25 Ekim 2016, Salı 14:46:22

SHGM'de Bahri Kesici dönemi

SHGM'de Bilal Ekşi'den boşalan koltuğa vekaleten Bahri Kesici atandı.
  • Düşünmek ve söyIemek koIay, fakat yaşamak, heIe başarı iIe sonuçIandırmak çok zordur başarılarınızın devamını dilerim sayın başkanım..! bu yeni görevinizde allah yar ve yardımcınız olsun saygılarımla.
  • Başka bir samsunlu olan sayın adem çayan'ın atanmasını bekliyorduk aslında.
  • Vatan için toprak için se yaptıkları kendisini ve ailesini allahım cennetine nail kılsın inşallah
  • Haydar Yalçın 'ın özgeçmişini de keşke hemen yanına kopyalasaydınız da aradaki büyük farkı apaçık herkes görseydi. Yazık çok yazık hak yemek bu günahtır.
  • Sayın başkanım yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah vekalet adalete dönüşür
  • Başkanım hayırlı uğurlu olsun
  • Adamın uzaktan yakından alakası yok fetöyla. Yaptığınız yorumlara bakın. Kendi çıkarlarınız doğrultusundaki adamlar gelemedi diye başkalarını kötülemekten vazgeçin. Bu size bir şey kazandırmaz. Çamur at izi kalsın böyle insanlarda tutmaz arkadaşlar. Tutturmuşsunuz öğrencilere yardım. Başka lafınız yok. Çocuk okutmak kolay mı? Sanırsınız adam kendi cebine atmış. ne kadar boş yorumlar yapıyorsunuz ya. Fetö devri bitti arkadaşlar.
  • Bunlar SHGM'ye genel müdür aramıyorlar. Bunlar THY'ye ankarada iş takip şefi arıyorlar. Haydar bey olmaz.
  • Bu ülkede, THY'nin milyonlarca dolar parasını Asya Banka yatırarak ona mali destek sağlayanlar, Başta Sözcü Gazetesi olmak üzere onlarca gazeteye yasak getirerek, Zaman ve Bugün olmak üzere öncelikli olarak cemaatin gazetelerini THY'ye alanlar bu yetmezmiş gibi işe aldıkları Pilot ve teknisyenler ile diğer personele en az 10 zaman gazetesinin abone edilmesi şartını getirenler FETÖ'cü olmuyor TAİ'ye genel müdür oluyorsa , kooperatif taksitini Asya Banka yatıranlar FETÖ'cü oluyor ve hapse giriyorsa, SHGM'ye aldığı 20 personelin 15'i FETÖ'cü çıkıyor ve bu adam da ya akide bozukluğu olmuyor yada bu adam FETÖ'cü olmuyor üstüne üstlük birde THY genel müdür yapılıyor ise Annesine Asya Banktan kredi kartı aldığı için işine son verilenler FETÖ'cü oluyor kendileri de kodesi boyluyorsa, Ali Kıdık'ın köşe yazısında da belirttiği gibi adam sabahtan akşama cemaatin yurtlarına ve öğrencilerine yardım topluyor bu adam FETÖ'cü olmuyor SGEM'ye genel müdür oluyorsa alın FETÖ'yle mücadelenizi...!
  • Arkadaş bu karadenizliler de ne kadar da havacılıktan anlayan bir toplum böyle :D

Bahri Kesici, SHGM genel müdürlüğüne vekaleten atandı. Bugün gerçekleşen atama sonrası SHGM sitesinde genel müdür bölümünde Bahri Kesici'nin adı yer aldı.

Bahri Kesici Kimdir?

1956 yılında Samsun Kavak İlçesinde doğdu. 1981 yılında ODTÜ Elektrik / Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Hava Kuvvetleri adına askeri öğrenci olarak okuyup mezun olduktan sonra Hava Mühendis Teğmen olarak Jet savaş uçaklarının fabrika seviyesi ve depo seviyesi bakımlarının yapıldığı Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi’ne Uçak Bakım Mühendisi olarak atandı. Burada 3 yıl bakım mühendisliği yaptı.

Aynı merkezdeki Hassas Ölçü Aletleri Kalibrasyon Laboratuvarına yönetici olarak atandı ve burada 5 yıl görev yaptı. Bu dönem içinde laboratuvarın ABD tarafından sertifikalandırılmasını sağladı. Daha sonra Aviyonik Sistemler Atölyeler sorumlusu olarak görevlendirildi ve 4 yıl bu görevini sürdürdü. Bu süre içinde ABD’de önemli sistemlerin depo seviyesi bakım eğitimlerinden geçti.

1993 yılında 4. Ana Jet Üs Komutanlığına Hassas Ölçü Aletleri Laboratuvarı Komutanı olarak atandı ve laboratuvarın sertifikasyonunu sağladı.

1994 – 1996 yıllarında, TAI’deki F-16 Uçak üretimi programına destek vermek amacıyla WPAFB / Ohio’da MSB adına F-16 Teknik İrtibat Subayı olarak atandı.

1996-1997 yıllarında MSB F-16 Program yönetimi bölümünde görev aldı. 1997-2000 yılları arasında; CASA uçak üretim projesi, Cougar Helikopter üretim Projesi, Tanker Uçak tedarik projesi gibi konularda Hv. K. K.lığı’nda görev aldı. 2000 yılının başında Kıdemli Binbaşı olarak emekli oldu.

2000-2003 yılları arasında özel sektörde ISO 9001 ve AB proje danışmanlığı yaptı, yine ayrıca makine imalatı yapan bir özel firmada İş Geliştirme Müdürü olarak görev aldı.

2004-2009 yıllarında Samsun Kavak İlçesi Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

2009 yılında Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Burada kurumun Bilgi Yönetim Sistemi (otomasyon), Elektronik Doküman Yönetim Sistem projelerinin gerçekleştirilmesinde görev aldı. Halen Kurum Kalite Temsilcisi görevi ile birlikte, Havaalanları, Havacılık Güvenliği ve Hava Ulaşım Daire Başkanlıklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.


Bahri Kesici
Genel Müdür V.

 

SHGM'de Bahri Kesici dönemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Harun ARALI ~ 7 yıl önce
Düşünmek ve söyIemek koIay, fakat yaşamak, heIe başarı iIe sonuçIandırmak çok zordur başarılarınızın devamını dilerim sayın başkanım..! bu yeni görevinizde allah yar ve yardımcınız olsun saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürpriz Oldu ~ 7 yıl önce
Başka bir samsunlu olan sayın adem çayan'ın atanmasını bekliyorduk aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Recep şaban yılmaz ~ 7 yıl önce
Vatan için toprak için se yaptıkları kendisini ve ailesini allahım cennetine nail kılsın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil ~ 7 yıl önce
Haydar Yalçın 'ın özgeçmişini de keşke hemen yanına kopyalasaydınız da aradaki büyük farkı apaçık herkes görseydi. Yazık çok yazık hak yemek bu günahtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanife asar ~ 7 yıl önce
Sayın başkanım yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah vekalet adalete dönüşür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan Karaca ~ 7 yıl önce
Başkanım hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş konuşma ~ 7 yıl önce
Adamın uzaktan yakından alakası yok fetöyla. Yaptığınız yorumlara bakın. Kendi çıkarlarınız doğrultusundaki adamlar gelemedi diye başkalarını kötülemekten vazgeçin. Bu size bir şey kazandırmaz. Çamur at izi kalsın böyle insanlarda tutmaz arkadaşlar. Tutturmuşsunuz öğrencilere yardım. Başka lafınız yok. Çocuk okutmak kolay mı? Sanırsınız adam kendi cebine atmış. ne kadar boş yorumlar yapıyorsunuz ya. Fetö devri bitti arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Himmet. ~ 7 yıl önce
Paraları cebine attı diyen mi var? Sen de kabul ediyorsun ya Öğrencilere himmet etti. Ama SHGM himmet ve merhamet yeri değil. Himmetin belgesi mi olur dersen evet var. Ve bırakın bakanı başbakan da bile var.
O olmaz ~ 7 yıl önce
Bunlar SHGM'ye genel müdür aramıyorlar. Bunlar THY'ye ankarada iş takip şefi arıyorlar. Haydar bey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlatın anlatın ~ 7 yıl önce
Bu ülkede, THY'nin milyonlarca dolar parasını Asya Banka yatırarak ona mali destek sağlayanlar, Başta Sözcü Gazetesi olmak üzere onlarca gazeteye yasak getirerek, Zaman ve Bugün olmak üzere öncelikli olarak cemaatin gazetelerini THY'ye alanlar bu yetmezmiş gibi işe aldıkları Pilot ve teknisyenler ile diğer personele en az 10 zaman gazetesinin abone edilmesi şartını getirenler FETÖ'cü olmuyor TAİ'ye genel müdür oluyorsa , kooperatif taksitini Asya Banka yatıranlar FETÖ'cü oluyor ve hapse giriyorsa, SHGM'ye aldığı 20 personelin 15'i FETÖ'cü çıkıyor ve bu adam da ya akide bozukluğu olmuyor yada bu adam FETÖ'cü olmuyor üstüne üstlük birde THY genel müdür yapılıyor ise Annesine Asya Banktan kredi kartı aldığı için işine son verilenler FETÖ'cü oluyor kendileri de kodesi boyluyorsa, Ali Kıdık'ın köşe yazısında da belirttiği gibi adam sabahtan akşama cemaatin yurtlarına ve öğrencilerine yardım topluyor bu adam FETÖ'cü olmuyor SGEM'ye genel müdür oluyorsa alın FETÖ'yle mücadelenizi...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alin ~ 7 yıl önce
Abi herşeyi sen yazmışsın zaten, bize birşey kalmamış ki. Bari ben de alın FETÖ'nüzü başınıza çalın deyeyim de sinirim geçsin.
ddd ~ 7 yıl önce
Arkadaş bu karadenizliler de ne kadar da havacılıktan anlayan bir toplum böyle :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000