14 Mart 2014, Cuma 14:40:38

SHGM UÇUŞ TEKNİSYENİ ARIYOR

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, uçak kontrol ve bakım makinisti, uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti alımı yapılacağını duyurdu.
  • shgm de ne yapacaklar ki?
  • HEY SIVIL HAVACILIK MU. SEN TURKIYEDEK INSANLARIN ÖNÜNÜ TIKAYIP HAVACILIK SIRKETLERINI YABANCI TEKNISYENLERE MUHTAC EDIP ŞIMDIDE TEKNISYENMI ARAMAYA CIKTIN.
  • BU PARAYA ANCA BİZİM ATÖLYENİN TECRÜBELİ ÇAYCISINI İŞE ALIRLAR
  • çok şakacı ya bu shgm! teknik a.ş ile eski mng teknik'in sınav yapma yetkisini 1 gün içinde aldılar lisanstan bahsediyorlar...sen teknisyen kendini geliştiremesin diye önünü kapa sonra lisanslı adam iste işe almak için..Üstüne easa lisansını da shgm lisansına çevirmeyi de reddet..shgm daha üstün ya hani easa'dan heralde o açıdan kabul etmiyor :D zaten biz de easa lisansını sivil havacılık lisansına dönüştürmeye çok meraklıydık :D Hakkaten komik bir kurumsun shgm...
  • BILAL EKSIYE CAYCIMI LAZIMMIS...BIDE LISANSLI ARTI 3 YIL DENEYIMLI...
  • ve kaliteli bir teknisyen yerinden dogrulup bakmaz bile. Ancak kamuya gore oldukca iyi para.
  • Teknisyen kardesim demis ki; Otorite ve kamu tecrubesi cv de sik durur. Unuttugu veya hic bilmedigi birsey var ki bu sektor tamamen ayricalikli havali ve disari odakli ileri teknoloji urunleriyle oynadigimiz bir sektor ve cita zaten yukarda. Boylesi bir sektorun otoritesi ise yerlerde surunuyor. Kamu olayi ise ayri bir kermekes. Bu sektordeki is bilen her kisi boylesi bir cv de yer alan otorite ve kamu tecrubesi yillarini direkt cizer ve yok sayar. Ayrica verilen brut rakamlarda yilbasinda 5000 yil sonunda 3900 gibi bir nete yaklasir ki bu fiyata tecrubeli
  • 80'li yıllarda çıkan sözleşmeli personelin çalıştırılmasına dair bakanlar kurulu kararında teknisyenler makinist olarak geçmektedir. Ama SHGM tüm teknisyenleri Hava Aracı Bakım Teknisyeni olarak adlandırmaktadır. Mevzuatta nasıl geçerse kamuda o şekilde ilana çıkmak zorundasın yoksa dava konusu olabilmektedir. Bununla birlikte kamu için bu maaşlar diğer personele göre oldukça yüksek ama özel sektöre göre az. Tabi şu da var bir teknisyen olarak otorite ve kamu tecrübesi CV de güzel iş yapar.
  • Tren bakımı yapacaklar demek ki makinist arıyorlarmış. Ama lisanlısını bulabilirler mi bilmmem :D
  • Lisans vermeyip, Lisanslı adam arayan kurum. İnanılması güç ama gerçek. Sonra ''neden bu insanlar yurt dışından lisans alıyor? '' diye yakınmalar. Çokta iyi yapıyorlar, başka çareleri yok insanların.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, uçak kontrol ve bakım makinisti, uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti alımı yapılacağını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, "Genel Müdürlüğümüze, 15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından “Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti, Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti” alınacaktır" denildi.

İŞTE SHGM TARAFINDAN YAYINLANAN O İLAN



Adayların aşağıda yer alan fotoğraflı İş Talep Formu'nu doldurarak en geç 21.03.2014 Cuma günü saat 16:00’a kadar “Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, gelen evrak birimi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 128/A 06570 Maltepe/ANKARA” adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Genel Müdürlüğümüze ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılacaktır. Bu tarihten sonraki müracaatlar ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

DEĞERLENDİRME

Değerlendirme sonrasında nihai sonuç ve iş başvurusu kabul edilenlerden istenecek evraklar ile ilgili hususlar Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

TEBLİGAT

Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Genel Müdürlüğümüz web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SHGM UÇUŞ TEKNİSYENİ ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

? ~ 10 yıl önce
shgm de ne yapacaklar ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
habom maaşları ne olacak..
ARAMA ~ 10 yıl önce
HEY SIVIL HAVACILIK MU. SEN TURKIYEDEK INSANLARIN ÖNÜNÜ TIKAYIP HAVACILIK SIRKETLERINI YABANCI TEKNISYENLERE MUHTAC EDIP ŞIMDIDE TEKNISYENMI ARAMAYA CIKTIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalnız ~ 10 yıl önce
BU PARAYA ANCA BİZİM ATÖLYENİN TECRÜBELİ ÇAYCISINI İŞE ALIRLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easa da kimmiş! ~ 10 yıl önce
çok şakacı ya bu shgm! teknik a.ş ile eski mng teknik'in sınav yapma yetkisini 1 gün içinde aldılar lisanstan bahsediyorlar...sen teknisyen kendini geliştiremesin diye önünü kapa sonra lisanslı adam iste işe almak için..Üstüne easa lisansını da shgm lisansına çevirmeyi de reddet..shgm daha üstün ya hani easa'dan heralde o açıdan kabul etmiyor :D zaten biz de easa lisansını sivil havacılık lisansına dönüştürmeye çok meraklıydık :D Hakkaten komik bir kurumsun shgm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye ~ 10 yıl önce
senin kendini geliştirmene nasıl engel oldu bi anlatsan ya? herhalde euro karşılığı alınan belge dönüştürülmemelidir saygıalrımla
bilmişe ~ 10 yıl önce
madem euro karşılığında alınabiliyor sen de gir gold air sen de al..görelim bakalım seviyeni.
galeri yavuz ~ 10 yıl önce
galeri YAVUZ ister peşin ister taksitli lisanslar var.şimdiden alana hayırlı olsun
ismail ~ 10 yıl önce
dostum parayla lisans almışşın burda atıp tutuyorsun ya bırak bu işleri
gold e ~ 10 yıl önce
sende gir golde al demiş birisi, sınavları geçip bedavaya shgm lisansı almak varken enayimiyiz gidip euroları verelim... :)
?? ~ 10 yıl önce
easa lisansını convert etmeme gibi bi durum söz konusu mu arkadaşlar?
akıl ~ 10 yıl önce
Allaha şükür çalışan bir kafam var.para basıp almama gerek yok.
easa-shy ~ 10 yıl önce
easa lisansı artık shy lisansına dönüştürülmüyor. gerekçe ise easa lisansıyla ülkemizde çalışıp yetkilendireblirsiniz.
CAYCI ~ 10 yıl önce
BILAL EKSIYE CAYCIMI LAZIMMIS...BIDE LISANSLI ARTI 3 YIL DENEYIMLI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talpa YAVUZ ~ 10 yıl önce
parayla alınan EASA lisansları bomba çıkmış dogrumu
yok ~ 10 yıl önce
yok öyle birşey. maldivlerde kopya çekilmiş o kadar. onların belgeleri iptal edilmiş. yunan sivil havacılıgı turkıyedekı sınavları kontrol ettı zaten.bilip bilmeden yorum yapmayın
yok diyene ~ 10 yıl önce
sanki türkiyede olmadı adam ingilizce cümle kuramıyor yunan sivil havacılıgından easa lisansı alıyor. hem de üç essay yazarak... sıvları geçen arkdaşlarla modüller üzerine konuşuyoruz sözüm ona sınavların tamamını vermiş arkadaşlarla olaydan bi haber... sonra ögreniyoruz samimi oldugumuz bir abimizden burdaki sınavları geçemezken nasıl oluyor easanın sınavlarını takılmadan geçiyorsunuz diye sorunca soruların verildigi ve yardımcı olundugunu ögreniyoruz ama agız birligide yapılmış kimse bunu söylemesin diye... e haksızlık bir yerden çıkıyor yapacak birşey yok patlıcaktı. boşyere yalanlar atmayın burda herkesin agzı sıkı degil, kurs arkadaşlarınız sizi ele veriyor...
kopya ~ 10 yıl önce
maldivlerde çekilmiş.türkiyede çekilmemiş.ingilizce adını söyleyemeyen adamlara vahiy gelmiş modüllerde essay yazmışlar.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ve kaliteli bir teknisyen yerinden dogrulup bakmaz bile. Ancak kamuya gore oldukca iyi para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Teknisyen kardesim demis ki; Otorite ve kamu tecrubesi cv de sik durur. Unuttugu veya hic bilmedigi birsey var ki bu sektor tamamen ayricalikli havali ve disari odakli ileri teknoloji urunleriyle oynadigimiz bir sektor ve cita zaten yukarda. Boylesi bir sektorun otoritesi ise yerlerde surunuyor. Kamu olayi ise ayri bir kermekes. Bu sektordeki is bilen her kisi boylesi bir cv de yer alan otorite ve kamu tecrubesi yillarini direkt cizer ve yok sayar. Ayrica verilen brut rakamlarda yilbasinda 5000 yil sonunda 3900 gibi bir nete yaklasir ki bu fiyata tecrubeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 10 yıl önce
80'li yıllarda çıkan sözleşmeli personelin çalıştırılmasına dair bakanlar kurulu kararında teknisyenler makinist olarak geçmektedir. Ama SHGM tüm teknisyenleri Hava Aracı Bakım Teknisyeni olarak adlandırmaktadır. Mevzuatta nasıl geçerse kamuda o şekilde ilana çıkmak zorundasın yoksa dava konusu olabilmektedir. Bununla birlikte kamu için bu maaşlar diğer personele göre oldukça yüksek ama özel sektöre göre az. Tabi şu da var bir teknisyen olarak otorite ve kamu tecrübesi CV de güzel iş yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Tren bakımı yapacaklar demek ki makinist arıyorlarmış. Ama lisanlısını bulabilirler mi bilmmem :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 10 yıl önce
Lisans vermeyip, Lisanslı adam arayan kurum. İnanılması güç ama gerçek. Sonra ''neden bu insanlar yurt dışından lisans alıyor? '' diye yakınmalar. Çokta iyi yapıyorlar, başka çareleri yok insanların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000