19 Aralık 2012, Çarşamba 09:38:21

SHGM'DE GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

SHGM, Havacılık Güvenliği’ne yönelik eğitimlere devam ediyor…
  • SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BEN GENÇ VE GİRİŞİMCİ RUHU DOLU BİR İNSANIM. BENİ DİKKATE ALMANIZI TEMENNİ EDER SÖZLERİMLE BAŞLAMAK İSTİYORUM. SAYIN SHGM. DEĞERLİ MÜDÜR VE ÇALIŞANLARA BEN UÇAK YEMEK TEPSİLERİ ÜRETİMİ YAPMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZI ARZ EDİYORUM. DAHA ÖNCE BU SEKTÖRDE ÇALIŞMIŞ OLUP DENEYİM KAZANMIŞ KİŞİ OLARAK İSTEDİM BU ÜRETİM TÜRKİYE DE DE OLMAK İSTİYORUM VE BU KONUDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM. BİZİM MAALESEF BÜTÜN UÇAKLARIMIZ HEP YURT DIŞINDA BU YEMEK TEPSİLERİ Nİ TEMİN ETMEKTEDİR. İSTERİM Kİ BİZİM ÜLKEYE BİR FAYDAMIZ OLSUN. VE BİZİM YERLİ MAL ÜRETMEK DIŞA BAĞLILIĞIMIZ OLMASIN BİR GENÇ GİRİŞİMCİ RUHU OLARAK RİCADA BULUNUYORUM. YARDIMINIZI BEKLİYORUM. ULUSLAR ARASI SERTİFİKA ALMAM İÇİN (EASA) SERTİFİKA ALMAK İSTİYORUM BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRMENİZİ İSTİYORUM. BU KONUDA BENİ KURSA TABİ TUTULUP SERTİFİKA İSTİYORUM. BEN EASA SERTİFİKA ALMAK İSTİYORUM GEREĞİNİ YAPIMASINI ARZ EDERİM MEHMET FATİH YILMAZ TEL: 0541 322 21 21
  • konu çok manidar....havacılık güvenliği yönetimi ve havacılık güvenliğinde zafiyet değerlendirilmesi.... hoş olmuş.. haydar yalçının her iki yanında oyuran şahıslarlar bu konu daha bir anlam kazanmış... ne yapalım malzeme anca bu kadar....haydar yalçın ne yapsın..
  • İnsan 2 bucuk aydir kontrol ucusu bekler mi ya , yaziklar olsun ! Biraz kendi pilotlariniza deger verin siz once !

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, sivil trafiğe açık havaalanlarında güvenliğin en üst düzeyde sağlanması amacıyla “Havacılık Güvenliği Yönetimi” ve “Havacılık Güvenliğinde Zafiyet Değerlendirilmesi” konulu iki ayrı eğitim düzenledi.

Havacılık güvenliğinin daha etkin yönetilmesi ve koordine edilmesi amacıyla yöneticilere yönelik düzenlenen “Havacılık Güvenliği Yönetimine Giriş” eğitimi 10-11 Aralık 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Eğitime, Mülki İdare Amirleri, Havaalanı Emniyet Şube Müdürleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, İller İdaresi Genel Müdürlüğü ve üniversitelerden akademik personel olmak üzere çok sayıda temsilci katıldı.

Avrupa Sivil Havacılık Konferansı (ECAC) işbirliği ile düzenlenen eğitimlerin ikincisi ise, 12-13 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi. “Havacılık Güvenliğinde Zafiyet Değerlendirilmesi” konulu eğitime ise, Eğitim Araştırma Denetleme Uzmanlar Kurulu (EADUK) üyeleri ile havacılık sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin güvenlikten sorumlu temsilcileri katıldı.

Eğitimlerde, Ulusal ve Uluslararası Boyutuyla Havacılık Güvenliği, Havacılık Güvenliğinde kilit rol oynayan unsurlar, Havacılık Güvenliği Teknolojileri, Havacılık Güvenliğine yönelik tehditler ve yaklaşımlar, SHGM’nin Havacılık Güvenliği’ndeki rolü ve önemi gibi konu başlıkları altında katılımcılara bilgi verildi.

SHGM'DE GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Yorumlar

fatih ~ 11 yıl önce
SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BEN GENÇ VE GİRİŞİMCİ RUHU DOLU BİR İNSANIM. BENİ DİKKATE ALMANIZI TEMENNİ EDER SÖZLERİMLE BAŞLAMAK İSTİYORUM. SAYIN SHGM. DEĞERLİ MÜDÜR VE ÇALIŞANLARA BEN UÇAK YEMEK TEPSİLERİ ÜRETİMİ YAPMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZI ARZ EDİYORUM. DAHA ÖNCE BU SEKTÖRDE ÇALIŞMIŞ OLUP DENEYİM KAZANMIŞ KİŞİ OLARAK İSTEDİM BU ÜRETİM TÜRKİYE DE DE OLMAK İSTİYORUM VE BU KONUDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM. BİZİM MAALESEF BÜTÜN UÇAKLARIMIZ HEP YURT DIŞINDA BU YEMEK TEPSİLERİ Nİ TEMİN ETMEKTEDİR. İSTERİM Kİ BİZİM ÜLKEYE BİR FAYDAMIZ OLSUN. VE BİZİM YERLİ MAL ÜRETMEK DIŞA BAĞLILIĞIMIZ OLMASIN BİR GENÇ GİRİŞİMCİ RUHU OLARAK RİCADA BULUNUYORUM. YARDIMINIZI BEKLİYORUM. ULUSLAR ARASI SERTİFİKA ALMAM İÇİN (EASA) SERTİFİKA ALMAK İSTİYORUM BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRMENİZİ İSTİYORUM. BU KONUDA BENİ KURSA TABİ TUTULUP SERTİFİKA İSTİYORUM. BEN EASA SERTİFİKA ALMAK İSTİYORUM GEREĞİNİ YAPIMASINI ARZ EDERİM MEHMET FATİH YILMAZ TEL: 0541 322 21 21

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
konu çok manidar....havacılık güvenliği yönetimi ve havacılık güvenliğinde zafiyet değerlendirilmesi.... hoş olmuş.. haydar yalçının her iki yanında oyuran şahıslarlar bu konu daha bir anlam kazanmış... ne yapalım malzeme anca bu kadar....haydar yalçın ne yapsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet dairesi sonucta ~ 11 yıl önce
İnsan 2 bucuk aydir kontrol ucusu bekler mi ya , yaziklar olsun ! Biraz kendi pilotlariniza deger verin siz once !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000