14 Aralık 2014, Pazar 14:25:17

SHGM'DEN 'ELLE ARAMA' AÇIKLAMASI!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, elle arama konusuyla ilgili açıklamada bulundu.
  • KIL OLUYORUM ŞU ERKEK GÜVENLİKLERİN MANYETİK ARAMA APARATINI KENARA BIRAKIP BENİ ELLE ARAMASINA Bİ GÜN KOYUCAM KAFAYI Bİ DE UZATIYO BAZILARI
  • Hahah su " B52'ye ben SunExpress kaptaniyim diye baslayan yaziya koptum hahahah! Kaptanim (!) anladik uzgunsunde kaptanligi dile getirmek niye? -Kaptanmis ya baya uzulmustur! -Evet evet Harbi uzulmustur yaaw bilmiyor musun kaptanlar daha cok uzuluyor? - harbi yaaa nasil atladim bunu... ---- insanlar egolarini tatmin etcek yer ariyor.
  • amerikadaki havaalanlarındaki sıkı kontrol ve denetimlerde tüm yolcular kurallara uyuyorsa türkiyede her yolcu güvenlik kurallarına uyacak. ben kemerimi çıkarmam, bilmem ne bana ne gibi mazeretler olamaz.kimse kusura bakmasın ama artık devir değişti havaalanlarında kimin üzerinde ne taşıdığını bilmiyoruz dolayısıyla güvenlik en üst noktada olmak zorunda.. kimse de şikayet etmesin oradaki güvenlik normal yolcunun güvenliği içindir.. arama yapacak bizlerde kurallara uyacaz..
  • Atatürk Havalimanı metro katındaki güvenlik kontrolünde bulunan personelden bu konu ciddi şekilde şikayetçiyim. Her geçişimde resmen tacize uğruyorum, özellikle orta yaşlı bir görevli var kendisi baya baya elleriyle kavrıyor. Bu normal bir şey değil.
  • Ellemisler mi?
  • guvenlikciler içinde eşcinseller de var. ise alımlarda psikolojik ve fiziksel kontrol yapılmalı.
  • B52 Allah heryerde... Onun hoşuna gitmeyecek davranışlardan uzak dur.
  • B52 ye. Yatmaz kalkmaz bir Allah var.
  • B52 ye; Canım benim ben SunExpress kaptanıyım yazdıkların beni kırmadı ama insan olarak üzüldüm. Hayat birşekilde insanları olgunlaştırır...
  • TSA'nin Turkiye'ye gelip (bir de ustelic Ankara'ya gelip) elle arayin demesi hemen hemen imkansiz bir haber. Kimler uyduruyor bunlari?

Bugün Zaman Gazetesi'nden Mustafa Gün imzalı 'havalimanlarında yolcular elle aranacak' haberine ilikşin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

SHGM'den yapılan açıklamada:

Bazı basın yayın organlarında; Amerika Ulaşım Güvenlik Teşkilatı (TSA) yetkililerinin ülkemizi ziyaretine atıfla "Bundan böyle 'elle' aranacağız" başlıklı haberde yer alan iddialara ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Söz konusu haberde iddia edildiği gibi havalimanlarında geçen haftadan itibaren yeni bir güvenlik uygulaması devreye girmemiştir. Mevcut uygulamada bir değişiklik yapılmamıştır. Elle aramalarda hâlihazırda yapılan uygulama dışında yeni bir uygulama bulunmamaktadır.

Amerika Ulaşım Güvenlik Teşkilatı (TSA) yetkilileri, kendi güvenlik programlarında yaptıkları değişiklik ve uygulamalar hakkında bilgi vermek üzere Türk Hava Yollarına ziyarette bulunmuşlardır.

Söz konusu ziyarette Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüzden de bir gözlemci bulunmuştur.

Toplantıda TSA yetkilileri, bütün yolcuların elle aranacağına dair herhangi bir görüş sunmamıştır. Toplantı sonrasında da bu yönde bir karar alınmamıştır.

Sonuç olarak ABD uçuşlarında daha önceki güvenlik uygulamaları devam etmekte olup haberde bahsedildiği gibi bir değişikliğe gidilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

SHGM'DEN 'ELLE ARAMA' AÇIKLAMASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

KIL ~ 9 yıl önce
KIL OLUYORUM ŞU ERKEK GÜVENLİKLERİN MANYETİK ARAMA APARATINI KENARA BIRAKIP BENİ ELLE ARAMASINA Bİ GÜN KOYUCAM KAFAYI Bİ DE UZATIYO BAZILARI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hahah su " B52'ye ben SunExpress kaptaniyim diye baslayan yaziya koptum hahahah! Kaptanim (!) anladik uzgunsunde kaptanligi dile getirmek niye? -Kaptanmis ya baya uzulmustur! -Evet evet Harbi uzulmustur yaaw bilmiyor musun kaptanlar daha cok uzuluyor? - harbi yaaa nasil atladim bunu... ---- insanlar egolarini tatmin etcek yer ariyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
amerikadaki havaalanlarındaki sıkı kontrol ve denetimlerde tüm yolcular kurallara uyuyorsa türkiyede her yolcu güvenlik kurallarına uyacak. ben kemerimi çıkarmam, bilmem ne bana ne gibi mazeretler olamaz.kimse kusura bakmasın ama artık devir değişti havaalanlarında kimin üzerinde ne taşıdığını bilmiyoruz dolayısıyla güvenlik en üst noktada olmak zorunda.. kimse de şikayet etmesin oradaki güvenlik normal yolcunun güvenliği içindir.. arama yapacak bizlerde kurallara uyacaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyucu ~ 9 yıl önce
Atatürk Havalimanı metro katındaki güvenlik kontrolünde bulunan personelden bu konu ciddi şekilde şikayetçiyim. Her geçişimde resmen tacize uğruyorum, özellikle orta yaşlı bir görevli var kendisi baya baya elleriyle kavrıyor. Bu normal bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ellemisler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5.5 inches ~ 9 yıl önce
guvenlikciler içinde eşcinseller de var. ise alımlarda psikolojik ve fiziksel kontrol yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
B52 Allah heryerde... Onun hoşuna gitmeyecek davranışlardan uzak dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
B52 ye. Yatmaz kalkmaz bir Allah var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
B52 ye; Canım benim ben SunExpress kaptanıyım yazdıkların beni kırmadı ama insan olarak üzüldüm. Hayat birşekilde insanları olgunlaştırır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik haber ~ 9 yıl önce
TSA'nin Turkiye'ye gelip (bir de ustelic Ankara'ya gelip) elle arayin demesi hemen hemen imkansiz bir haber. Kimler uyduruyor bunlari?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000