04 Haziran 2016, Cumartesi 14:03:46

SHGM'den 'evrakta sahtecilik' uyarısı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Twitter hesabından yaptığı açıklama ile mevzuata aykırı işlem yapan bakım şirketi, kalite müdürü ve teknisyen hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.
  • Söz konusu şirket THK bünyesindeki Isparta da bulunan ASAL dır. Zaten sayın kalite müdürü de bu usulsüzlükten sonra istifa etmiştir.Bilgilerinize.
  • Mahalenin yollu dedikoducu teyzesi kılıklı SHGM iş başında gene.
  • Arpa yeterli gelseydi sorusturma falan acilmazdi
  • lisede çıkma uçaktan anlamayanları teknisyen yapmayın emek verip 2 yıl uçak teknolojisi okuyanları typ ye alın
  • Helikopter firmalarının hepsinde var bu işler. Ukf ugds ler hep yalan yanlış. Shgm de bilyor bunu.yasal olarak gunluk Max 10 saat bekleme yapabilecek bir ambulans ekibi yazın bindiğini gunbatimi 15 saat olan günlerde nasıl 10 saat bekleme yapabiliyor?? Gerçekte 15 saat kağıt üstünde 10 saat. Al sana sahtecilik. İstasyonlara oturt birer adam mantıken 90 kişilik iş 60 kişiyle nadil dönüyor bir sor bakalım. Hepsi laf denetim hak getire.
  • erzincanlısan birde orhan birdalın adamıysan birşey olmaz korkmaa
  • tiki tükü dikkat et sende. kayzen olmaa
  • Ali İsmet Öztürk sayfasında yazmış, bir dahakine vatan hainliğinden suçlayın o zaman daha kolay işlem yapılır diye... SHGM bu ülkede SSK dan sonra gelen en iyi kurum:))
  • Bence caydırıcılığı arttırmak adına bu vb. cezaların hangi firmalara kesildiği SHGM tarafından bildirilmeli. Şahıs isimleri gizli kalabilir.
  • sghm gitse yerine kim gelecek? kılışdar mı? onda liderlik vasfı yok bi kere!!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bir bakım şirketi, kalite müdürü ve teknisyeni hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

İsmi açıklanmayan şirket, kalite müdürü ve teknisyen ile ilgili incelemenin, task kartlar üzerinde mevzuata aykırı işlem yapılmaktan başlatıldığı belirtildi.

Öte yandan bu açıklamasının akabinde SHGM, personelin sahte işlem yapması halinde para cezasına, evrakta sahtecilik suçlamasına ve lisans iptaline maruz kalınabileceğini belirtti.
 

SHGM'den 'evrakta sahtecilik' uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

ASAL ~ 8 yıl önce
Söz konusu şirket THK bünyesindeki Isparta da bulunan ASAL dır. Zaten sayın kalite müdürü de bu usulsüzlükten sonra istifa etmiştir.Bilgilerinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Mahalenin yollu dedikoducu teyzesi kılıklı SHGM iş başında gene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arpa az gelmiş ~ 8 yıl önce
Arpa yeterli gelseydi sorusturma falan acilmazdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçakcı ~ 8 yıl önce
lisede çıkma uçaktan anlamayanları teknisyen yapmayın emek verip 2 yıl uçak teknolojisi okuyanları typ ye alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak MNG ~ 8 yıl önce
İste bu yuzden almiyolar sizi. Lisede cikip 4 senelik sivil havacilik mezunu adamindan daha ileri bi pozisyonumdayim . Bu meslekte biz yillarca okul okuyup bi halt olamayinida gorduk torna tesviyedrn gelip sayili teknisyenlerin arasina girenide gorduk. O yuzden genc kardesim sen baskalarinin kotulugunu isticene calis calis zannetmiyorum ama belki adam olursun
sahtecilik ~ 8 yıl önce
Helikopter firmalarının hepsinde var bu işler. Ukf ugds ler hep yalan yanlış. Shgm de bilyor bunu.yasal olarak gunluk Max 10 saat bekleme yapabilecek bir ambulans ekibi yazın bindiğini gunbatimi 15 saat olan günlerde nasıl 10 saat bekleme yapabiliyor?? Gerçekte 15 saat kağıt üstünde 10 saat. Al sana sahtecilik. İstasyonlara oturt birer adam mantıken 90 kişilik iş 60 kişiyle nadil dönüyor bir sor bakalım. Hepsi laf denetim hak getire.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergo ~ 8 yıl önce
erzincanlısan birde orhan birdalın adamıysan birşey olmaz korkmaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rtyd ~ 8 yıl önce
tiki tükü dikkat et sende. kayzen olmaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Ali İsmet Öztürk sayfasında yazmış, bir dahakine vatan hainliğinden suçlayın o zaman daha kolay işlem yapılır diye... SHGM bu ülkede SSK dan sonra gelen en iyi kurum:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FAA'den örnek ~ 8 yıl önce
Bence caydırıcılığı arttırmak adına bu vb. cezaların hangi firmalara kesildiği SHGM tarafından bildirilmeli. Şahıs isimleri gizli kalabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
escieyçem ~ 8 yıl önce
sghm gitse yerine kim gelecek? kılışdar mı? onda liderlik vasfı yok bi kere!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000