14 Kasım 2014, Cuma 17:06:47

SHGM TEŞVİK GENELGESİNİ YAYIMLADI

2013 yılında uygulanmaya başlanan ve iç hatta uçuş gerçekleştirilmeyen noktalara tarifeli seferler düzenlenmesini amaçlayan teşvikli hatlara ilişkin Uçuş Hatları Teşvik Genelgesi-2015 yayımlandı.
  • antalya kahranmaraş seferleri istiyoruz yazın yer bulamıyoz otobüslerde
  • Şu bölgesel uçuşların gelişmesi en güzel şey olur muhtemelen. Sadece istanbul'dan değil, birçok farklı noktayı bağlamak lazım birbirine. Borajet'i tebrik ediyorum valla.
  • İZMİR - NEVŞEHİR KAPADOKYA ARASI UÇUŞ OLMASI LAZIM. NITEKIM İZMİR VE ÇEVRESİNDE NEVŞEHİR, KIRŞEHİR,NİĞDE VE AKSARAY LI VATANDAŞLAR OLDUKÇA FAZLA.
  • Zonguldak-trabzon , zonguldak - izmir ve Zonguldak - Antalya uçuşları baslatilarak olabilir mesala yaz aylarında bu hatlarda sadece otobüs seyahati var ve artık insanlar zaman kaybetmek yorgunluk çekmekten kurtulmak istiyor. Bu hatlardaootobüs seyahati ört. 12 saat civarında bi düşünün Sayın havayolları yetkilileri .....
  • yorum yazanlar belli ki pek bilmiyorlar bu işin geçmişini. geçen sene gayet güzel yapılmıştı teşvik hatları hatta sunexpress bu sayede izmir konya hattını açmıştı. Bir önceki sene ise bol keseden verilen teşviklere rağmen çoğu uçuş başlamamıştı. Artık daha denetimli veriyorlar bu teşvikleri. Yalnız önemli olan o hatta hiç uçuş olmaması dolayısı ile hatay-izmir için teşvik beklememek gerek. Sanırım 2013 başlarında teşvikli hatlar için bir liste yayınlanmıştı. O listenin aşağı yukarı geçerli olacağını düşünüyorum oradan ulaşabilirsiniz potansiyel hatlara.
  • Havalaanı var ama iç hat yok, örnek Zonguldak havalaanı.
  • Hatay teşvikli iller arasında var mı acaba? Hatay-Antalya ve Hatay-İzmir teşvikli hatlar olmalı bence..
  • SHGM şimdi THY nin uçmak istemediği karı olmayan hatları teşvik edecem diyecektir. Teşvike gerek yok adil olun yeter
  • SHGM Desteğini hissettirdi. Böyle olur destek, OG
  • SHGM yayınlamış yine bir kağıt, kurtarmış Türk havacılığını iç hatları dış hatları falan filan. İyi de bir önceki genelge ne oldu? Hangi teşvik oldu?Kim nereye ? iç hatlara hangi yeni hat eklendi? iç hatlara hangi katkı sağlandı? onu bir açıklayın da görelim. Bayılıyorum bu boş işlere ve boş işlerle uğraşanlara.

2013 yılında uygulanmaya başlanan ve iç hatta uçuş gerçekleştirilmeyen noktalara tarifeli seferler düzenlenmesini amaçlayan teşvikli hatlara ilişkin Uçuş Hatları Teşvik Genelgesi-2015 yayımlandı.

SHGM yaptığı açıklamada; Havacılık hizmetinin yaygınlaşmasına katkı sağlayan teşvik uygulaması sayesinde 11 hatta tarifeli uçuşların devam ettiğini vurguladı.

Buna göre, Genelge kapsamında 2015 yılında iç hatlarda uçuş düzenlemek isteyen havayolu işletmelerinin 28 Kasım 2014 tarihine kadar hat taleplerini Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne iletmeleri gerektiği kaydedildi.

İşte Uçuş Hatları 2015 Teşvik Genelgesi:



SHGM TEŞVİK GENELGESİNİ YAYIMLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

taner ~ 9 yıl önce
antalya kahranmaraş seferleri istiyoruz yazın yer bulamıyoz otobüslerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bölgesel ~ 9 yıl önce
Şu bölgesel uçuşların gelişmesi en güzel şey olur muhtemelen. Sadece istanbul'dan değil, birçok farklı noktayı bağlamak lazım birbirine. Borajet'i tebrik ediyorum valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İZMİR - NEVŞEHİR KAPADOKYA ARASI UÇUŞ OLMASI LAZIM. NITEKIM İZMİR VE ÇEVRESİNDE NEVŞEHİR, KIRŞEHİR,NİĞDE VE AKSARAY LI VATANDAŞLAR OLDUKÇA FAZLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karaelmas ~ 9 yıl önce
Zonguldak-trabzon , zonguldak - izmir ve Zonguldak - Antalya uçuşları baslatilarak olabilir mesala yaz aylarında bu hatlarda sadece otobüs seyahati var ve artık insanlar zaman kaybetmek yorgunluk çekmekten kurtulmak istiyor. Bu hatlardaootobüs seyahati ört. 12 saat civarında bi düşünün Sayın havayolları yetkilileri .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 9 yıl önce
yorum yazanlar belli ki pek bilmiyorlar bu işin geçmişini. geçen sene gayet güzel yapılmıştı teşvik hatları hatta sunexpress bu sayede izmir konya hattını açmıştı. Bir önceki sene ise bol keseden verilen teşviklere rağmen çoğu uçuş başlamamıştı. Artık daha denetimli veriyorlar bu teşvikleri. Yalnız önemli olan o hatta hiç uçuş olmaması dolayısı ile hatay-izmir için teşvik beklememek gerek. Sanırım 2013 başlarında teşvikli hatlar için bir liste yayınlanmıştı. O listenin aşağı yukarı geçerli olacağını düşünüyorum oradan ulaşabilirsiniz potansiyel hatlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havalaanı var ama iç hat yok, örnek Zonguldak havalaanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 9 yıl önce
Hatay teşvikli iller arasında var mı acaba? Hatay-Antalya ve Hatay-İzmir teşvikli hatlar olmalı bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş iş ~ 9 yıl önce
SHGM şimdi THY nin uçmak istemediği karı olmayan hatları teşvik edecem diyecektir. Teşvike gerek yok adil olun yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.5 ~ 9 yıl önce
Amaçlanan da o zaten, zararı sübvanse edmek, bkz teşvik sözlük anlamı. O hatlarda uçuşları geliştirmek. Geliştikten sonra TK çöker zaten oralara. Bkz. Esenboğa/Adıyaman ve Kahramanmaraş
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SHGM Desteğini hissettirdi. Böyle olur destek, OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 9 yıl önce
SHGM yayınlamış yine bir kağıt, kurtarmış Türk havacılığını iç hatları dış hatları falan filan. İyi de bir önceki genelge ne oldu? Hangi teşvik oldu?Kim nereye ? iç hatlara hangi yeni hat eklendi? iç hatlara hangi katkı sağlandı? onu bir açıklayın da görelim. Bayılıyorum bu boş işlere ve boş işlerle uğraşanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işlere ~ 9 yıl önce
Buradan sıkacağına bilgi edinmeden talep ediver. Yanıtı bir güzel döşerler.
Yaz ~ 9 yıl önce
Sen hangi ülkede yaşıyorsun be kardeşim. SHGM'ye yaz 6 ay 15 gün sonra sana öyle bir cevap gelir ki ya onu anlamak için kendine bir danışman heyeti tutarsın veya aklını yiyip üzerine de bir bardak soğuk su içersin. Sen dene istersen hehangibir konuda bilgi iste müracaatın nasıl mundar edilecek gör bakalım. Sen akıl vermeyi bırakta kendin bir dene doğduğuna pişman olmazsan veya kahrından heryerine ağrılar girmezse o zaman birdaha yaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000