06 Nisan 2010, Salı 17:19:47

SHGM'den yeni ruhsat aldılar

Santay Havacılık'ın yaklaşık 2 ay kadar önce durdurulan uçuşları yeniden başladı.
  • Erkan Şenman ile İsmail Eriş in süreleri form 4 düzenlemek için yeterlimi? Eğer yeterli değil de form 4 verildi ise, emsal olacak mı?
  • Havacılığa İzmir de ilk başlayan ve bu işe gönül verdiğine inandığım Memet Atay ve Enver Bakioğluna\'na geçmiş olsun der, bundan sonra bu tür bir durumla karşılaşmamasını temenni ederim. Hasa

Şirket tarafından yapılan açıklamada "Santay Havacılık Tic. A.Ş. olarak 65 gündür uçuşları durmuş olan işletmemizin uçuşları açılmış olup, yeni işletme ruhsatımızı da almış bulunmaktayız" denildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, verilen süre çerçevesinde eksikliklerini tamamlayan şirkete yaptığı denetimler sonrasında eksikliklerin giderildiğini tespit ederek şirketin uçuşlarına izin verdi.






SHGM'den yeni ruhsat aldılar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Erkan Şenman ile İsmail Eriş in süreleri form 4 düzenlemek için yeterlimi? Eğer yeterli değil de form 4 verildi ise, emsal olacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılığa İzmir de ilk başlayan ve bu işe gönül verdiğine inandığım Memet Atay ve Enver Bakioğluna\'na geçmiş olsun der, bundan sonra bu tür bir durumla karşılaşmamasını temenni ederim. Hasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000