıkmayan kanun tasarımzın komisyonuna mail atsak bunları konuşuyo olmazdık.yani çuvaldızı biraz kendimize batıralım.bayılıyoruz böyle hemen -o şirkette böyle olmuş -şunda aaa şöylemi olmuş.HEPSİ BİRBİRİNİN AYNI VE HEMEN HEPSİNDEDE BÖYLE ŞEYLER VAR.BUNU HERKES BİLİYOR.AMA KABUL EDEMİYORUZ VE BAŞKALARININ BAŞINA GELEN KÖTÜ ŞEYLERDEN MUTLU OLUYORUZ BENİM BAŞIMA GELMEDİ OHHH DİYE.DEDİĞİMİ TEKRARLIYORUM SHGM GÜNAH KEÇİŞİ SEÇTİĞİN ŞİRKETLERİ BIRAKTA ÇOOOK KARİZMA ATLASJETE UĞRA AMA ÜSTÜN KÖRÜ BİR DENETLEME DEĞİL.SİZDE GAYET İYİ BİLİYORSUNUZKİ BULMAK İSTEYİNCE BULUNUYOR.siz bu şirketlere milletvekilleri gibi dokunulmazlık verince millette dışarıdan ooo iyi şirket diyor.bilmiyorlar neler oluyor içerde...
  • SKY havayollları veya baska bır sırket.Yapacagınız yorumların ve haberlerın havacılık sektorune darbe vurabılecegını lutfen unutmayalım.Hep beraber bırbırımızı destekleyerek yenı ufuklar acmalıyız.Lutfen bıraz daha yapıcı olalım.
  • CORENDON HAVAYOLLARI'NIN BARZANİ VE TALABANİ'NİN EMRİNE VERMEYE ÇALIŞAN VE PKK'NIN ATİNA ARASINDA TAŞERONLUĞUNU YAPMAYA SOYUNAN ŞİRKET YÖNETİMİNE İZİN VERMEYEN....SHGM 'Yİ BU KARARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM...!!!
  • SKY'ın başta işletme müdürü olan Sungu Kaptan ve diğer uçuş işletme sorumluları şirketi zarara sokacak bir politika uygulamazlar. Eğer fazla uçulmuşsa mutlaka SHGM kuralları göz önünde bulundurularak kurallar çerçevesinde yapılmıştır. Havacılık ciddi iştir; taksi filosu işletmeye benzemez.Anti-SKY'cılar bu tür haberlerle yakaladıkları fırsatı hiç kaçırmıyorlar anlaşılan.
  • Atlasjet de işten çıkarılanların uçup uçmamayla ilgsi yoktu..İşten çıkartmayı isteyen Murat ersoy, buna direnen ve kendi çabasıyla minumum da tutan da Tuncay Doğaner di..ama herşeye rağmen birçok günahsız insan çıkartıldı.uçmadıkları için değil..2007 kötü geçecek diye felaket senoryosu üretmiş olan murat ersoy un emriyle.!..Tuncay gfitti Orhan geldi de noldu? SHGM yi yollasınlar Atlasjet e doğru..bir baksınlar bakalım 12 saatlik görev süreleri nolmuş Cidde uçuşlarında? 12 saat le limitli ıuçuş görev sürelerinde ekipler nasıl 22 saat görev yaptırılmış?

Ekonomik krizler, yakıt fiyatları, orman yangınları ve benzeri birçok olumsuz koşula rağmen geçtiğimiz yıllara göre çıtayı yükselten havacılık sektörü, SHGM Denetim Ekipleri’nin SKY Havayolları’na yaptığı şok baskını konuşuyor.

Yüksek sezonda uçuş limitlerinin üzerine çıkartıldığı iddialarının ardı arkası kesilmeyince, SHGM, şirketin uçuş dosyalarını inceleme kararı aldığı ve AirportHaber’e gelen bilgilere göre pilotlardan gelen şikâyetlerin de bu inceleme kararında etkili olduğu belirtiliyor.

SHGM’nin geçtiğimiz günlerde SKY Havayolları’na gönderdiği 10 kişilik bir denetim ekibinin uçuş işletme dosyalarına inceleme yapmak üzere el koyduğunu ve inceleme sonunda iddia edildiği gibi uçuş limiti aşıldığı tespit edilirse SKY’a ciddi cezalar kesileceği iddiaları şimdiden ayyuka çıkmış durumda.

İncelemelerin sonucu ve SHGM’nin inceleme sonrası nasıl bir yaptırım getireceği şimdiden sektörde merak konusu oldu.

©AirportHaber.com

SKY HAVAYOLLARI’NDA BASKIN ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Rumuz ~ 15 yıl önce
İçinde bulunulan şartlar bahane edilerek kurallar ihlal edilemez. Kurallara uygun hareket etmek herkesin asli görevidir. UYMAYANI SHGM UYDURMAK zorundadır, kapsamlı denetim yapmak zorundadır, sonuçları kamuoyuyla paylaşmak zorundadır, bunun asli görevleri olduğunu hatırlarından çıkarmamaları gerekmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sky havayollarinin elbetteki gayri ihtiyari para gereksinmesi oldugu icin yuksek sezondaki trafigini kabartmasi gayet normaldir.Avrupanin cesitli ulkelerindeki tur operatorleriyle yapmis olduklari anlasmalar dolayisiyla yaz dønemindeki duzensiz trafik ve para kazanma hirslari sky i cildirtmis durumdadir.Umarim Kayi grubu ne yaptiginin farkindadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wing ~ 16 yıl önce
SHGM nin adı var kendi yok.. denetleme menetleme hepsi hikaye ve minarenin kılıfı herzaman bir şekilde uyduruluyor..tabii hakedene!! hakediş için şirketlerin de belli tarifelerde çabası gerek!! şimdi aklı başında olan herkes de biliyor ki tüm özel şirketlerde kabin ekipleri limit saatleri aşmakta..ve maalesef SHGM bunba göz yummakta..gıkını çıkarmamakta TÖSHİD le aynı kaba ....ta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angels ~ 16 yıl önce
bence bosuna yazısıyoruz.sadece onlara prım kazandırıyoruz.tum sırketlerde kabının 110 saat uzerı uctugu alenı.bu meslek boyle.ya ucacaksın ya ucacaksın kardesım.ucmuyosan kapı orda dıyorlar.kımımız 110 saatın ustune ucret alırız kımımız arkamıza baka baka ucarz.anca yazarız cızerız.baskada bısey yapamayız.gerck hayata donun.ya ısınızı yapın yada ayrılın.2 + 2 = 4

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Fil ~ 16 yıl önce
Atlasjet-Pegasus-Onur-Corendon-İnter veya SKY yok aslında birbirinden farkları para benim ben dersem o olur mantığındaki patronlar, şirketi ben kurtarıyorum ben olmasam para mara kazanamaz en büyük benim mantığındaki üst yönetimler, bir dönüp bakın arkadaşlar fark görebiliyormusunuz ben göremiyorum. Sektör çalışanları (pilot-teknisyen kabin ve ofis hiç bir ayrım yapmadan) biraraya gelip kendi meslek örgütlerini kuracaklar veya olan örgütleri adam edecekler, sülüklerin elinden kurataracaklar sonra hem kendileri için hem sektör için hemde ülkeleri için öabalayacaklar. Böyle dağınık başı bozuk başkasının başına gelen benim benim başıma gelmez mantığıyla hiç bir yere varılmaz. Patronlar sektörü otel veya acente gibi yönetmeye çalışıyorlar. Hep daha çok para kazanayım diyorlar çalışanalrda onların cebinden sebeplenen asalaklar o yüzden bir olalım birlik olalım, ÖNYARGILARIMIZI, BENMERKEZCİ DAVRANIŞLARIMIZI (şirketteki en önemli departman bizimki biz olmasak olmaz düşüncelerini) BIKIRAKIP BİRARAYA GELELİM. Varmısınız sektörün gerçek emekçileri....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Fakeevet haklısın Tuncay gitti Orhan geldi.GELEN GİDENİ ARATTI.Orhan Baba!!! gelir gelmez babalığını yaptı.Kabin maaşlarını 200€ indirip geçmişe ait hiçbir hak talep etmiyorum diye insancıklardan imza aldılar ve tabiki imzalamayanlara tekmeyi bastı.Ali kıran baş kesen oldular.Nerde hak nerde hukuk.Yani sektörde çalışan insanlar olarak şurda yorum yazmak için gösterdiğimiz performansı TBMM de yıllardır çıkmayan kanun tasarımzın komisyonuna mail atsak bunları konuşuyo olmazdık.yani çuvaldızı biraz kendimize batıralım.bayılıyoruz böyle hemen -o şirkette böyle olmuş -şunda aaa şöylemi olmuş.HEPSİ BİRBİRİNİN AYNI VE HEMEN HEPSİNDEDE BÖYLE ŞEYLER VAR.BUNU HERKES BİLİYOR.AMA KABUL EDEMİYORUZ VE BAŞKALARININ BAŞINA GELEN KÖTÜ ŞEYLERDEN MUTLU OLUYORUZ BENİM BAŞIMA GELMEDİ OHHH DİYE.DEDİĞİMİ TEKRARLIYORUM SHGM GÜNAH KEÇİŞİ SEÇTİĞİN ŞİRKETLERİ BIRAKTA ÇOOOK KARİZMA ATLASJETE UĞRA AMA ÜSTÜN KÖRÜ BİR DENETLEME DEĞİL.SİZDE GAYET İYİ BİLİYORSUNUZKİ BULMAK İSTEYİNCE BULUNUYOR.siz bu şirketlere milletvekilleri gibi dokunulmazlık verince millette dışarıdan ooo iyi şirket diyor.bilmiyorlar neler oluyor içerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
SKY havayollları veya baska bır sırket.Yapacagınız yorumların ve haberlerın havacılık sektorune darbe vurabılecegını lutfen unutmayalım.Hep beraber bırbırımızı destekleyerek yenı ufuklar acmalıyız.Lutfen bıraz daha yapıcı olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MR.STALL ~ 16 yıl önce
CORENDON HAVAYOLLARI'NIN BARZANİ VE TALABANİ'NİN EMRİNE VERMEYE ÇALIŞAN VE PKK'NIN ATİNA ARASINDA TAŞERONLUĞUNU YAPMAYA SOYUNAN ŞİRKET YÖNETİMİNE İZİN VERMEYEN....SHGM 'Yİ BU KARARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizfeneri ~ 16 yıl önce
SKY'ın başta işletme müdürü olan Sungu Kaptan ve diğer uçuş işletme sorumluları şirketi zarara sokacak bir politika uygulamazlar. Eğer fazla uçulmuşsa mutlaka SHGM kuralları göz önünde bulundurularak kurallar çerçevesinde yapılmıştır. Havacılık ciddi iştir; taksi filosu işletmeye benzemez.Anti-SKY'cılar bu tür haberlerle yakaladıkları fırsatı hiç kaçırmıyorlar anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fake ~ 16 yıl önce
Atlasjet de işten çıkarılanların uçup uçmamayla ilgsi yoktu..İşten çıkartmayı isteyen Murat ersoy, buna direnen ve kendi çabasıyla minumum da tutan da Tuncay Doğaner di..ama herşeye rağmen birçok günahsız insan çıkartıldı.uçmadıkları için değil..2007 kötü geçecek diye felaket senoryosu üretmiş olan murat ersoy un emriyle.!..Tuncay gfitti Orhan geldi de noldu? SHGM yi yollasınlar Atlasjet e doğru..bir baksınlar bakalım 12 saatlik görev süreleri nolmuş Cidde uçuşlarında? 12 saat le limitli ıuçuş görev sürelerinde ekipler nasıl 22 saat görev yaptırılmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000