02 Temmuz 2012, Pazartesi 09:40:37

SHGM’YE YOL GÖRÜNDÜ…

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bürokrasinin en talihsiz genel müdürlüğü olarak tarihe geçecek. SHGM, tabiri yerinde ise göçebe çadırına döndü.
  • Sizin gibi art niyetliler için cehennemde zebani olmak en büyük vazifemiz...
  • Kesin birilerinin evrakları kaybolur yine. Kiminin lisansı, kiminin tip kursu evrakları...
  • Yıldırım çarpmaya başlamıştır...
  • Bakanın gözünde SHGM'nin ipi çoktan çekilmiştir. O kendi göz ağrısını bakanlığa katarak amacına ulaşmış, koskoca bakanlığın ismi bile değişmiştir. Hatta o kadar çok severler ki SHGM'yi, bir avuç personelin maaşının iyileştirilmesi için Bilal beyi burnundan solutarak "sizin personeliniz ile bizimkilerin ne farkı var" diyerek, 657 tarihinde görülmemiş bir karara imza atılmasına ramak kalmış, personele İngilizce yeterlililk ve bunu 5 senede bir yenileme şartını getirtmişlerdir. Ah SHGM, senin yaptığın işin diğer kamu kurumlarından ne farkı var? Tabi canım her kurumda aylarca içeride personeli tutulupta sonra salınan onlarda örnekleri vardır di mi?
  • eyvah yine herşey askıya alındı desenize, yetkilendirmeler tip işlemeleri, umarım orda olan lisanslar sertifikalar kaybolmaz zaten kaplumbağa hızında olan işler iyice sarpa saracak, daha teknisyenlerin ingilizce muhabbetine bir çözüm bulunmadan taşınma, allah sabır versin bizlere...
  • sizlerin yeri cehennemde hazır.merak etmeyin.
  • Sektöreden biri olarak lütfen taşınmasın, yerinde kalsın.
  • SHGM'nin mevcut yönetimi bir hizmet binasına bile sahip çıkamadı. Geçmiş yönetimler o binayı dişiyle tırnağıyla bu hale getirmişti. O kadar kısıtlı imkanlarla bu hale getirilen bu binaya sahip çıkamamakta ayrı bir başarı ölçüsü olması gerekir.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü binası yeniden taşınıyor. Ulaştırma Bakanlığı’nın aldığı karar ile eskinin Denizcilik Müsteşarlığı yeni Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü binasına taşınacak. Ağustos sonuna kadar taşınması planlanan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü binasına ise Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü taşınacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı başkanlık olarak kurulmuş daha sonra genel müdürlük seviyesine yükseltilmişti.

Bakanlık binasında hizmet verdikten sonra genel müdürlük seviyesine yükselmesiyle Ankara’da Gar Gazinosu’nun bulunduğu binaya taşınmıştı. Uluslar arası otoritenin böyle bir binada durması çok eleştirilmiş ve daha sonra Ulaştırma Bakanlığının yanında bulunan bakanlığa ait ek binaya taşınmıştı.

Sivil Havacılık eski Genel Müdürü Ali Arıduru zamanında baştan aşağı yenilenen ve tam bir otorite binası havası alan binayı boşaltmak zorunda kalacak olan SHGM, yeniden metruk bir binaya taşınacak.

Ulaştırma Bakanlığı kaynakları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yeni binada kalıcı olacağını ifade ederken, SHGM çalışanları ise bu durumdan rahatsız.

©AirportHaber

SHGM’YE YOL GÖRÜNDÜ…

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Cehennem yorumcusuna ~ 12 yıl önce
Sizin gibi art niyetliler için cehennemde zebani olmak en büyük vazifemiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 12 yıl önce
Kesin birilerinin evrakları kaybolur yine. Kiminin lisansı, kiminin tip kursu evrakları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sancer ~ 12 yıl önce
Yıldırım çarpmaya başlamıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muzdarip ~ 12 yıl önce
Bakanın gözünde SHGM'nin ipi çoktan çekilmiştir. O kendi göz ağrısını bakanlığa katarak amacına ulaşmış, koskoca bakanlığın ismi bile değişmiştir. Hatta o kadar çok severler ki SHGM'yi, bir avuç personelin maaşının iyileştirilmesi için Bilal beyi burnundan solutarak "sizin personeliniz ile bizimkilerin ne farkı var" diyerek, 657 tarihinde görülmemiş bir karara imza atılmasına ramak kalmış, personele İngilizce yeterlililk ve bunu 5 senede bir yenileme şartını getirtmişlerdir. Ah SHGM, senin yaptığın işin diğer kamu kurumlarından ne farkı var? Tabi canım her kurumda aylarca içeride personeli tutulupta sonra salınan onlarda örnekleri vardır di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 12 yıl önce
eyvah yine herşey askıya alındı desenize, yetkilendirmeler tip işlemeleri, umarım orda olan lisanslar sertifikalar kaybolmaz zaten kaplumbağa hızında olan işler iyice sarpa saracak, daha teknisyenlerin ingilizce muhabbetine bir çözüm bulunmadan taşınma, allah sabır versin bizlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 12 yıl önce
sizlerin yeri cehennemde hazır.merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen Taşınmasın. ~ 12 yıl önce
Sektöreden biri olarak lütfen taşınmasın, yerinde kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
SHGM'nin mevcut yönetimi bir hizmet binasına bile sahip çıkamadı. Geçmiş yönetimler o binayı dişiyle tırnağıyla bu hale getirmişti. O kadar kısıtlı imkanlarla bu hale getirilen bu binaya sahip çıkamamakta ayrı bir başarı ölçüsü olması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000