20 Nisan 2009, Pazartesi 15:27:54

SHGM'den eğitim organizasyonu...

Kurum içi eğitime önem veren ve bu konuda organizasyonlar yapan Sivil havacılık Genel Müdürlüğü yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
  • Eğitimlerin içeriği harikaymış. Harcırah, damga vergisi, harçlar vs. Yani aman parayı kaçırmayın nerden alacagınızı iyi ögrenin eğitimleri. Tam bize yakışır zaten. Nerde insancıl sivil havacılık nasıl yapılır,yolcu ve calışan hakları nasıl çağdaş insancıl seviyelere getirilir, uçuş ekiplerinin sorunları dertleri var mı, yaz sezonu geliyor aceba uçuş ekipleri yeterli mi yoksa birkaçı sezon ortasında kalp krizinden uçuşta gidecek mi. Biz dünya sivilhavacılık otoriteleri içerisinde nerdeyiz vs. gibi eğitimler olacagını düşündümde gülmekten kırıldım valla. Aslında eğitimlere şirketleri nasıl daha iyi kollarız, bozuk uçakla ve limitsiz uçabilen ekipler nasıl yetiştiririzi de eklerlerse turnayı gözünden vururlar. Helal olsun size!

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından organize edilen eğitim programı 13-20 Nisan 2009 tarihlerini kapsıyor. Gerek SHGM’ ye yeni katılan gerekse Daire Başkanlıkları’ndaki konuyla ilgili personele yönelik verilen eğitimin konusunu 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 6245 sayılı Harcırah Kanunu, Damga Vergisi Kanunu, Harçlar Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale sözleşmeleri Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu oluşturuyor.

54 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programını, alanında uzman Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Muhasebat Kontrolörleri Derneği yetkilileri tarafından veriliyor.

Oldukça faydalı olduğu belirten bu tür eğitimlerin, değişik konularda planlanarak devam edeceği ve Genel Müdür Ali Arıduru talimatıyla 2009 yılının SHGM ve sektörde eğitim yılı olarak yaşanacağı belirtiliyor.

SHGM'den eğitim organizasyonu...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Eğitimlerin içeriği harikaymış. Harcırah, damga vergisi, harçlar vs. Yani aman parayı kaçırmayın nerden alacagınızı iyi ögrenin eğitimleri. Tam bize yakışır zaten. Nerde insancıl sivil havacılık nasıl yapılır,yolcu ve calışan hakları nasıl çağdaş insancıl seviyelere getirilir, uçuş ekiplerinin sorunları dertleri var mı, yaz sezonu geliyor aceba uçuş ekipleri yeterli mi yoksa birkaçı sezon ortasında kalp krizinden uçuşta gidecek mi. Biz dünya sivilhavacılık otoriteleri içerisinde nerdeyiz vs. gibi eğitimler olacagını düşündümde gülmekten kırıldım valla. Aslında eğitimlere şirketleri nasıl daha iyi kollarız, bozuk uçakla ve limitsiz uçabilen ekipler nasıl yetiştiririzi de eklerlerse turnayı gözünden vururlar. Helal olsun size!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000