20 Ocak 2010, Çarşamba 07:35:58

SHGM'ye ziyaretçi akını...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi ziyaretçi akınına uğradı.
  • rekorun sebebi iyi olması değil bence, shgm ye girmek için nerdeyse bakan iznine ihtiyaç duyulduğundan,yada iş takipçiliği orada kurumsal bir kimlik kazanmak üzere olduğundan insanlar mecburen siteden medet umuyor...anlamsız karmaşık bir site olduğunu da gözden kaçırmışsınız.
  • Web sayfasının güncel olması çok iyi tasarımda çok başarılı
  • çok güzel ve modern bir tasarım...benzer sitelerin yapılması çok beğenildiğini gösteriyor zaten...emeği geçen herkesin eline sağlık
  • otorite dediğin böyle olur...örnek ve öncü...
  • shgm tüm kurum kuruluşlara önder olmaya devam ediyor...tebrikler
  • İçerik, tasarım çalışmaları SHGM'deki ilgili uzmanlar tarafından ortaya konan web sitesi.... deniliyor ama web sitesinin sağ altında yapan firmanın adı yazıyor. Bu nasıl iş?
  • budur, orjinali budur... kopyalarına kanmayınız. ellerine sağlık shgm, yolun açık olsun...
  • sitenin kulanabilirliği ve tasarımı gayet güzel. çoğu devlet kurumuzun sitesi çok kötü böyle siteleri gördükce biraz rahatlıyoz.ne nerde en azından anlaşılıyo.

Sivil havacılık alanında düzenleme, denetleme ve kural koyma faaliyetlerini lider konumda sürdüren ve son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla bölgesindeki sivil havacılık alanına öncülük eden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bu başarılarını elektronik ortamda da sürdürüyor.

Daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, web sitesini yenileyen Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne yenilendiği Haziran 2009 dan bugüne kadar web sitesi aracılığı ile 693023 kez ziyarette bulunuldu.

İçerik, tasarım çalışmaları SHGM’deki ilgili uzmanlar tarafından ortaya konan web sitesi, büyük bir değişim ve gelişim içinde olan havacılık sektörüyle daha uyumlu, esnek, gerek havacılık sektöründeki işletmeleri, kamu kurum ve kuruluşları, gerekse vatandaşlarımız tarafından daha etkin olarak kullanılabiliyor ve  Genel Müdürlüğümüz faaliyetlerini en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyor.

Teknolojik altyapı, içerik ve tasarım bakımından da sektördeki ilgili kurum, kuruluş ve işletmelere öncülük eden www.shgm.gov.tr , Türk sivil havacılığının ulusal ve uluslararası alanda dünyaya tanıtma işlevinin yanı sıra sivil havacılıkla ilgili çıkartılan mevzuat çalışmalarının takip edilmesi bakımından da yakından izleniyor.

SHGM'ye ziyaretçi akını...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
rekorun sebebi iyi olması değil bence, shgm ye girmek için nerdeyse bakan iznine ihtiyaç duyulduğundan,yada iş takipçiliği orada kurumsal bir kimlik kazanmak üzere olduğundan insanlar mecburen siteden medet umuyor...anlamsız karmaşık bir site olduğunu da gözden kaçırmışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Web sayfasının güncel olması çok iyi tasarımda çok başarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok güzel ve modern bir tasarım...benzer sitelerin yapılması çok beğenildiğini gösteriyor zaten...emeği geçen herkesin eline sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
otorite dediğin böyle olur...örnek ve öncü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
shgm tüm kurum kuruluşlara önder olmaya devam ediyor...tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İçerik, tasarım çalışmaları SHGM'deki ilgili uzmanlar tarafından ortaya konan web sitesi.... deniliyor ama web sitesinin sağ altında yapan firmanın adı yazıyor. Bu nasıl iş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
budur, orjinali budur... kopyalarına kanmayınız. ellerine sağlık shgm, yolun açık olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sitenin kulanabilirliği ve tasarımı gayet güzel. çoğu devlet kurumuzun sitesi çok kötü böyle siteleri gördükce biraz rahatlıyoz.ne nerde en azından anlaşılıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000