16 Ocak 2013, Çarşamba 14:09:50

SHGM'DEN TWITTER ARACILIĞIYLA FLAŞ AÇIKLAMA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden sahte diplomalı pilotlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
  • Teknisyenleri
  • Kim yapmis
  • Evrakta sahtecilik suc teskil etmiyor olsa gerek:-)
  • nurol havacilikta sahte evrak duzenleyen sahsi halihazirda neden faaliyetlerinizde calistiriyorsunuz soruyorum.
  • Yorumlara bakar misin komedi ya.. kafalar iyi galiba, adamlar sahte diplomalı pilotları n hayatini karartmis, vatandaş ise kaç liradan ucariz, iyi uctuk kactik derdinde..
  • 4 Kişilik bir aile 2 büyük 2 çocuk ( 7/10 yaş ) kapadokyaya gitsek balon aktivitesinin fiyatı ne civatdadır ve hangi şirket güvenlidir??Cevaplar için şimdiden teşekkürler...( İZMİR )

AirportHaber'in duyurduğu "SAHTE DİPLOMALI PİLOT SKANDALI!" haberinin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti... Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yaklaşık bir yıl önce (21 Ocak 2012) duyurduğumuz haberin ardından  bugün sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı.

SHGM tarafından yapılan açıklamada, "Sahte lisans ve lise diplomaları ile Kurumumuzdan balon pilot lisansı alan 5 kişi hakkında cumhuriyet başsavcılığına Kurumumuz tarafından suç duyurusunda bulunulmuş olup 4 kişi hakkında resmi belgede sahtecilik suçunu işledikleri hüküm altına alınmıştır, 1 kişi hakkında da savcılık incelemesi devam etmektedir. Genel Müdürlüğümüz tarafından, sahte diploma kullandıkları tespit olunan diğer kişiler hakkında da gerekli tahkikat yapılmak üzere yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde gerekli işlemler yapılmaya devam edilecektir..." denildi.

İşte SHGM tarafından yapılan o açıklama:

AIRPORTHABER TARAFINDAN YAYINLANAN 21 OCAK 2012 TARİHLİ "SAHTE DİPLOMALI PİLOT SKANDALI!" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

SHGM'DEN TWITTER ARACILIĞIYLA FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ali ~ 11 yıl önce
Teknisyenleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 11 yıl önce
Kim yapmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 11 yıl önce
Evrakta sahtecilik suc teskil etmiyor olsa gerek:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 11 yıl önce
nurol havacilikta sahte evrak duzenleyen sahsi halihazirda neden faaliyetlerinizde calistiriyorsunuz soruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafalar iyi galiba ~ 11 yıl önce
Yorumlara bakar misin komedi ya.. kafalar iyi galiba, adamlar sahte diplomalı pilotları n hayatini karartmis, vatandaş ise kaç liradan ucariz, iyi uctuk kactik derdinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
THY'lari ile ucuyoruz, bilet fiyati tartisiyoruz. Dunyanin en cok olumcul kaza yapan havayollarindan biri. THY pilotlari kuyrugu surtmeden kaldiramiyor ucaklari. Balon neymis.
RED BALLOONS ~ 11 yıl önce
4 Kişilik bir aile 2 büyük 2 çocuk ( 7/10 yaş ) kapadokyaya gitsek balon aktivitesinin fiyatı ne civatdadır ve hangi şirket güvenlidir??Cevaplar için şimdiden teşekkürler...( İZMİR )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
125 ~ 11 yıl önce
Gecen yil (ekim) adam basi 125 Euro istiyorlardi yerinde. Biz 125 TL verdik adam basi (3 kisi). Bir bankadan buyuk bir gurup gitmis bir ay once (otel konferans bir arada), bir ay sonra bizede gurup ucreti uyguladilar. Balonda bes degisik milletten insan vardi, herkez memnundu sonunda.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000