13 Aralık 2010, Pazartesi 14:34:52

ŞİKAYETLER DOĞRUDAN ANKARA'YA ULAŞACAK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yolcu şikayetlerini değerlendirmek için havaalanlarında yeni bir uygulama başlatıyor. İşte uygulamanın ayrıntılar...
  • Bence pek birşey değişmeyecek. Önemli olan söz konusu sorunları çözecek bir SHGM nin yeterli derecede muktedir olamaması.
  • Çok güzel düşünülerekten yapılan ve uygulamaya geçince verimini alacağımız , halkımızın dilek ve tememnilerini açık bir şekilde göreceğimiz ve bunlara müdahale ederek gerekli düzenlemeyi ve yönlendirmey yapacağına inandığım SHGM şimdiden teşekkür ediyorum. Herşey insanlar için.... Özgür ve tarafsız şikayet, temenni ve dilekler ..
  • Gaziantep havalimanına da hemen acil bir şekilde şart.Birde şikayetlerin çözümü tabi ki...
  • ya güldürmegin adami, cihazlar konuldu anladik, yazildi sikayetler, kim okuyacak, SHGM deki memur mu? bosuna masraf ve göz boyama!
  • Sivil havacılık önce özel şirketlerde sezonda uçuş saatlerinin üzerinde yapılan uçuşları denetlesin, denetlemeye geldiğinde de yönetimin yaptığı yalakalıkları yemeyip adam gibi fazla eleman alın insanları o biçim çalıştırıp çalıştırıp üzerlerinden para kazanmayın diyebilsin.Yapılan şaklabanlıkları yutup insanların haklarını ortada bırakmayıp yapılması gereken en çarpıcı yaptırımları yapsın .
  • BODRUM HAVALİMANINA KESİN KONULMASI GEREKİYOR. VE İDDA EDİYORUM ŞİKAYETLERDE REKOR KIRAR.
  • ucak seferım ıptal edıldı ıadesını yapabılırız denıldı kabuletdım en gec uc gun ıcerısınde hesabıma yatacaktı aradan 15 gun gectı hala yatacak ve hala beklemekteyım bu bekleyıs nereye kadar devam edecek ....cvp beklıyorumm [email protected]
  • SHGM bu uygulamasıyla bakalım nasıl baş edecek. Öyle şikayetler var ki aslı astarı olmayan. Vatandaş artık ota b.ka yazar. Bir sürü yalan ve saçmalık. Ama SHGM çalışanların derdini dinlese belki birşeyler düzelecek. Nerdee SHGM nin kime hizmet ettiği belli değil. Yazıklar olsun.
  • Bu makinalar gelince şikayetler bi hızlı çözülür, bi hızlı çözülür :-)))). Daha Yolcu hakları konusunda ulusal bir mevzuat bile yok. SHGM de olmayan mevzuat kapsamında bi işlem yapar bi işlem yapar :-)))
  • shgm yolcudan şikayet toplayacağına, havacılık çalışanlarından şikayet toplasa sivil havacılık anında düzene girer. keşke havacılık çalışanları şirketleri hakkında, öğrenciler okulları hakkında şikayet yazabilse ve keşke shgm bunları ciddiye alıp incelese. ama herşey danışıklı dövüş bu ülkede...

Havayolları ya da terminal işletmecilerinden kaynaklanan şikayetler artık doğrudan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne iletilebilecek.

SHGM, yolcu şikayetlerini dinlemek ve birinci ağızdan gelen şikayetlere müdahale edebilmek için yeni bir uygulama başlatıyor.

Türkiye’nin belli başlı havaalanlarına yerleştirilecek kiosklarla yolcuların şikayetleri, yazılı ya da elektronik olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne iletilecek.

Kiosklar ilk etapta İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen, Ankara ve Antalya gibi büyük havaalanlarında uygulamaya konuldu.

İç ve dış hatlar terminallerine birer adet konulacak şikayet kioskları sayesince yolcular, uçaklarda ya da terminallerde yaşadıkları sıkıntıları anında SHGM’ye aktarabilecek. SHGM de şikayetler üzerine harekete geçecek ve gerekli müdahelede bulunacak.

Uygulamanın en geç önümüzdeki hafta içinde geçerlilik kazanması beklenirken, ilk etapta 4-5 havaalanında konulacak şikayet kioskları daha sonra diğer havaalanlarına da konularak yaygınlaştırılacak.





©AirportHaber.com

ŞİKAYETLER DOĞRUDAN ANKARA'YA ULAŞACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bence pek birşey değişmeyecek. Önemli olan söz konusu sorunları çözecek bir SHGM nin yeterli derecede muktedir olamaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok güzel düşünülerekten yapılan ve uygulamaya geçince verimini alacağımız , halkımızın dilek ve tememnilerini açık bir şekilde göreceğimiz ve bunlara müdahale ederek gerekli düzenlemeyi ve yönlendirmey yapacağına inandığım SHGM şimdiden teşekkür ediyorum. Herşey insanlar için.... Özgür ve tarafsız şikayet, temenni ve dilekler ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gaziantep havalimanına da hemen acil bir şekilde şart.Birde şikayetlerin çözümü tabi ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya güldürmegin adami, cihazlar konuldu anladik, yazildi sikayetler, kim okuyacak, SHGM deki memur mu? bosuna masraf ve göz boyama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivil havacılık önce özel şirketlerde sezonda uçuş saatlerinin üzerinde yapılan uçuşları denetlesin, denetlemeye geldiğinde de yönetimin yaptığı yalakalıkları yemeyip adam gibi fazla eleman alın insanları o biçim çalıştırıp çalıştırıp üzerlerinden para kazanmayın diyebilsin.Yapılan şaklabanlıkları yutup insanların haklarını ortada bırakmayıp yapılması gereken en çarpıcı yaptırımları yapsın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BODRUM HAVALİMANINA KESİN KONULMASI GEREKİYOR. VE İDDA EDİYORUM ŞİKAYETLERDE REKOR KIRAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucak seferım ıptal edıldı ıadesını yapabılırız denıldı kabuletdım en gec uc gun ıcerısınde hesabıma yatacaktı aradan 15 gun gectı hala yatacak ve hala beklemekteyım bu bekleyıs nereye kadar devam edecek ....cvp beklıyorumm [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM bu uygulamasıyla bakalım nasıl baş edecek. Öyle şikayetler var ki aslı astarı olmayan. Vatandaş artık ota b.ka yazar. Bir sürü yalan ve saçmalık. Ama SHGM çalışanların derdini dinlese belki birşeyler düzelecek. Nerdee SHGM nin kime hizmet ettiği belli değil. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu makinalar gelince şikayetler bi hızlı çözülür, bi hızlı çözülür :-)))). Daha Yolcu hakları konusunda ulusal bir mevzuat bile yok. SHGM de olmayan mevzuat kapsamında bi işlem yapar bi işlem yapar :-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
shgm yolcudan şikayet toplayacağına, havacılık çalışanlarından şikayet toplasa sivil havacılık anında düzene girer. keşke havacılık çalışanları şirketleri hakkında, öğrenciler okulları hakkında şikayet yazabilse ve keşke shgm bunları ciddiye alıp incelese. ama herşey danışıklı dövüş bu ülkede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000