06 Haziran 2011, Pazartesi 23:14:14

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE FLAŞ GELİŞME

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne oturan Bilal Ekşi, kurum içinde ilk değişikliği yaptı. İki önemli müdür görevinden alınarak yerlerine başka kişiler atandı. İşte ayrıntılar.
  • şşşşşıışt duydunuzmu zafer şimşek THK DA KURS GÖRÜYOR VE DEVLETİN UÇAĞINI HASARLANDIRIYOR VE ADAM MİLLETE HESAP SORUYOR BU KADAR AYMAZLIK OLUR ÖDE VERDİĞİN ZARARI MİLLET KAZA YAPTIĞINDA DEMEDİĞİNİ BIRAKMIYORDUN Y.Ç
  • işini yapmamanın getirdiği doğal bir sonuç. Tabi ay başları alınan paraları saymaktan insan yorgun düşüyor. Yapması gereken işleri unutuyor insan..
  • İşte iki kişinin yorumu ve aralarındaki kişilik farkı. Birisi başarı dileklerini iletirken diğeri beddua ediyor. Unutmayınız ki Allah her zaman doğru olanın yanındadır.
  • Yorumu yapanin eski lisans müdürü Dogan Kücük oldugunu tahmin ederek sadece Allahindan bulmani diliyorum
  • Eski bir SHGM çalışanı olarak görev ünvanı değişen tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar dilerim. D.K.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Lisans Şube Müdürü Zafer Şimşek ile Bakım Müdürü Abdulrezzak Pabuççu görevinden alındı. Lisans Şube Müdürlüğü'ne Adem Karslıoğu atanırken, Bakım Müdürlüğü'ne ise Muhammet Seyda Akdağ getirildi. Muhammet Seyda Akdağ bir dönem SHGM İstanbul Temsilciliği görevinde de bulunmuştu.

Yaklaşık 2 buçuk ay önce genel müdürlük koltuğuna oturan Bilal Ekşi böylelikle ilk görevden alma ve atamalarını gerçekleştirmiş oldu.

Öte yandan Uçuş Operasyon Koordinatörü Taner Büyükikiz'in görevden alındığı, Uçuş Operasyon'da görevli İbrahim Tunç'un da Bilal Ekşi'nin Özel Kalem Müdürlüğü'ne getirildiği belirtiliyor. (23.03 Güncellendi)

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
şşşşşıışt duydunuzmu zafer şimşek THK DA KURS GÖRÜYOR VE DEVLETİN UÇAĞINI HASARLANDIRIYOR VE ADAM MİLLETE HESAP SORUYOR BU KADAR AYMAZLIK OLUR ÖDE VERDİĞİN ZARARI MİLLET KAZA YAPTIĞINDA DEMEDİĞİNİ BIRAKMIYORDUN Y.Ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işini yapmamanın getirdiği doğal bir sonuç. Tabi ay başları alınan paraları saymaktan insan yorgun düşüyor. Yapması gereken işleri unutuyor insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte iki kişinin yorumu ve aralarındaki kişilik farkı. Birisi başarı dileklerini iletirken diğeri beddua ediyor. Unutmayınız ki Allah her zaman doğru olanın yanındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumu yapanin eski lisans müdürü Dogan Kücük oldugunu tahmin ederek sadece Allahindan bulmani diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski bir SHGM çalışanı olarak görev ünvanı değişen tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar dilerim. D.K.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000