19 Nisan 2017, Çarşamba 11:11:19

SHGM, Türk Sivil Havacılık Akademisi'ne eğitmen arıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Atatürk Havalimanı bölgesinde inşa edilmekte olan Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yarı zamanlı görev yapmak üzere 19 eğitmen alımı yapacak.
  • Başvuranlarda TSE belgesi de şart koşun olmamış bu.
  • Anlaşılan Boeingcisin
  • Bu ilanla ne arıyorlar? anlayan veya bilen var mı ? Görev tanımı nerede yazıyor? Ben birşey anlamadım. Kimi, neyi eğitecek eğitmen aranıyor? Ben pimapencide çalışıyorum ve kapı-çerçeve ayarlama eğitimi vermek istiyorum. Shgm'ye girsem havacılık sektörü için çok hayırlı olur. Ayarsız kapı kalmaz:)))
  • Eğiticinin eğitimi sertifikası olan ve sghm tarafından onaylanıp yetki verilenler basvurabiliyormu bilgisi olan paylasabilirmi acaba???
  • Çok güzel kaldırır indiririm uçak beni alın ben rus pilot xesen kezkezi
  • Hicbir mevzuati bilmeyen, masa basinda bile is yapmaktan aciz kisileri egitin once

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Atatürk Havalimanı bölgesinde inşa edilmekte olan Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yarı zamanlı görev yapmak üzere 19 eğitmen seçimi gerçekleştirecek.

AB ve Türkiye tarafından finanse edilen akademinin inşaatına başlanmış olup, 2017 yılsonuna kadar faaliyete geçmesi planlanmaktadır. Bu çerçevede akademide görev alacak eğitmenlerin seçimi ve yetiştirilmesi amacıyla “Eğitimcinin Eğitimi Programı” planlanmıştır. Yabancı eğitmenler tarafından verilecek ve 29 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak eğitim programının yeri, program katılımcılarının çoğunluğunun uygunluk durumu ve ikamet yeri göz önünde bulundurularak belirlenecekr.

Programı başarıyla tamamlayan adaylar, yetkinlik alanlarına göre Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yarı zamanlı eğitmen olarak görevlendirileceklerdir. Yarı zamanlı eğitimciler halen çalıştıkları görevlerinden ayrılmak zorunda kalmadan akademik takvimde öngörülen veya oluşan talebe göre açılacak eğitimleri vermek üzere görev alacaklardır. Şartları sağlayan adaylar yabancı uzmanların da yer aldığı değerlendirme komisyonu ile görüşmeye davet edilecek olup, adaylar sonuç hakkında bilgilendirilecek.

Eğitim merkezinde görev almak üzere Eğitimcinin Eğitimine katılmak isteyen adayların en geç 26 Nisan 2017 tarihinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir. Aday özgeçmişlerinin academy(at)shgm.gov.tr adresine e-mail ile İngilizce olarak Europass CV formunda gönderilmesi gerekmekte olup, cv şablonuna bu adresten ulaşılabilmekte.

SHGM, Türk Sivil Havacılık Akademisi'ne eğitmen arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

TSE ~ 7 yıl önce
Başvuranlarda TSE belgesi de şart koşun olmamış bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#pimapenci ~ 7 yıl önce
Anlaşılan Boeingcisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayan berigelsin ~ 7 yıl önce
Bu ilanla ne arıyorlar? anlayan veya bilen var mı ? Görev tanımı nerede yazıyor? Ben birşey anlamadım. Kimi, neyi eğitecek eğitmen aranıyor? Ben pimapencide çalışıyorum ve kapı-çerçeve ayarlama eğitimi vermek istiyorum. Shgm'ye girsem havacılık sektörü için çok hayırlı olur. Ayarsız kapı kalmaz:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egitmen ~ 7 yıl önce
Eğiticinin eğitimi sertifikası olan ve sghm tarafından onaylanıp yetki verilenler basvurabiliyormu bilgisi olan paylasabilirmi acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Ç ~ 7 yıl önce
Yabancılar tarafından verilecek olan eğiticinin eğitimi kursu adayların seçmesi olacak deniyor sence kabul olur mu :)
Ilk aday benim ~ 7 yıl önce
Çok güzel kaldırır indiririm uçak beni alın ben rus pilot xesen kezkezi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Once kendileri egitim alsinlar ~ 7 yıl önce
Hicbir mevzuati bilmeyen, masa basinda bile is yapmaktan aciz kisileri egitin once

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000