22 Eylül 2014, Pazartesi 09:51:17

SHGM PERSONEL ARIYOR

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) sözleşmeli 15 personel istihdam edecek.
  • Alınan personel ankarada mı çalışacak yoksa yurtiçi temsilcilikler denilen illere mi gönderilicek acaba?
  • Atc'lerin SHGM'deki net maaşı nekadar, orada çalışan atc arkadaş bilgi verir misin lütfen
  • Sözkonusu tüm pozisyonlarda maaşlar buysa shgm nin daha cömert davranması lazım,özellikle 10 ve üstü tecrübeye sahip lisanslı yetişmiş teknik personel 4,5-5000 liraya gelir mi? sektörde en az 2 katını kazanırken,ama SHGM de çalışmanın insanın gururunu okşayan hoş bir yanıda yok değil.Maalesef para daha sıcak:(
  • Bu şartlarda işe talip olan birini bulmak çok zor. Önemli bir hatırlatma ; IHS idari hizmet sözleşmesi 657 ve 399 un yanında kölelik gibi kalır, Amir'in iki dudağı arasında iş hayatının geleceği.
  • Her şey para demek değil. SHGM bünyesinde çalışmak son derece prestijli ve gelişim konusunda önünüz daima açık. Ayrıca bol miktarda eğitim kurs görev sayesinde o çok önemsediğiniz maaşınız DHMİ'ye yetişir. Senelerdir personel yetersizliğinden doğuda çürüyen atc arkadaşların yds puanı halihazırda varsa çok cazip bir ilan. Herkes için hayırlısı olsun..
  • SHGM'nin buradaki maaşları brüt. Yani bu maaşın ortalama 0,70 ini alacaksınız. Bir hava trafikçi en az 2500 tl daha az maaşa yani ortalama 6500'den 4000 civarına DHMI'den SHGM'ye geçmez. SHGM maaşları sektör seviyesine çıkmalı.Kontrolör net 7000 tl, pilot 12000 tl ve tecrübeli-lisanslı teknik personel maaşları da en az 7000 tl olmalı. Eğer kaliteli personel isteniyorsa.Yoksa SHGM'ye işe giren personel 3-5 yıl tecrübe edindikten sonra sektöre kaçar mecburen.
  • Aynı şekilde bu paralara Uçuş Teknisyeni bulmak da cok zor sevgili SHGM..Ama bürokratik engeller bunun en büyük sebebi hepimiz biliyoruz.. Biraz daha bağımsız hale gelebilmeli özel bir yasayla ve sektöre ayak uydurabilmek adına acele etmeli..
  • Atc ve pilot kadrolari bu maaslar sebebi ile yillardir doldurulamiyor zaten
  • Hiçbir kontrolör bu paraya SHGM'ne geçmez. HİÇBİR... DHMİ'deki net 6000 TL alırken SHGM'de brüt 5000'e kimse gelmez.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) sözleşmeli 15 personel istihdam edecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, SHGM'ye idari hizmet sözleşmeli 7 mühendis, 3 hava trafik kontrolörü, 1 kontrol pilotu, 1 uçuş tabibi ve 4/b hizmet sözleşmeli 2 uçuş teknisyeni ile 1 kontrol pilotu alınacak.

Başvurular, en geç 30 Eylül Salı günü saat 16.00'ya kadar SHGM'ye yapılacak.

Personel alımıyla ilgili her türlü duyuru "http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/" adresinde yayımlanacak. 

İŞTE SHGM'NİN O İLANI

SHGM PERSONEL ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

free ~ 10 yıl önce
Alınan personel ankarada mı çalışacak yoksa yurtiçi temsilcilikler denilen illere mi gönderilicek acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tower123 ~ 10 yıl önce
Atc'lerin SHGM'deki net maaşı nekadar, orada çalışan atc arkadaş bilgi verir misin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technic ~ 10 yıl önce
Sözkonusu tüm pozisyonlarda maaşlar buysa shgm nin daha cömert davranması lazım,özellikle 10 ve üstü tecrübeye sahip lisanslı yetişmiş teknik personel 4,5-5000 liraya gelir mi? sektörde en az 2 katını kazanırken,ama SHGM de çalışmanın insanın gururunu okşayan hoş bir yanıda yok değil.Maalesef para daha sıcak:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 10 yıl önce
Bu şartlarda işe talip olan birini bulmak çok zor. Önemli bir hatırlatma ; IHS idari hizmet sözleşmesi 657 ve 399 un yanında kölelik gibi kalır, Amir'in iki dudağı arasında iş hayatının geleceği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a.t.c. ~ 10 yıl önce
Her şey para demek değil. SHGM bünyesinde çalışmak son derece prestijli ve gelişim konusunda önünüz daima açık. Ayrıca bol miktarda eğitim kurs görev sayesinde o çok önemsediğiniz maaşınız DHMİ'ye yetişir. Senelerdir personel yetersizliğinden doğuda çürüyen atc arkadaşların yds puanı halihazırda varsa çok cazip bir ilan. Herkes için hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC1 ~ 10 yıl önce
SHGM'nin buradaki maaşları brüt. Yani bu maaşın ortalama 0,70 ini alacaksınız. Bir hava trafikçi en az 2500 tl daha az maaşa yani ortalama 6500'den 4000 civarına DHMI'den SHGM'ye geçmez. SHGM maaşları sektör seviyesine çıkmalı.Kontrolör net 7000 tl, pilot 12000 tl ve tecrübeli-lisanslı teknik personel maaşları da en az 7000 tl olmalı. Eğer kaliteli personel isteniyorsa.Yoksa SHGM'ye işe giren personel 3-5 yıl tecrübe edindikten sonra sektöre kaçar mecburen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aynı şekilde bu paralara Uçuş Teknisyeni bulmak da cok zor sevgili SHGM..Ama bürokratik engeller bunun en büyük sebebi hepimiz biliyoruz.. Biraz daha bağımsız hale gelebilmeli özel bir yasayla ve sektöre ayak uydurabilmek adına acele etmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 10 yıl önce
Atc ve pilot kadrolari bu maaslar sebebi ile yillardir doldurulamiyor zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 10 yıl önce
Hiçbir kontrolör bu paraya SHGM'ne geçmez. HİÇBİR... DHMİ'deki net 6000 TL alırken SHGM'de brüt 5000'e kimse gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 10 yıl önce
peki sence o tecrübedeki bir pilot geçer mi ? (pilot)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000