21 Nisan 2009, Salı 08:22:22

Sıvı yasağı Antalya'da başladı...

Uçakla seyahat edecek yolcularının el bagajlarındaki sıvılara kısıtlama getirilmesi uygulaması Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde başladı...
  • ŞİMDİ BU HABERE SIVI YASAĞI ERZURUM'DA DA BAŞLASIN DİYE YORUM YAZILIR. KARDEŞİM LANET OLSUN YETER ARTIK NEDİR BU ERZURUM MUHABBETİ YA. BURASI ÇOK CİDDİ BİR HAVACILIK SİTESİ. BURADA ÇIKAN HABERLERİ VE YORUMLARI DİKKATLE OKUYAN ÇOK CİDDİ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR. HANGİ HABERİ AÇSAM KASITLI OLARAK BİR ERZURUM MUHABBETİ YAPILIYOR. AIRPORTHABER YETKİLİLERİ ÇOK ACİL BU KONUYA EĞİLSİN LÜTFEN. ARTIK HER HABERİN ERZURUM'A ENTEGRE EDİLİP GEYİĞİNİN YAPILMASINA MÜSADE ETMEYİN VE BU YORUMLARI YAYINLAMAYIN. BU UTANMAZLARIN ERZURUM'A DA SAYGISI KALMAMIŞ, NEDİR BU SAÇMALIK, KAPATSINLAR ARTIK ÇENELERİNİ, ERZURUM'UN ADINI AĞIZLARINA ALMASINLAR, ERZURUMDAN SOĞUTTULAR İNSANLARI!!!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından daha önce 1 Mart'ta iç ve dış hat uçuşlarında başlatılacağı duyurulan uygulama, havayolu şirketlerinden gelen talepler doğrultusunda ertelenmişti. Antalya Havalimanı dış hat uçuşlarında başlatılan uygulama ile gümrüksüz mağazadan veya uçuş esnasında satın alınan sıvı ürünler, görevli tarafından faturası ile birlikte özel poşete konulacak ve poşetin ağzı yapıştırılacak. Yasak diğer havalimanlarında da uygulamaya sokulacak.

Yolcular, su, şurup, içki dâhil her türlü sıvı, krem, losyon, yağlar, parfüm, maskara, deodorant, kontak lens sıvıları ve şampuan gibi maddeleri yalnızca plastik poşette taşıyabilecek. Poşet içine konulan ürün maksimum 100 mililitre olacak. İngiltere'de yolcuların el bagajlarında sokulabilen bir takım sıvı kimyasal maddelerle terör saldırısı yapılacağına dair planların ortaya çıkarılmasından sonra, ABD'de de uçuşlarda sıvı ve jel maddeler yasaklamıştı. Amerika ve İngiltere'de uçak seferlerinde ulusal güvenliğe tehdit en yüksek düzeye çıkarılıp, kırmızı alarm, ABD içi tüm uçak seferlerinde turuncu alarm verilmişti. Sıvı yasağı uygulaması daha sonra diğer ülkelerde hayata geçirilmişti.

Mustafa Gün
ZAMAN

Sıvı yasağı Antalya'da başladı...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ŞİMDİ BU HABERE SIVI YASAĞI ERZURUM'DA DA BAŞLASIN DİYE YORUM YAZILIR. KARDEŞİM LANET OLSUN YETER ARTIK NEDİR BU ERZURUM MUHABBETİ YA. BURASI ÇOK CİDDİ BİR HAVACILIK SİTESİ. BURADA ÇIKAN HABERLERİ VE YORUMLARI DİKKATLE OKUYAN ÇOK CİDDİ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR. HANGİ HABERİ AÇSAM KASITLI OLARAK BİR ERZURUM MUHABBETİ YAPILIYOR. AIRPORTHABER YETKİLİLERİ ÇOK ACİL BU KONUYA EĞİLSİN LÜTFEN. ARTIK HER HABERİN ERZURUM'A ENTEGRE EDİLİP GEYİĞİNİN YAPILMASINA MÜSADE ETMEYİN VE BU YORUMLARI YAYINLAMAYIN. BU UTANMAZLARIN ERZURUM'A DA SAYGISI KALMAMIŞ, NEDİR BU SAÇMALIK, KAPATSINLAR ARTIK ÇENELERİNİ, ERZURUM'UN ADINI AĞIZLARINA ALMASINLAR, ERZURUMDAN SOĞUTTULAR İNSANLARI!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000