09 Eylül 2016, Cuma 18:50:21

SHGM'den yolculara önemli uyarı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) de dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Samsung Galaxy Note 7'lerin uçakta kapatılması, şarj edilmemesi ve uçak altı bağajına verilmemesi gerektiği konusunda yolcuları uyardı.
  • Elektrik-Elektronik Mühendisi ve Kaptan olarak, tüm cep telefonu ve sinyal yayan cihazların uçakların elektrik ve elektronik cihazlarında girişime neden olabileceğini; dolayısı ile eski uygulama olan "uçağa binmeden ve terminale ulaşıncaya kadar olan dönemde kapalı veya uçuş modunda olması gerektiği" kuralına dönülmesi gerektiğini değerlendiriyorum. 2 günlük fizik eğitimi almış beyinler; "Faraday kafesi ile cihazların korunduğunu" söyleseler de; kablolar için bu koruma "ağır olacağı" için yapılmıyor. Dolayısı ile "karıştırma" garanti.
  • FAA uyarısını al,kopyala yapıştır,uyarı diye yayınla..şaka gibi ya
  • Arkadaş ne zengin bir milletiz ya bu model çıkalı daha ne oldu şurada. Yolda her yerde herkesin elinde son model telefonlar.
  • SHGM=SIVIL HAVACILIK GEREKMEZ MUDURLUGU. Turk sivil pilotlarina zirre kadar faydasi yok ,amma hayatlrini sondurecek kadar zarari var.Kapatin bu kurulusu ve insani icin ugrasanlari getirin.Yabanci pilotlardan oturup raki&balik sofrasi kuran hayinler.
  • haberlerde samsung note 7 nin toplatılacağı yazıyordu
  • S7edge dahilmi hocam
  • iphone 7 virali
  • samsung pişmanlıktır, paranıza yazık.
  • Bataryalar bozuk hemde hepsinin

Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 7'lerin bataryalarının patlaması havacılık sektöründe de tedbirlerin alınmasına yol açtı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) bataryaları patlayan modelle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yolcuları uyardı.

SHGM'den yapılan açıklama ile, yangın riskine karşı Galaxy Note 7 telefonlarının uçakta kapatılması, şarj edilmemesi ve uçak altı bagajına verilmemesi konusunda yolcular uyarıldı.

SHGM'den yolculara önemli uyarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

40 yıllık ~ 8 yıl önce
Elektrik-Elektronik Mühendisi ve Kaptan olarak, tüm cep telefonu ve sinyal yayan cihazların uçakların elektrik ve elektronik cihazlarında girişime neden olabileceğini; dolayısı ile eski uygulama olan "uçağa binmeden ve terminale ulaşıncaya kadar olan dönemde kapalı veya uçuş modunda olması gerektiği" kuralına dönülmesi gerektiğini değerlendiriyorum. 2 günlük fizik eğitimi almış beyinler; "Faraday kafesi ile cihazların korunduğunu" söyleseler de; kablolar için bu koruma "ağır olacağı" için yapılmıyor. Dolayısı ile "karıştırma" garanti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kopyala-yapıştır ~ 8 yıl önce
FAA uyarısını al,kopyala yapıştır,uyarı diye yayınla..şaka gibi ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hyrto ~ 8 yıl önce
Sen nasil isterdin beyefendi ?.
Parayla rezil olmak ~ 8 yıl önce
Arkadaş ne zengin bir milletiz ya bu model çıkalı daha ne oldu şurada. Yolda her yerde herkesin elinde son model telefonlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CcC ~ 8 yıl önce
SHGM=SIVIL HAVACILIK GEREKMEZ MUDURLUGU. Turk sivil pilotlarina zirre kadar faydasi yok ,amma hayatlrini sondurecek kadar zarari var.Kapatin bu kurulusu ve insani icin ugrasanlari getirin.Yabanci pilotlardan oturup raki&balik sofrasi kuran hayinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayı ~ 8 yıl önce
haberlerde samsung note 7 nin toplatılacağı yazıyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülabi ~ 8 yıl önce
S7edge dahilmi hocam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar ~ 8 yıl önce
iphone 7 virali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 8 yıl önce
samsung pişmanlıktır, paranıza yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
Bataryalar bozuk hemde hepsinin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000