20 Nisan 2017, Perşembe 11:17:14

SHGM'den iki işletmeye ruhsat

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü iki işletmeye ruhsat verildiğini duyurdu.
  • Ruhsat verdiniz bizim maaşlar ortada yok denetim yok
  • Hüseyin BAŞARAN Bey'e bu yeni projesinde de başarılar diliyorum.
  • 2 Limited, 1 Anonim Şirket daha kurulmuş. Aklını peynir ekmekle yememişlerdir umarız. Önce hayırlı olsun diyelim. Sonra uyarımızı yapalım. Bu camia bildiğiniz diğer camialara benzemez. Kendini tilki sananların ağzındaki avı kapmak için etrafta gezinen bir sürü çakal vardır. Havacılıktan para kazanmak, sinekten yağ çıkarmaktan da zordur. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayın. Bu
  • Sektörde yeni iş alanlarına ihtiyacımız vardı. MC Havacılık inşaatına başladığı hangar, AOC ve 145 yetki başvuruları ile havacılık çalışanlarına umut vermektedir. Başarılar diliyoruz.
  • Hayırlı, uğurlu olsun. Kısa sürede nihayete erdirirsiniz inşallah. Sn. Başaran patronajı ve niyeti itibarı ile adı gibi başarı ve kaliteyi hak ediyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü iki işletmeye ruhsat verildiğini duyurdu.

SHGM'den yapılan açıklamada:

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen İnceleme Komisyonu toplantısında, iki işletmeye Genel Havacılık İşletme Ruhsatı, bir işletmeye de Hava Taksi İşletmeciliği yapmak için ön izin verilmiştir.

Genel Havacılık İşletmeciliği yapmak üzere SHGM’den dana önce ön izin almış olan iki işletmenin asıl ruhsat başvuruları, yapılan incelemenin ardından mevzuatta belirtilen gereklilikleri sağlamaları nedeniyle olumlu sonuçlanmıştır.

Bu çerçevede Silan Havacılık Turizm Seyahat Eğitim ve Danışmanlık Dış Ticaret Ltd. Şti. ve Duru Havacılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Havacılık İşletme Ruhsatı almaya hak kazanırken, MC Havacılık A.Ş.’ye Hava Taksi İşletmeciliği yapmak üzere “Ön İzin” verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

SHGM'den iki işletmeye ruhsat

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Silan havacılık ~ 6 yıl önce
Ruhsat verdiniz bizim maaşlar ortada yok denetim yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Hüseyin BAŞARAN Bey'e bu yeni projesinde de başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltd. A.Ş. ~ 7 yıl önce
2 Limited, 1 Anonim Şirket daha kurulmuş. Aklını peynir ekmekle yememişlerdir umarız. Önce hayırlı olsun diyelim. Sonra uyarımızı yapalım. Bu camia bildiğiniz diğer camialara benzemez. Kendini tilki sananların ağzındaki avı kapmak için etrafta gezinen bir sürü çakal vardır. Havacılıktan para kazanmak, sinekten yağ çıkarmaktan da zordur. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayın. Bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MISAFIR ~ 7 yıl önce
Sektörde yeni iş alanlarına ihtiyacımız vardı. MC Havacılık inşaatına başladığı hangar, AOC ve 145 yetki başvuruları ile havacılık çalışanlarına umut vermektedir. Başarılar diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC Havacılık hayırlı olsun ~ 7 yıl önce
Hayırlı, uğurlu olsun. Kısa sürede nihayete erdirirsiniz inşallah. Sn. Başaran patronajı ve niyeti itibarı ile adı gibi başarı ve kaliteyi hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000