20 Mart 2013, Çarşamba 10:05:10

SHGM YOLCULARI BÖYLE UYARACAK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yolcuları hakları konusunda uyarmak için havaalanlarına bilgilendirme panoları yerleştirecek.
  • Salla nickli arakadaşa, Söz konusu durum yönetmelik ile düzenlenmiştir. ve gayet de yaptırımı vardır içiniz rahat olsun...
  • Bu konuda bir kanun yayımlanmadığı müddetce bunlar havada kalır. Talimatla bu işler olmaz. Yolcu şikayet edip sonuç alamazsa ne yapacak. Türkiyede hak aramak kolaymı? SHGM'ye yazdığınız yazıya 3 ayda cevap alamıyorsunuz peki yaptırımı varmı o da yok. Ne yapacaksınız.
  • Thy yolcusunu kolluyor da diğer şirketler alanda bekletip duruyorlar. İnşallah onlarda yola gelir.
  • bence çok yerinde bir bilgilendirme olmuş çoğu yolcu bu hakları bilmiyor ve rezilolunuyor... ya da ne derlerse kabul ediliyor... sanki onlar iyilik yapmış gii gösteriliyor..

Uçağı rötar yapan ya da iptal edilen yolcuların birçoğu hangi haklara sahip olduğunu bilmiyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve uygulamaya konulan yolcu hakları talimatı ile ilgili birçok kişinin bilgi sahibi olmaması SHGM’yi harekete geçirdi.

SHGM, hazırlattığı bilgilendirme panolarıyla yolcuların haklarını bir kez daha hatırlatacak. 8 Nisan’dan itibaren bütün havaalanlarına yerleştirilecek panolarda, yolcuların iptal ve rötar durumlarında hangi haklara sahip oldukları bilgisi yer alacak.

İşte 8 Nisan’da havaalanlarına konulacak o pano:

SHGM YOLCULARI BÖYLE UYARACAK

Yorumlar

Mevzuatçı ~ 11 yıl önce
Salla nickli arakadaşa, Söz konusu durum yönetmelik ile düzenlenmiştir. ve gayet de yaptırımı vardır içiniz rahat olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salla ~ 11 yıl önce
Bu konuda bir kanun yayımlanmadığı müddetce bunlar havada kalır. Talimatla bu işler olmaz. Yolcu şikayet edip sonuç alamazsa ne yapacak. Türkiyede hak aramak kolaymı? SHGM'ye yazdığınız yazıya 3 ayda cevap alamıyorsunuz peki yaptırımı varmı o da yok. Ne yapacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Thy yolcusunu kolluyor da diğer şirketler alanda bekletip duruyorlar. İnşallah onlarda yola gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 11 yıl önce
bence çok yerinde bir bilgilendirme olmuş çoğu yolcu bu hakları bilmiyor ve rezilolunuyor... ya da ne derlerse kabul ediliyor... sanki onlar iyilik yapmış gii gösteriliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000