09 Haziran 2010, Çarşamba 15:47:07

SİNDEL UÇUŞLARA DEVAM EDECEK Mİ?

Ankara merkezli uçuş eğitim merkezi Sindel’in operasyonlarının tamamen durduğuna ilişkin iddialar şirketin üst düzey bir yetkilisi tarafından yalanlandı.
  • ospiriiiiiiiiiikkkk yaktın beniiiii.. arkadaşlar tarkimin durumu ne alemde?
  • el degistirme hikayesi ogrencilerin bi kismi mahkemeye vermesin verenlerde geri ceksin diye uydurulmus bi yalan hangi sivrizeka adi bikac kere mimlenmis bi okulu alip basina dert etmek isterki ??? daha elindeki lisanslara bile sahip cikamamis bi okuldan bahsediyoruz ayrica ogrencilere kabahat bulan arkadaslarin yaralari nedir anlamadim yazik degil mi o kadar turk gencine birbirinizi yokedeceginize destek cikinda yabanci pilotlar gelmesin hepiniz agziniz acik bakarsiniz sonra pist kenarindan :)
  • yaa kapanmasa ne olur sanki...daha önceki öğrencilere verilen eğitim ortada...3 öğrenci uçur yaz uçuş saati işte oldun çakma pilot aferim...kaç öğrencin iş buldu sen ondan bahset..nerdeyse uçaga binince hangi uçuş okulundan mezun oldun diye soracak hale geldik sayenizde valla..
  • Sindel el değiştiriyor arkadaşlar, kapanma durumu yok. Haftabaşında alırsınız haberini...
  • sindelin ruhuna fatiha :))
  • ne oldu modasi mi gecti haberin ?? :)
  • Burada sindel'den mezun olan öğrenciler işe alınmasın diyenlerin cahilliğine veriyorum.Havacılık eğitiminin yüzde 80'i öğrencinin kendi çabasına bağlıdır.Ayrıca herkes eşit şartlarda,eşit sınavlara,kontrol uçuşlarına girerek lisanslarını elde ediyorlar.Bu yorumlar tamamen cahillik.
  • valla sürücü kursları bile buradan daha iyi eğitim veriyorlar...acaba sil del' de pilot değilde şöför mü yetişiyor....buradan mezun olan ne iş yaparki?.sanırım kazara şaşıpta uçak falan vermezler demiii?
  • Alper bey, çiftliğinde çiçeklerini sulayıp boş vakitlerinde SHGM ye çay içmeye gidiyor. Öğrencileri de salıvermiş. Suç kimde şimdi. Yine mezun olan öğrenci demi ? Yanlış yere vuruyorsunuz ? Alper bey yada Şirket yönetimi masum öğrenciler üçkağıtçı , ne kolay yorum...
  • sindelden lisans alanların belgelerini incelemek lazım...herşey usulüne uygunmu acaba????????

Mayıs ayının sonunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı denetimlerde tespit edilen bulgular nedeniyle bakım yetkisi askıya alınan Sindel Uçuş Okulu, o tarihten itibaren uçuşlarını gerçekleştiremiyor.

Sindel’de eğitim alan pilot adayı yaklaşık 20 öğrenci de gelişmeleri  dikkatle takip ediyor. Askıya alınan bakım ruhsatının geri alınabilmesi için Sindel uçuş okulu yetkilileri gerekli eksiklikleri tamamlarken, iddiaların da ardı arkası kesilmiyor.

İddiaya göre, Sindel uçuş okulu bundan böyle operasyonlarını yapmayacak, öğrenciler de yarım kalan eğitimlerini tamamlayamayacak.

Ancak bu iddia AirportHaber’in ulaştığı Sindel üst düzey yöneticisi tarafından yalanlandı. Uçaklarının SHGM kararınca uçuş yapamadığını doğrulayan yetkili, gerekli  işlemlerin tamamlanmasından sonra öğrencilerin eğitimlerine kaldıkları yerden devam edeceğini kaydetti.

Sindel yetkilisi şöyle konuştu: “ İstanbul’daki şubemizde eğitim alan öğrencileri Ankara’ya götürdük. Bir yılda alacakları eğitimi bir ayda verdik. Bakım yetkimizi geri aldığımızda eğitimlere devam edeceğiz. Görevimizin başındayız. Şirket orada, hocası orada, çalışanı orada… Hiçbir yere gittiğimiz yok. Bu söylentileri çıkaranların amaçları farklı.”

©AirportHaber.com ÖZEL

SİNDEL UÇUŞLARA DEVAM EDECEK Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Misafir ~ 14 yıl önce
ospiriiiiiiiiiikkkk yaktın beniiiii.. arkadaşlar tarkimin durumu ne alemde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
el degistirme hikayesi ogrencilerin bi kismi mahkemeye vermesin verenlerde geri ceksin diye uydurulmus bi yalan hangi sivrizeka adi bikac kere mimlenmis bi okulu alip basina dert etmek isterki ??? daha elindeki lisanslara bile sahip cikamamis bi okuldan bahsediyoruz ayrica ogrencilere kabahat bulan arkadaslarin yaralari nedir anlamadim yazik degil mi o kadar turk gencine birbirinizi yokedeceginize destek cikinda yabanci pilotlar gelmesin hepiniz agziniz acik bakarsiniz sonra pist kenarindan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaa kapanmasa ne olur sanki...daha önceki öğrencilere verilen eğitim ortada...3 öğrenci uçur yaz uçuş saati işte oldun çakma pilot aferim...kaç öğrencin iş buldu sen ondan bahset..nerdeyse uçaga binince hangi uçuş okulundan mezun oldun diye soracak hale geldik sayenizde valla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sindel el değiştiriyor arkadaşlar, kapanma durumu yok. Haftabaşında alırsınız haberini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindelin ruhuna fatiha :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne oldu modasi mi gecti haberin ?? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada sindel'den mezun olan öğrenciler işe alınmasın diyenlerin cahilliğine veriyorum.Havacılık eğitiminin yüzde 80'i öğrencinin kendi çabasına bağlıdır.Ayrıca herkes eşit şartlarda,eşit sınavlara,kontrol uçuşlarına girerek lisanslarını elde ediyorlar.Bu yorumlar tamamen cahillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
valla sürücü kursları bile buradan daha iyi eğitim veriyorlar...acaba sil del' de pilot değilde şöför mü yetişiyor....buradan mezun olan ne iş yaparki?.sanırım kazara şaşıpta uçak falan vermezler demiii?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alper bey, çiftliğinde çiçeklerini sulayıp boş vakitlerinde SHGM ye çay içmeye gidiyor. Öğrencileri de salıvermiş. Suç kimde şimdi. Yine mezun olan öğrenci demi ? Yanlış yere vuruyorsunuz ? Alper bey yada Şirket yönetimi masum öğrenciler üçkağıtçı , ne kolay yorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindelden lisans alanların belgelerini incelemek lazım...herşey usulüne uygunmu acaba????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000