21 Nisan 2009, Salı 11:37:56

SHGM uçuş müsadeleri çalıştayı düzenledi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Alman Sivil Havacılık Otoritesi’nden yetkilerinin katılımı ile Uçuş Müsaadeleri konulu bir çalıştay düzenledi.
  • Arkadaki ikili slotta çalışıyo, orda ne işleri var...????

Alman Sivil Havacılık Otoritesinden (LBA) Genel Müdür Yardımcısı Hans-Henning Mühlke ve Uçuş Operasyonları İzinlendirme Departmanı Başkanı Gabriel Zrenner’ in katılımı ile 17 Nisan 2009 tarihinde gerçekleşen çalıştaya Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ilgili birimlerinden 35 kişi katıldı.

Söz konusu çalıştayda Almanya ve ülkemizdeki mevcut uçuş müsaadelendirme uygulamaları konusunda bilgi alışverişinde bulunularak karşılaştırmalar yapıldı. Çalıştayda ayrıca Almanya Sivil Havacılık Otoritesi’nin yapılanması ve uygulamaları konularında da katılımcılara bilgi verildi.

Çalıştay bitiminde son olarak iki ülke sivil havacılık otoriteleri yetkilileri tarafından,  bu tür bilgi alışverişi ve çalıştay programlarının, önümüzdeki dönemde iki ülke arasındaki havacılık emniyeti, hava ulaşım ve uçuş müsadelendirme işbirliklerine olumlu yansıyacağı belirtilirken, ilişkilerin daha da geliştirilmesi konusunda da mutabakata varıldığı kaydedildi.

SHGM uçuş müsadeleri çalıştayı düzenledi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaki ikili slotta çalışıyo, orda ne işleri var...????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000