07 Ağustos 2010, Cumartesi 08:44:02

SHGM'den bir ikili havacılık anlaşması daha

Türkiye, yurt dışı uçuş ağının genişletilmesi amacıyla ikili havacılık anlaşması imzaladığı ülkelere bir yenisini daha ekledi. Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Karadağ ile anlaşma imzalayarak Türkiye’nin ikili havacılık anlaşması olan ülke sayısını 109’a yükseltti.
  • gibi gösterilp insanlar gerksiz yere strese sokuluyor.amaç eğitim verenlere peşkek çekmek.diğer bir saçmalıkta,sınava girilen modüllerle ilgiliortada hiçbir döküman olmayışı.ordan burdan bir soru bankası yapılmış, binlerce soru ve bunlardan sorumlusun.bunları hazırlayanlar önce oturup kendileri bir cevaplası bklm kaçınıı yapacaklar.sv .hvclkı bir kere daha gözden geçirsin bu işi.yoksa toplu olarak avrupa insan haklarında ülkemizi dava etmek istemiyoruz.
  • sv. hvclk.her yer ile güzel anlaşmalar yapıyor evet çok güzel.ancak biz lisanslı teknisyenlerle ilgili olarak yıllar önce aldığımız lisans ve yetkilerimizi hiçe sayıp sırf para uğruna bir modül işi çıkardılar insanları sınava sokupgereksiz bir uygulama ile thy,mng eğitim blmlerine para kazandırıyorlar.amaç ne.yılarca kullandığımız yetkilerimiz şimdi geçersiz oluyor neden.avrupa birliğinde ble gereksiz görülen eski bir uygulama niye bizde yeni birşey. gibi .gösterilip .
  • dogrusu laleli :))
  • Gözünüz kolye(!)den başka birşey görmediği için bunca sene havacılık adına bir arpa boyu yol aldıramamıştınız. Şimdi ise beğenmediğiniz, "İmam Hatipli" diye hâkir gördükleriniz sayesinde son 7-8 yılda hiç görmediği seviyelere geldi. Allah hepsinden razı olsun...
  • Mirel hanımın kolyesine takıldı gözüm

Türk ve Karadağlı sivil havacılık yetkililerinin 5-6 Ağustos 2010 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirdiği müzakereler sonunda iki ülke arasında ilk kez İkili Hava Ulaştırma Anlaşması imzaladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru ve Karadağ Ulaştırma Bakan Yardımcısı Mirel Radic Lujbisavljevic başkanlığında gerçekleştirilen müzakerelerde, her iki ülkeden de birden fazla havayolunun sefer yapması konusunda anlaşmaya varıldı.

Çoklu tayin içeren anlaşmaya göre; Karadağ’da Podgorica ve Tivat,, Türkiye’de ise İstanbul ve Ankara tarifeli sefer noktaları olarak belirlendi. Haftada karşılıklı 14 frekans yolcu seferi yapılması konusunda mutabık kalan taraflar, sınırsız kargo seferleri düzenlenmesi konusunda da anlaşma sağladı.

Bakım, eğitim ve yer hizmetleri başta olmak üzere sivil havacılık ile ilgili konularda her iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesi de anlaşma ile karara bağlandı.
 

SHGM'den bir ikili havacılık anlaşması daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
gibi gösterilp insanlar gerksiz yere strese sokuluyor.amaç eğitim verenlere peşkek çekmek.diğer bir saçmalıkta,sınava girilen modüllerle ilgiliortada hiçbir döküman olmayışı.ordan burdan bir soru bankası yapılmış, binlerce soru ve bunlardan sorumlusun.bunları hazırlayanlar önce oturup kendileri bir cevaplası bklm kaçınıı yapacaklar.sv .hvclkı bir kere daha gözden geçirsin bu işi.yoksa toplu olarak avrupa insan haklarında ülkemizi dava etmek istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sv. hvclk.her yer ile güzel anlaşmalar yapıyor evet çok güzel.ancak biz lisanslı teknisyenlerle ilgili olarak yıllar önce aldığımız lisans ve yetkilerimizi hiçe sayıp sırf para uğruna bir modül işi çıkardılar insanları sınava sokupgereksiz bir uygulama ile thy,mng eğitim blmlerine para kazandırıyorlar.amaç ne.yılarca kullandığımız yetkilerimiz şimdi geçersiz oluyor neden.avrupa birliğinde ble gereksiz görülen eski bir uygulama niye bizde yeni birşey. gibi .gösterilip .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dogrusu laleli :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gözünüz kolye(!)den başka birşey görmediği için bunca sene havacılık adına bir arpa boyu yol aldıramamıştınız. Şimdi ise beğenmediğiniz, "İmam Hatipli" diye hâkir gördükleriniz sayesinde son 7-8 yılda hiç görmediği seviyelere geldi. Allah hepsinden razı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mirel hanımın kolyesine takıldı gözüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000