16 Şubat 2012, Perşembe 01:57:54

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI'NA FLAŞ ATAMA

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcılığı'na atama yapıldı.Bu atamayla birlikte SHGM'de üçüncü genel müdür yardımcısı makamı da doldurulmuş oldu. Peki, yeni genel müdür yardımcısı kim?
  • Öncelikle kendisi Albay'dır. TSK'dan emeklidir. YAS kararlarıyla atılmamıştır. Erzincanlı'da değildir. Doğruluktan taviz vermeyeceği için sevmeyeni çok olacaktır. Ülke menfaatlerini, makam dahil her şeyin üstünde tutacağına inanıyorum. Allah muvaffak etsin. Tanımayan, çalışmayan arkadaşların, yorumlarını zaman içinde yapmaları daha doğru olur. Bizler de temenni de bulunuyoruz. Nihayetinde, "Kişinin iştir aynası, lafa bakılmaz" derler.
  • Ben emekli Tumgeneral biliyorum uzaya gidecek arac imal ediyor. Tanimayinca artik bu emekli arkadaslara supheyle bakmaya basladi millet dogal olarak. Her TSK emeklisi bir degil tabi. THK nin ki tam bir karasi. Gozumuzun icine baka baka 2013te test ucusu 2014 ucak uretimi 2023 te uzay gemisi yapiyoruz diyor. Uretim tesislerini hayata geciyoruz diyor. Yani her jet pilotuna guvenilmiyor ki. Dileriz akli selim biridir ve gercekten ulkemiz icin calisir. Ulke hepimizin bizlerde kaygilanmakta hakliyiz bu orneleri gorunce. Kusura bakmayin verdigimiz rahatsizliktan.
  • TÜM HAVACILIK CAMİASINA HAYIRLI OLSUN. ÇOK İSABETLİ BİR SEÇİM. ALLAH-U TEALA MUVAFFAK VE HAYIRLI KILSIN.
  • SHGM'de çalışmak için lojistik uzmanlığına ihtiyaç olduğunu veya lojistik bilgisinin zorunlu olduğunu bilmiyordum bağışlayın. Kardeşim yıllardır her ortamda söğleyip duruyorum. Askeri havacılık başka sivil havacılık başka. Askeri pilotluk başka sivil pilotluk başka. Senin arkadaşın gerçekten pilotsa gerçek pilotların uçakların kokpitinde olduğunu da biliyoruz. Bir pilot ki kokpitte piloluk yapmak yerine SHGM de memurluk yapmayı tercih ederse vallahi kendisi bilir. Yani kendi düşen ağlamaz demek istiyorum
  • ÖNCELİKLE YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. LÜTFEN SAYIN FATİH OLCAY BEYİN ÖZ GEÇMİŞİNİ İYİ ARAŞTIRIP DOĞRU BİLGİLER YAZARAK YORUM YAPILSIN. KENDİSİYLE LOJİSTİK İŞLERİNDE EN SON ÇALIŞANLARDAN BİRİYİM. KR.PLT.ALB.RÜTBESİ İLE TSK DAN EMEKLİ OLMUŞTUR. LOJİSTİK KONUSUNDA BİLGİ DONANIMINA SAHİP BİRİSİDİR. BU GÖREVİNDE BAŞARIYLA YÜRÜTECEĞİNİ İNANIYORUM. HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
  • Karalamaya çalışanlar bir de utanmadan yalan bilgi yayıyorlar. Birkez emekli Bnb. değil son anına kadar Albaylık'ta beklemiş emekli albaydır. TSK'dan ilişiği kesilmemiştir. Pilot'tur, aynı zamanda bakım yöneticisidir. Esas uzmanlık alanı da bu Lojistikçi kimliğidir. Tanıdığım için yorum yapıyorum, tanımadan karalayan çamur atma pişkinliğini gösterenlerden değilim. Tek kelime ile mükemmele yakın bir insan ve en önemli özelliği oldukça zeki biri olmasıdır. Şimdiden TÜRK HAVACILIĞINA hayırlı olsun.
  • boyle bir mevkiye disardan atama yapmak,shgm icinde bu makama layik adam yok demektir.yinede hayirli olsun
  • Tebrik ediyorum.Sivil havacılık için bu mevkiye M.Fatih OLCAY gibi mazisi temiz,dürüst,çalışkanbir insanın atanmasının olumlu olacağını düşünüyorum
  • vipair olarak fatih beye yeni görevinde başarılar dileriz.
  • Bakıyorumda yağdanlıklar hiç zaman kayıp etmemiş. Yok efendim SHGM'nin işlerini en iyi bilen yöneticiymişte, nerde biliyorsun SHGM'de mi çalışmış. SHGM'de uzun süre çalışmayan birisi SHGM'nin işlerini nerden biliyormuş? bu makama gelecek nadir insanlardan birisymişte rüyandamı gördün sonçta TSK'de Binbaşılığa kadar yükselme yeteneği olan birisi Albaylık ve generalliğin canımı çıkmıştı? yok efendim mükemmel bir yöetiymişte nerden bilyorsun hangi kurum veya kuruluşu yönetti? bir bölük veya tabur askeri yönetmek SHGM'yi yönetmeğe benzemez. Bunda daha önce benzer atamada olduğu gibi SHGM'ye hiç bir katkısı olamaz SHGM'nin omuzuna basarak kendisine katkısı olabilir.
 Resmi Gazete'de yayınlanan atamada Mehmet Fatih Olcay'ın yeni genel müdür yardımcısı olduğu açıklandı. İşte Resmi Gazete'de yayınlanan atama.

Karar Sayısı : 2012/118

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Fatih OLCAY’ın atanması, 657 sayılı Kanunun değişik 93 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2 – Bu Kararı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı yürütür.

15/2/2012

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI'NA FLAŞ ATAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle kendisi Albay'dır. TSK'dan emeklidir. YAS kararlarıyla atılmamıştır. Erzincanlı'da değildir. Doğruluktan taviz vermeyeceği için sevmeyeni çok olacaktır. Ülke menfaatlerini, makam dahil her şeyin üstünde tutacağına inanıyorum. Allah muvaffak etsin. Tanımayan, çalışmayan arkadaşların, yorumlarını zaman içinde yapmaları daha doğru olur. Bizler de temenni de bulunuyoruz. Nihayetinde, "Kişinin iştir aynası, lafa bakılmaz" derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben emekli Tumgeneral biliyorum uzaya gidecek arac imal ediyor. Tanimayinca artik bu emekli arkadaslara supheyle bakmaya basladi millet dogal olarak. Her TSK emeklisi bir degil tabi. THK nin ki tam bir karasi. Gozumuzun icine baka baka 2013te test ucusu 2014 ucak uretimi 2023 te uzay gemisi yapiyoruz diyor. Uretim tesislerini hayata geciyoruz diyor. Yani her jet pilotuna guvenilmiyor ki. Dileriz akli selim biridir ve gercekten ulkemiz icin calisir. Ulke hepimizin bizlerde kaygilanmakta hakliyiz bu orneleri gorunce. Kusura bakmayin verdigimiz rahatsizliktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜM HAVACILIK CAMİASINA HAYIRLI OLSUN. ÇOK İSABETLİ BİR SEÇİM. ALLAH-U TEALA MUVAFFAK VE HAYIRLI KILSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SHGM'de çalışmak için lojistik uzmanlığına ihtiyaç olduğunu veya lojistik bilgisinin zorunlu olduğunu bilmiyordum bağışlayın. Kardeşim yıllardır her ortamda söğleyip duruyorum. Askeri havacılık başka sivil havacılık başka. Askeri pilotluk başka sivil pilotluk başka. Senin arkadaşın gerçekten pilotsa gerçek pilotların uçakların kokpitinde olduğunu da biliyoruz. Bir pilot ki kokpitte piloluk yapmak yerine SHGM de memurluk yapmayı tercih ederse vallahi kendisi bilir. Yani kendi düşen ağlamaz demek istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÖNCELİKLE YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. LÜTFEN SAYIN FATİH OLCAY BEYİN ÖZ GEÇMİŞİNİ İYİ ARAŞTIRIP DOĞRU BİLGİLER YAZARAK YORUM YAPILSIN. KENDİSİYLE LOJİSTİK İŞLERİNDE EN SON ÇALIŞANLARDAN BİRİYİM. KR.PLT.ALB.RÜTBESİ İLE TSK DAN EMEKLİ OLMUŞTUR. LOJİSTİK KONUSUNDA BİLGİ DONANIMINA SAHİP BİRİSİDİR. BU GÖREVİNDE BAŞARIYLA YÜRÜTECEĞİNİ İNANIYORUM. HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Karalamaya çalışanlar bir de utanmadan yalan bilgi yayıyorlar. Birkez emekli Bnb. değil son anına kadar Albaylık'ta beklemiş emekli albaydır. TSK'dan ilişiği kesilmemiştir. Pilot'tur, aynı zamanda bakım yöneticisidir. Esas uzmanlık alanı da bu Lojistikçi kimliğidir. Tanıdığım için yorum yapıyorum, tanımadan karalayan çamur atma pişkinliğini gösterenlerden değilim. Tek kelime ile mükemmele yakın bir insan ve en önemli özelliği oldukça zeki biri olmasıdır. Şimdiden TÜRK HAVACILIĞINA hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boyle bir mevkiye disardan atama yapmak,shgm icinde bu makama layik adam yok demektir.yinede hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrik ediyorum.Sivil havacılık için bu mevkiye M.Fatih OLCAY gibi mazisi temiz,dürüst,çalışkanbir insanın atanmasının olumlu olacağını düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
vipair olarak fatih beye yeni görevinde başarılar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakıyorumda yağdanlıklar hiç zaman kayıp etmemiş. Yok efendim SHGM'nin işlerini en iyi bilen yöneticiymişte, nerde biliyorsun SHGM'de mi çalışmış. SHGM'de uzun süre çalışmayan birisi SHGM'nin işlerini nerden biliyormuş? bu makama gelecek nadir insanlardan birisymişte rüyandamı gördün sonçta TSK'de Binbaşılığa kadar yükselme yeteneği olan birisi Albaylık ve generalliğin canımı çıkmıştı? yok efendim mükemmel bir yöetiymişte nerden bilyorsun hangi kurum veya kuruluşu yönetti? bir bölük veya tabur askeri yönetmek SHGM'yi yönetmeğe benzemez. Bunda daha önce benzer atamada olduğu gibi SHGM'ye hiç bir katkısı olamaz SHGM'nin omuzuna basarak kendisine katkısı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000