10 Mart 2011, Perşembe 15:15:24

SHGM'DE SÜRPRİZ İSTİFA

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici, 2011 genel seçimleri öncesinde istifa eden bürokratlar arasında yerini aldı.
  • SAMSUNUN ÖZ ÇOCUKLARINDAN OLAN SAYIN KESİCİYE SAMSUN VEKİLLİĞİ YAKIŞIR.ŞANSI AÇIK OLSUN.
  • Yazını okuduğumda benim yazı yazmama gerek kalmadı benim belirteceğim konuyu siz açıkça ifade ermişsiniz çok çok teşekkürler kariyer hayati süper bir insan ama shgm yaptıklarına bakıldığında sadece orayı geçiş icin kullandığı reklam tanıtım icin kullandığı açıkça görünüyor ben bu kadar kariyerli şahsın shgm ye çok katkısı olmasını beklerdim adının olumsuz harflerle shgm ye yazılması ve bu kadar katkı yapan birini kimse unutmazdi şimdi ise siyasete atılması adının unutulun kaybolmasına sebep olacaktır belkide hüsrana uğrar kimbilir secilemezse kim garanti edebilir millitvekilligini hizmet etmek gibi görenler yanılıyorlar hizmet etmek gorevinin basindayken etmeyi gerektirir hangi gorev olursa olsun yeterli dürüst olun
  • bahri bey çokdürüst,düzgün ve enerjisi bol adam gibi adam,Allah yolunu açık etsin,daha büyük görevlerde görmek isteriz.tam ulaştırma bakanı olacak adam.
  • Biz adamın icraatına bakarız. Elektronik Mühendisi olarak SHGM'nin otomosyon alt yapısına hangi katkıyı yapmış. SHGM'de çalışan personel veya sektör Bahri beyi hangi icraatıyla anacak çok merak ediyorum. Kendisine verilen Gn Md Yrd'ı görevini atlama tahtası olarak kullanmak kolayda geriye dönüp bakınca birşeyler görmek gerekmezmi?
  • Dolu dolu havacılıkla geçirilmiş bir ömür neredeyse.. Ama yerinden olsam havacılık sektöründen ayrılmazdım. yolu açık kolsun .
Ocak 2008’de Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevinden sürpriz bir kararla emekliye ayrılan Oktay Erdağı’nın yerine göreve getirilen Samsun Eksi Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, seçimler öncesinde istifa etti. 

2011 genel seçimleri öncesinde bürokratların istifası için verilen sürenin dolmasına birkaç saat kala Kesici, istifasını sundu.

Kesici'nin Samsun'dan milletvekili adayı olacağı bildirildi.

Bahri Kesici Kimdir?

1956 yılında Samsun’un Kavak ilçesine bağlı Emirli köyünde doğdu. İlkokulu Samsun’da orta okulu Kavak ve Kırıkkale’de, liseyi Ankara Atatürk erkek lisesinde tamamladı.

ODTÜ Elektrik Elektronik mühendisliği bölümünden 1981 yılında Elektronik Mühendisi olarak mezun oldu.

1981-1993 tarihleri arasında Jet Uçaklarına bakım yapılan Eskişehir 1.Hv.İkmal bakım merkezi’nde mühendislik ve yöneticilik görevinde bulundu. Bu süre içinde yurt içi ve yurt dışı (ABD,Kanada,İngiltere) çeşitli teknik ve yönetim eğitimlerinden geçti.


4.Ana Jet Üs Komutanlığında 1 yıl süreyle kalibrasyon laboratuar komutanlığı görevinde bulundu.

ABD’de 2 yıl süreyle Milli Savunma Bakanlığı(MSB) kadrosunda F-16 uçağı teknik irtibat subaylığı yaptı.

1996-1997 yılları arasında MSB kadrosunda F-16 uçağı proje yöneticiliği yaptı.

1997-2000 yıları arasında Hv.K.Komutanlığı’nda CASA uçağı ve Cougar helikopter temini ile KC-135 tanker uçağı modernizasyonu gibi çeşitli projelerde aktif olarak görev yaptı.

2000 yılı başında kendi isteği ile 1. dereceden Kd.Bnb.rütbesinde emekliye ayrıldı.

Emeklilik sonrası özel bir mühendislik firmasında yaklaşık 2 yıl süreyle ISO 9001 yönetim danışmanlığı yaptı.

28 Mart 2004’te AK Parti Kavak Belediye Başkanlığı’na seçildi ve bir dönem bu görevi yürüttü.

İngilizce bilen Bahri Kesici, evli ve iki çocuk babası.

Airporthaber.com ÖZEL

SHGM'DE SÜRPRİZ İSTİFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAMSUNUN ÖZ ÇOCUKLARINDAN OLAN SAYIN KESİCİYE SAMSUN VEKİLLİĞİ YAKIŞIR.ŞANSI AÇIK OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazını okuduğumda benim yazı yazmama gerek kalmadı benim belirteceğim konuyu siz açıkça ifade ermişsiniz çok çok teşekkürler kariyer hayati süper bir insan ama shgm yaptıklarına bakıldığında sadece orayı geçiş icin kullandığı reklam tanıtım icin kullandığı açıkça görünüyor ben bu kadar kariyerli şahsın shgm ye çok katkısı olmasını beklerdim adının olumsuz harflerle shgm ye yazılması ve bu kadar katkı yapan birini kimse unutmazdi şimdi ise siyasete atılması adının unutulun kaybolmasına sebep olacaktır belkide hüsrana uğrar kimbilir secilemezse kim garanti edebilir millitvekilligini hizmet etmek gibi görenler yanılıyorlar hizmet etmek gorevinin basindayken etmeyi gerektirir hangi gorev olursa olsun yeterli dürüst olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bahri bey çokdürüst,düzgün ve enerjisi bol adam gibi adam,Allah yolunu açık etsin,daha büyük görevlerde görmek isteriz.tam ulaştırma bakanı olacak adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz adamın icraatına bakarız. Elektronik Mühendisi olarak SHGM'nin otomosyon alt yapısına hangi katkıyı yapmış. SHGM'de çalışan personel veya sektör Bahri beyi hangi icraatıyla anacak çok merak ediyorum. Kendisine verilen Gn Md Yrd'ı görevini atlama tahtası olarak kullanmak kolayda geriye dönüp bakınca birşeyler görmek gerekmezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dolu dolu havacılıkla geçirilmiş bir ömür neredeyse.. Ama yerinden olsam havacılık sektöründen ayrılmazdım. yolu açık kolsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000