08 Aralık 2014, Pazartesi 10:55:58

SHGM'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

Hava aracı ve/veya parçası İmalatı ve sertifikasyonu konulu konferans SHGM’de başladı.
  • Biri SHGM yöneticilerine yaptıkları işlerin boş iş olduğunu, profesyonel kişiler bulmaları gerektiğini izah etse iyi olacak. Her şeye karşısınız. Biraz açık olun.
  • Oturup boş işlerle uğraşmayın ve işsiz type sahibi pilotları ne yapacaksınız onu çözün . Firmaların hepsi yabancı pilotları yüzde sınırını hiçe sayarak almaları acaba bu kimin menfaatine yarıyor kim nemalınıyor bu durumdan sorusunu akıllara getiriyor yüzbinlerce lira harcayarak pilot olmuş türk gençleri işsiz ve çektikleri krediyi nasıl öderimin peşinde . Sayın airport haber yetkilileri bu konuyu lütfen gündeme alın
  • Havacılığın gelişmesine engel olan faktörlerin ortadan kalkması gerekir, SHGM en büyük engeldir, gölge etmese iyi olur.
  • Fotografa dikkatlice baktim ama havan ve su goremedim!.
  • buna benzer bir toplantıda PARAMOTOR ÇALIŞTAYI idi sonuçtan haberi olan varmı, hep toplantılar oluyor ve çok önemli deniyor,tamamda önemli olan toplantılardan çıkan sonuçlardan kimsenin haberi varmı? yoksa yine kaza kırım raporlarına erişimde MUTLAK BİRİNCİ DERECEDEN AKRABA OLMAK gibi şartları yerine getirmekmı gerekiyor :(
  • Davulu çalanmı yapanmı daha iyi bilir,hele birde dinleyen meselesi varki uzaktanmı yakındanmı konusu ayrı bir dert,anlayana saz anlamayana sivri sinek.
  • Demekki neymiş, Hava aracı ve/veya parçası İmalatı ve sertifikasyonu konusunda da bir çalıştay yaparsanız akan sular durur ve işin yarısından biraz daha fazlasını da çözmüş olursunuz. Şu hale bakarmısınız baştan sona boş işlerle uğraşmaktan SHGM kendi işini yapamaz oldu. Ya siz kendi asil işlerinizi yapın bu işleri FAA ve EASA halleder.
  • shgm asli görevlerinizi yerine getirin lütfen örneğin yer hizmeti veren kuruluşları olması gerektiği gibi denetleyin vs
  • Allah eksikliğinizi göstermesin valla sizler olduğunuz sürece bu milletin Sırtı yerden kalkmaz FAR-EASA cılarda üstünden inmez. Bu zihniyettir ki yıllardır bu memleketi adam etmemiştir.
  • Keşke bu toplantı THK Osmandan önce yapılmış olsaydı. En azından uçak üretimi konusunda bir ümit daha verilmiş olurdu. THK Osmandan sonra yapıldığı için çok önemli bir toplantı olmasına rağmen ne işe yarayacak veya hangi amaca hizmet edecek ben anlayamadım da anlayan varsa anlatsa da biz de anlasak.

Hava aracı ve/veya parçası İmalatı ve sertifikasyonu konulu konferans SHGM’de başladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın önderliğinde düzenlenen konferansın, Türkiye'nin 2023 yılı sivil havacılık hedeflerinden biri olan "Yerli Hava aracı ve/veya parçasının üretilmesi ve sertifikasyon kabiliyetinin kazanılması" hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmaları kapsıyor. 

Parça imalatı yapan firmalarla karşılıklı görüş alışverişine katkıda bulunmak amacıyla ilgili kurumlar ile imalat ve sertifikasyon alanında faaliyet gösteren işletmelerin katılımı ile gerçekleştirilen konferansta, havacılık alanında sertifikasyon altyapısının oluşturulması ve yol haritası belirlenecek.  Konferansta ayrıca; Türkiye'nin havacılık altyapısında ve havacılık teknolojilerindeki gelişmelere paralel olarak sürdürülen imalat ve sertifikasyon çalışmalarının ortak bir platformda ele alınması sağlanacak.

SHGM'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

SHGM ~ 9 yıl önce
Biri SHGM yöneticilerine yaptıkları işlerin boş iş olduğunu, profesyonel kişiler bulmaları gerektiğini izah etse iyi olacak. Her şeye karşısınız. Biraz açık olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oturup boş işlerle uğraşmayın ve işsiz type sahibi pilotları ne yapacaksınız onu çözün . Firmaların hepsi yabancı pilotları yüzde sınırını hiçe sayarak almaları acaba bu kimin menfaatine yarıyor kim nemalınıyor bu durumdan sorusunu akıllara getiriyor yüzbinlerce lira harcayarak pilot olmuş türk gençleri işsiz ve çektikleri krediyi nasıl öderimin peşinde . Sayın airport haber yetkilileri bu konuyu lütfen gündeme alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihsan istemez ~ 9 yıl önce
Havacılığın gelişmesine engel olan faktörlerin ortadan kalkması gerekir, SHGM en büyük engeldir, gölge etmese iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fotograf... ~ 9 yıl önce
Fotografa dikkatlice baktim ama havan ve su goremedim!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu ? ~ 9 yıl önce
buna benzer bir toplantıda PARAMOTOR ÇALIŞTAYI idi sonuçtan haberi olan varmı, hep toplantılar oluyor ve çok önemli deniyor,tamamda önemli olan toplantılardan çıkan sonuçlardan kimsenin haberi varmı? yoksa yine kaza kırım raporlarına erişimde MUTLAK BİRİNCİ DERECEDEN AKRABA OLMAK gibi şartları yerine getirmekmı gerekiyor :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ~ 9 yıl önce
Davulu çalanmı yapanmı daha iyi bilir,hele birde dinleyen meselesi varki uzaktanmı yakındanmı konusu ayrı bir dert,anlayana saz anlamayana sivri sinek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne iş. ~ 9 yıl önce
Demekki neymiş, Hava aracı ve/veya parçası İmalatı ve sertifikasyonu konusunda da bir çalıştay yaparsanız akan sular durur ve işin yarısından biraz daha fazlasını da çözmüş olursunuz. Şu hale bakarmısınız baştan sona boş işlerle uğraşmaktan SHGM kendi işini yapamaz oldu. Ya siz kendi asil işlerinizi yapın bu işleri FAA ve EASA halleder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
shgm asli görevlerinizi yerine getirin lütfen örneğin yer hizmeti veren kuruluşları olması gerektiği gibi denetleyin vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah eksikliğinizi göstermesin valla sizler olduğunuz sürece bu milletin Sırtı yerden kalkmaz FAR-EASA cılarda üstünden inmez. Bu zihniyettir ki yıllardır bu memleketi adam etmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayamadık ~ 9 yıl önce
Keşke bu toplantı THK Osmandan önce yapılmış olsaydı. En azından uçak üretimi konusunda bir ümit daha verilmiş olurdu. THK Osmandan sonra yapıldığı için çok önemli bir toplantı olmasına rağmen ne işe yarayacak veya hangi amaca hizmet edecek ben anlayamadım da anlayan varsa anlatsa da biz de anlasak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000