19 Eylül 2012, Çarşamba 08:30:19

SHGM 'TAŞINIYORUZ' DEDİ VE UYARDI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü taşınacağı yeni adresi duyurdu. Yapılan açıklamada sistemlerin geçici bir süre çalışmayacağı da ifade edildi...
  • bin nasihat ve bir müsibet... yahu bunu yıllar önce yaptılar 1 genel müdür daiebaşkanı genel müdür yardımcısına mal oldu... akıllanmalarını beklemiyorum elbette de ders alırlar diye düşünmüştüm... bakanlıktan ayrılaak en son genel müdürlük... ha yetki devri bilaaallle yapıalcaksa kapıya daha büyük bir thy maket uçağını koysunlar... gar binasında vardı bilenler bilirrrrr.. not: tk uçağı yoktuuu!!!!
  • Son zamanlarda cemaatvari yönetilmeğe başlanan sivil havacılığın ne iş yaptığını duyan, gören , bilen varmı? iyice içine kapandı THY'den gelen talimatlar doğrultusunda bişeyler yapıyormuş gibi yapıp sisitemi bozmaya devam ediyor. Keşke hizmetlerine sonsuza kadar ara verse daha iyi olurdu.
  • Tüm işleyişi mükemmelmiş gibi 3 gün hizmet veremeyeceğiz demişler. Biraz komik olmuş, normal süreçte aylarca yanıt alınamayan başvurular ve kaybolan lisanslar var : ) Allah anormal zamanlarda SHGM'nin gazabından korusun tüm havacıları...
  • ATPL ve Level Sınavları da yeni tanışınılacak yerde mi yapılacak? Airporthaber olarak bir bilginiz var mı?
  • Nezamandan buyana istenen hizmetleri veriyordu ki geçici olarak hizmetlere ara versin?
  • Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bence THY Genel Müdürlüğü' nün bir katına taşınsın böylece THY lehine, çalışanların aleyhine karar alacakken zaman kaybı olmaz ve yüz yüze konuşarak alınacak kararlarda hata yapmazlar. Hangi kararı almış diyenlere de bir bilene sormalarını tavsiye ederim.
  • Keşke bazı çalışanları taşınmasa..

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yayınladığı bir bildiri ile taşınacağını duyurdu. 24 Eylül'de merkezini değiştirerek yeni binasına geçeceğini açıklayan SHGM, 21-24 Eylül tarihleri arasındaki 3 günde taşınma işlemleri nedeniyle sistemlerin hizmet veremeyeceğini açıkladı.

SHGM'nin yeni adresi ise Ankara Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No:128 06570 Maltepe olarak belirtildi. (Anadolu Ajansı'nın yanındaki Denizcilik Müsteşarlığı Eski Binası)

SHGM 'TAŞINIYORUZ' DEDİ VE UYARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

canlarım benim canlarımm... ~ 12 yıl önce
bin nasihat ve bir müsibet... yahu bunu yıllar önce yaptılar 1 genel müdür daiebaşkanı genel müdür yardımcısına mal oldu... akıllanmalarını beklemiyorum elbette de ders alırlar diye düşünmüştüm... bakanlıktan ayrılaak en son genel müdürlük... ha yetki devri bilaaallle yapıalcaksa kapıya daha büyük bir thy maket uçağını koysunlar... gar binasında vardı bilenler bilirrrrr.. not: tk uçağı yoktuuu!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Son zamanlarda cemaatvari yönetilmeğe başlanan sivil havacılığın ne iş yaptığını duyan, gören , bilen varmı? iyice içine kapandı THY'den gelen talimatlar doğrultusunda bişeyler yapıyormuş gibi yapıp sisitemi bozmaya devam ediyor. Keşke hizmetlerine sonsuza kadar ara verse daha iyi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mükemmel ~ 12 yıl önce
Tüm işleyişi mükemmelmiş gibi 3 gün hizmet veremeyeceğiz demişler. Biraz komik olmuş, normal süreçte aylarca yanıt alınamayan başvurular ve kaybolan lisanslar var : ) Allah anormal zamanlarda SHGM'nin gazabından korusun tüm havacıları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan Ozan ONGUN ~ 12 yıl önce
ATPL ve Level Sınavları da yeni tanışınılacak yerde mi yapılacak? Airporthaber olarak bir bilginiz var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamadım ~ 12 yıl önce
Nezamandan buyana istenen hizmetleri veriyordu ki geçici olarak hizmetlere ara versin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 12 yıl önce
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bence THY Genel Müdürlüğü' nün bir katına taşınsın böylece THY lehine, çalışanların aleyhine karar alacakken zaman kaybı olmaz ve yüz yüze konuşarak alınacak kararlarda hata yapmazlar. Hangi kararı almış diyenlere de bir bilene sormalarını tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elmayı yedi.. ~ 12 yıl önce
Keşke bazı çalışanları taşınmasa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000