09 Eylül 2015, Çarşamba 09:28:54

SHGM SHT-66'da değişikliğe gitti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHT-66'da değişikliğe gidildiğini açıkladı.
  • her hangi bir güncelleme yapıldığında, ilgili güncellemelerin ne olduğu, hangi konuları kapsadığı ve detayları belirtilmeli. SHGM güncelleme yapılmıştır demiş çıkmış. Bir tek kendileri biliyor nelerin değiştiğini. şu SHGM yi 10 yıldır anlamadım, anlayamıyorum. Teknisyen düşmanı, teknisyenlerin içini zora sokan, kendilerine ulaşmanın mümkün olmadığı bir otorite.
  • Hepiniz aynı gemidesiniz. Neden aynı yöne kürek çekmiyorsunuz. Bu tutumlarla olduğumuz yerde kalırız.
  • Tk arkadaşım sen kendini iyi pazarlamaya calisiyosun iyi teknisyenim diyerekten ama ucuz olan sensin ucuz malın alicisida çok olur yorma kendini bosyere kendine bıbak istersen aynada..
  • Tk isimli arkadaş ananin karnından ucakci doğdun heralde sonradan ogrenilmiyor bu işler. .patlasanizda catlasanizda sizden iyiyiz ve işimizi sizden daha çok severek yapıyoruz sizin gibi artislik yapmıyoruz kimseye..icimizdekilerin nadir olanı var dir ama çoğumuz kaliteliyiz.ucuzluğa gelince herkes geçim derdinde.ucuz çalışırız ama sizin gibi parayla hava basan ucuz insan asla olmayız...ıngilizcemiz sizin tk lari 3 e katlar biraz eğitim gerek bunun için buda bi çoğunuz da yok..biraz okuyun okuyun..
  • Tecrübe surelerinin degiştiği falan yok.element uydurmayın.daha türkçe yazıyı bile okuyamıyorsunuz.
  • Süreler için Ek1 Tablolarına bakın
  • Kimse anasını n karnında öğrenmedi rudder i yada Elevator u sizdede 20 yıllık teknisyenler elevator e Ekvator diyodu..belliki sen çok iyi teknisyensin bunlarin ismini iyi ogrenmissin...
  • hep de biz typ ile girince olur böyle şeyler.10 sene nedir arkadaş ya :/
  • Typ isimli arkadas. Sirketin acil ve "ucuz" eleman ihtiyaci vardi onlar da ucak bolumu okumus arkadaslar disinda bir de senin gibi aralarinda cok kaliteli arkadaslar olsa da buyuk kismi senin gibi ucagi havada goren ingilizcesi malum seviyeye yaklasamayan , havaciligin onemini anlayamamis tipleri de almak zorunda kaldilar. Canim su sirketlerde is bulduysan sukret otur poponum ustune sesini cikarma iste. Piyasa ne muamelesi gordugunu biliyorsun. Sozum ucagi 5 ay kurs gorup biz yaptik moduna girenlere.. gerisi zaten alninin hakkiyla yapiyor bu isi , bilmedigini de bilmedigimizi de zamanla ogreniyoruz. Ama havacilik kulturune sonradan sahip olunmuyor iste.. ve isin garibi bu arkadaslar anca airporhabrrde orda burada yazip ciziyorlar boyle .. airbus vidayi boeing ucla acip bir de paneli hasarlayinca sesleri cikmiyor mesela en en en basidi..sonra ben teyepe okudum ogretmenim bilmemne..
  • Nerede geciyor bu bilgi guzel kardesim ilgili maddesini alabilirmiyim?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, teknisyenlerin talimatı SHT-66'da değişikliğe gidildiğini duyurdu. 

Hava Aracı Bakım Personeli Lisans Yönetmeliği (SHY-66)’nin uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen talimatta değişikliğe gidildiğini açıklayan kurum, yeni talimatı internet sitesi üzerinden yayınladı.

YENİ TALİMAT İÇİN TIKLAYINIZ...

SHGM SHT-66'da değişikliğe gitti

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

güncelleme ~ 9 yıl önce
her hangi bir güncelleme yapıldığında, ilgili güncellemelerin ne olduğu, hangi konuları kapsadığı ve detayları belirtilmeli. SHGM güncelleme yapılmıştır demiş çıkmış. Bir tek kendileri biliyor nelerin değiştiğini. şu SHGM yi 10 yıldır anlamadım, anlayamıyorum. Teknisyen düşmanı, teknisyenlerin içini zora sokan, kendilerine ulaşmanın mümkün olmadığı bir otorite.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferit ~ 9 yıl önce
Hepiniz aynı gemidesiniz. Neden aynı yöne kürek çekmiyorsunuz. Bu tutumlarla olduğumuz yerde kalırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Typ ~ 9 yıl önce
Tk arkadaşım sen kendini iyi pazarlamaya calisiyosun iyi teknisyenim diyerekten ama ucuz olan sensin ucuz malın alicisida çok olur yorma kendini bosyere kendine bıbak istersen aynada..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Typ ~ 9 yıl önce
Tk isimli arkadaş ananin karnından ucakci doğdun heralde sonradan ogrenilmiyor bu işler. .patlasanizda catlasanizda sizden iyiyiz ve işimizi sizden daha çok severek yapıyoruz sizin gibi artislik yapmıyoruz kimseye..icimizdekilerin nadir olanı var dir ama çoğumuz kaliteliyiz.ucuzluğa gelince herkes geçim derdinde.ucuz çalışırız ama sizin gibi parayla hava basan ucuz insan asla olmayız...ıngilizcemiz sizin tk lari 3 e katlar biraz eğitim gerek bunun için buda bi çoğunuz da yok..biraz okuyun okuyun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anana ~ 9 yıl önce
uçakcı oldum ama sizin gibi iş bulamayıp atanamayıp 6 ayda değil.
tecrübe sûresi ~ 9 yıl önce
Tecrübe surelerinin degiştiği falan yok.element uydurmayın.daha türkçe yazıyı bile okuyamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi icin ~ 9 yıl önce
Süreler için Ek1 Tablolarına bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYP ~ 9 yıl önce
Kimse anasını n karnında öğrenmedi rudder i yada Elevator u sizdede 20 yıllık teknisyenler elevator e Ekvator diyodu..belliki sen çok iyi teknisyensin bunlarin ismini iyi ogrenmissin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 9 yıl önce
Ucuz adamsın zorlama
tech ~ 9 yıl önce
yıllardır şirketteyim elevator e ekvator diyen temizlik görevlisi bile görmedim... git ötede saçmala....
ing ~ 9 yıl önce
ben neler gördüm neler :) ama bilmemek ayıp değil
zz ~ 9 yıl önce
hep de biz typ ile girince olur böyle şeyler.10 sene nedir arkadaş ya :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 9 yıl önce
Typ isimli arkadas. Sirketin acil ve "ucuz" eleman ihtiyaci vardi onlar da ucak bolumu okumus arkadaslar disinda bir de senin gibi aralarinda cok kaliteli arkadaslar olsa da buyuk kismi senin gibi ucagi havada goren ingilizcesi malum seviyeye yaklasamayan , havaciligin onemini anlayamamis tipleri de almak zorunda kaldilar. Canim su sirketlerde is bulduysan sukret otur poponum ustune sesini cikarma iste. Piyasa ne muamelesi gordugunu biliyorsun. Sozum ucagi 5 ay kurs gorup biz yaptik moduna girenlere.. gerisi zaten alninin hakkiyla yapiyor bu isi , bilmedigini de bilmedigimizi de zamanla ogreniyoruz. Ama havacilik kulturune sonradan sahip olunmuyor iste.. ve isin garibi bu arkadaslar anca airporhabrrde orda burada yazip ciziyorlar boyle .. airbus vidayi boeing ucla acip bir de paneli hasarlayinca sesleri cikmiyor mesela en en en basidi..sonra ben teyepe okudum ogretmenim bilmemne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi madde? ~ 9 yıl önce
Nerede geciyor bu bilgi guzel kardesim ilgili maddesini alabilirmiyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000