19 Ağustos 2011, Cuma 08:22:33

SHGM'DEN ADNAN MENDERES AÇIKLAMASI

Bazı basın yayın organlarında, Adnan Menderes Havaalanı Mania Planı kriterlerinin değiştirildiği şeklinde haberler yayımlanmış olup, konunun aydınlatılması için aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.
  • Antalyada "personelin kemerlerini çıkarttırın" diye cevap mı yazdınız havaalanı güvenliğine? "SHGM bize böyle söyledi" diyorlar. Bir inceleyin bakalım, uygulamayı normal buluyorsanız bizi de bir bilgilendiriverin. Gidin "kendi yerinizde" size hizmet veren şirketin / kurumun "uygulamasıyla" sadece apron kartı olan personelin girdiği kapıda pantolon kemerinizi çıkarmak nasıl oluyor bir "tadına varın" bakalım.
  • Optimum alışveriş mrk.'nin üst katını yıkmaya başlamışlar.
  • Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bölgedeki uçuş yüksekliklerini değiştirince kaçak kat nedeniyle mühürlenen Optimum Eğlence Merkezi’ne 45 metrelik yükseklik izni çıktı.Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Adnan Menderes Havalimanı uçuş yüksekliklerini değiştirince, Gaziemir Bölgesi’nde imar planlamaları da değişti. Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı’nın (ICAO) yayınladığı Annex-14 dokümanı ve teknik çalışmalar kapsamında havaalanı ve çevresindeki yapılaşma şekillerini belirledi. Gaziemir’de bazı binalar için tehlike çanları çalmaya başlarken bazı bölgeler için sınır yükseltildi.
Adnan Menderes Havaalanı Mania Planı 19 Mart 2010 tarihinde hazırlanmış olup, uygulanmak üzere 27 Nisan 2010 tarihli yazımız ile İzmir Valiliği, ilgili belediyeler ve havaalanı işletmecisine gönderilmiştir.

Genel Müdürlüğümüzce Nisan 2010 tarihinde ilgili kurumlara gönderilen Adnan Menderes Havaalanı Mania Planı kriterlerinin değiştiğini belirtilen haber ve yorumlarda adı geçen bölge ile ilgili herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.

Genel Müdürlüğümüz tarafından 24 Haziran 2011 tarihinde ilgili kurumlara gönderilen yazının söz konu haberlerle hiçbir ilgisi olmayıp, mevcut mania planı çerçevesindeki yapılacak düzenlemelerin işleyişine yöneliktir.

Belediyelerin 3194 sayılı İmar Kanunu'na istinaden yaptıkları kendi imar planı düzenlemelerinden kaynaklanmış olabilecek değişikliklerde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiği düşünülmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur…
SHGM'DEN ADNAN MENDERES AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Antalyada "personelin kemerlerini çıkarttırın" diye cevap mı yazdınız havaalanı güvenliğine? "SHGM bize böyle söyledi" diyorlar. Bir inceleyin bakalım, uygulamayı normal buluyorsanız bizi de bir bilgilendiriverin. Gidin "kendi yerinizde" size hizmet veren şirketin / kurumun "uygulamasıyla" sadece apron kartı olan personelin girdiği kapıda pantolon kemerinizi çıkarmak nasıl oluyor bir "tadına varın" bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Optimum alışveriş mrk.'nin üst katını yıkmaya başlamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bölgedeki uçuş yüksekliklerini değiştirince kaçak kat nedeniyle mühürlenen Optimum Eğlence Merkezi’ne 45 metrelik yükseklik izni çıktı.Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Adnan Menderes Havalimanı uçuş yüksekliklerini değiştirince, Gaziemir Bölgesi’nde imar planlamaları da değişti. Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı’nın (ICAO) yayınladığı Annex-14 dokümanı ve teknik çalışmalar kapsamında havaalanı ve çevresindeki yapılaşma şekillerini belirledi. Gaziemir’de bazı binalar için tehlike çanları çalmaya başlarken bazı bölgeler için sınır yükseltildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000