19 Ocak 2016, Salı 16:42:58

SHGM'den otel imkanı sağlamayan şirkete ceza

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), yurtdışında sefer iptali yaptıktan sonra yolcusuna otel imkanı sunmadığı gerekçesiyle bir havayolu şirketine 10 bin TL para cezası verdi.
  • Ornek bir uygulama olmus bundan sonra diger havayolu sirketleride yolcularini ortada birakip 10000tl ye bu sorununu cozer bekle dunya turklerin havacikik sektorune kazandiracagi cok sey var
  • Bu rakam cok komik bir rakamdir. Sen trafik cezasini yaziyorsun Hangi siket olursa olsun , bunlar ucak. Isletiyor. En az. 150000. TL net olmasi lazim. Yolcu ortada birakmak kolaymi.
  • Yav gardaşım yolcu hır gür çıkarmadıkca otele mi yerleştiriyor?
  • maaş ödemiiyor hava ambulans personeli zorda neden THK ya ceza yok
  • Pegasus
  • Kesin bilgi mi yayak mı?
  • NE kadar ici bos bir o kadar sacma yazidir bu arkadas 180 yolcu olarak baz alirsak tek ucaktan 35bin-40 bin arasi gunluk otel masrafi cikarken ilgili dedigin firma bunu yerine getirmediginde sadece 10 bin odeyerek bu isten kaciyor bu cezai yaptirim caydiriciliktan cok cezbedici kimi kandiriyorsunuz yada aptal olarak dusunuyorsunuz yazik 10 bin tl ceza nedir ya hicbir yolcuyu otele gonderme muhatal olma sonrada 10 bini 3 ay vadede oderim keyfime bakarim ne guzel dunya bu tur komik uygulamalar sayginligini yitirir itibar kaybina sebeb kimse de kaale almaz ver 10 bini shgmye sussun yolcuyuda salin gitsin ne guzel tebrikler birde yurek varsa ifsa edersin kimdir bu ceza kesilenler ama onuda uygulamayazsin isletmelerden korkarsin kendi kendine kes ceza kendi kendine yaz twitterda funny account shgm :)
  • Madem o parayi otele gonderilmeyen yolculara yollayin!? Boş işler.
  • 10.000TL nedir? Ortalama 150Y olsa ceza miktarının üzerinde konaklama ücreti ödeyecekmiş. Caydırıcılık bunun neresinde. Ceza riskini göze almaları çok normal.
  • Bos isler. Niye havacilik? Otobus, tren icin niye boyle bir sey yok?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), SHY-YOLCU yönetmeliği kapsamında bir havayolu şirketine 10 bin TL'lik ceza kestiğini duyurdu.

Twitter'daki hesabından cezayı duyuran Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), şirketin Türk tescilli olduğunu belirtirken, şirket ismi ile ilgili açıklama yapmadı.

SHGM'den yapılan açıklamada, yurtdışında sefer iptali yapan bir Türk şirketin, iptal sonrası yolcusuna otel imkanı sunmaması nedeniyle cezanın uygulandığını belirtti.
 

SHGM'den otel imkanı sağlamayan şirkete ceza

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

bekle dunya ~ 8 yıl önce
Ornek bir uygulama olmus bundan sonra diger havayolu sirketleride yolcularini ortada birakip 10000tl ye bu sorununu cozer bekle dunya turklerin havacikik sektorune kazandiracagi cok sey var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Bu rakam cok komik bir rakamdir. Sen trafik cezasini yaziyorsun Hangi siket olursa olsun , bunlar ucak. Isletiyor. En az. 150000. TL net olmasi lazim. Yolcu ortada birakmak kolaymi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Yav gardaşım yolcu hır gür çıkarmadıkca otele mi yerleştiriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 8 yıl önce
maaş ödemiiyor hava ambulans personeli zorda neden THK ya ceza yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS mi? ~ 8 yıl önce
Kesin bilgi mi yayak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
infantino ~ 8 yıl önce
NE kadar ici bos bir o kadar sacma yazidir bu arkadas 180 yolcu olarak baz alirsak tek ucaktan 35bin-40 bin arasi gunluk otel masrafi cikarken ilgili dedigin firma bunu yerine getirmediginde sadece 10 bin odeyerek bu isten kaciyor bu cezai yaptirim caydiriciliktan cok cezbedici kimi kandiriyorsunuz yada aptal olarak dusunuyorsunuz yazik 10 bin tl ceza nedir ya hicbir yolcuyu otele gonderme muhatal olma sonrada 10 bini 3 ay vadede oderim keyfime bakarim ne guzel dunya bu tur komik uygulamalar sayginligini yitirir itibar kaybina sebeb kimse de kaale almaz ver 10 bini shgmye sussun yolcuyuda salin gitsin ne guzel tebrikler birde yurek varsa ifsa edersin kimdir bu ceza kesilenler ama onuda uygulamayazsin isletmelerden korkarsin kendi kendine kes ceza kendi kendine yaz twitterda funny account shgm :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos isler ~ 8 yıl önce
Madem o parayi otele gonderilmeyen yolculara yollayin!? Boş işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10000TL ~ 8 yıl önce
10.000TL nedir? Ortalama 150Y olsa ceza miktarının üzerinde konaklama ücreti ödeyecekmiş. Caydırıcılık bunun neresinde. Ceza riskini göze almaları çok normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bos isler. Niye havacilik? Otobus, tren icin niye boyle bir sey yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000