27 Haziran 2008, Cuma 12:34:43

SHGM'DEN MÜJDELİ HABER VAR!

Yakıt fiyatlarının artmasıyla zor durumda kalan havayolu şirketlerine SHGM’den müjdeli bir haber geldi. Petrol fiyatlarının bunalttığı havayolu şirketlerine rahat bir nefes aldıracak karar ne?
  • böyle müjde mi olur shgm çok geç kaldı havayolu şirketleri yakında iflas edicek petrol aldı başını gidiyor shgm bunları önceden düşünmeliydi geçmiş olsun
  • Bu haberin neresi müjde ?? Yakıt fiyatı 141 USD/varil oldu . SHGM ve DHMI çalışmayı bitirip duyurduğu zaman ortada havayolu kalmayacak . Gelirlerini havayollarından elde eden ve Havayollarının yaşaması için çalışması gereken SHGM ve DHMI deki olağanüstü hıza bakın !!
  • Haydi ichat ucuslarini sahlandiralim bu projeler ile.Potansiyel yuksek!!
  • Böyle haberler duymak gerçektende çok güzel.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ulaştırma Bakanlığı Petrol krizine bağlı olarak akaryakıt ücretlerindeki hızlı yükselişten Türkiye'deki havayolu taşıyıcılarının da etkilenmesi üzerine yeni ekonomik havaalanları oluşturulmasına yönelik çalışmalara başladı. Bakanlık, havaalanında iç hat konma, konaklama, aydınlatma ve yolcu servis hizmet bedellerinde önemli indirimler yapacak.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü koordinasyonunda DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların gelecek ay içinde tamamlanması beklenirken, Sabiha Gökçen Havalimanı tarafından da iç hat konma, konaklama ve aydınlatma bedellerinde indirime gidilecek. Böylece daha önce projenin uygulandığı Süleyman Demirel, Nevşehir-Kapadokya, Bursa-Yenişehir ve Tekirdağ Çorlu Havaalanları ile birlikte ekonomik havaalanı sayısında artış olacak.

 

Ekonomik havaalanları kapsamına alınması planlanan havaalanları şöyle:

 

"Şanlıurfa-GAP, Adıyaman, Erzincan, Hatay, Sivas, Tokat, Muş, Siirt, Ağrı, Kars, Samsun Çarşamba, Erzurum, Muş, Van Ferit Melen, Diyarbakır, Malatya, Mardin, Kahramanmaraş, Sabiha Gökçen Havaalanları"

SHGM'DEN MÜJDELİ HABER VAR!

Yorumlar

çok geç ~ 16 yıl önce
böyle müjde mi olur shgm çok geç kaldı havayolu şirketleri yakında iflas edicek petrol aldı başını gidiyor shgm bunları önceden düşünmeliydi geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazman ~ 16 yıl önce
Bu haberin neresi müjde ?? Yakıt fiyatı 141 USD/varil oldu . SHGM ve DHMI çalışmayı bitirip duyurduğu zaman ortada havayolu kalmayacak . Gelirlerini havayollarından elde eden ve Havayollarının yaşaması için çalışması gereken SHGM ve DHMI deki olağanüstü hıza bakın !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Haydi ichat ucuslarini sahlandiralim bu projeler ile.Potansiyel yuksek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akbulut ~ 16 yıl önce
Böyle haberler duymak gerçektende çok güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000