17 Ekim 2011, Pazartesi 08:26:21

SHGM PERSONEL ARIYOR

Sivil Havacılık Müdürlüğü sözleşmeli büro personeli arıyor...
  • DİKKAT SHGM İŞGAL EDİLİYOR ARTIK BU KPSS Yİ KALDIRALIM YOKSA MEZARDA İMTİHANA HAZIRLANACAĞIZ KAZANMAK İMKANSIZ KPSS YE GİRENLER POTANSİYEL FİNANSÖRDÜR İMTİHANI FİNANSE EDERLER KPSS YE GİRENLER İSTEDİĞİ YERE GİREMEZ İMTİHANI HAZIRLAYANLARIN İSTEDİĞİ YERE GİRER KPSS DE NEKADAR BİLGİLİ OLURSAN OL İMTİHANI YAPANLARIN İSTEDİĞİ PUANI ALIRSIN KPSS Yİ KAZANMAK İÇİN BİLİNEN KURSLARA GİDİP SORULARI ALMANIZ GEREKİR KPSS NİN GİRDİĞİ YERE CEMAAT GİRER KPSS NİN GİRDİĞİ YERE İLİM BİLİM GİRMEZ SİVİLHAVACILIK KPSS İLE OLMAZ SİVİLHAVACILIK ÖZVERİ İSTER SİVİLHAVACILIK EĞİTİM İSTER SİVİLHAVACILIKTA ÜCRET BEKLENMEZ SİVİLHAVACILIKTA CANLA ÇALIŞILIR AMA SİZLER BUNLARI YAPAMAZSANIZ HİÇ SEKTÖRE GİRMEYİN KARNINIZ DOYMAZ AÇ KALIRSINIZ SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT
  • sadece kagıt uzerınde tam olsun adlı yorumcu aynen sana katılıyorum ama nerde anlayan ...
  • Havacılıkta tecrübe yıl ile belirlenir ay ile değil.SHGM şayet bu kafa ile gidyorsa daha çok tutuklanan personeli olur.
  • SHGM bu ilanlara çıkmadan alacağı perseonelleri belirliyor zaten. Hatta havacılık tecrübesi istenen poziyonlar için aylar öncesinden kendi adamlarını bilinen şirketlerde kadrolu işe başlatıyor. Yeter ki herşey kağıt üzerinde tam olsun.
  • TECRÜBELİ ADAMLARIN HİÇ BİRİ KPSS İLE UĞRAŞMAZ.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, sözleşmeli büro personeli arıyor. İşte detaylar;

 

SHGM PERSONEL ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
DİKKAT SHGM İŞGAL EDİLİYOR ARTIK BU KPSS Yİ KALDIRALIM YOKSA MEZARDA İMTİHANA HAZIRLANACAĞIZ KAZANMAK İMKANSIZ KPSS YE GİRENLER POTANSİYEL FİNANSÖRDÜR İMTİHANI FİNANSE EDERLER KPSS YE GİRENLER İSTEDİĞİ YERE GİREMEZ İMTİHANI HAZIRLAYANLARIN İSTEDİĞİ YERE GİRER KPSS DE NEKADAR BİLGİLİ OLURSAN OL İMTİHANI YAPANLARIN İSTEDİĞİ PUANI ALIRSIN KPSS Yİ KAZANMAK İÇİN BİLİNEN KURSLARA GİDİP SORULARI ALMANIZ GEREKİR KPSS NİN GİRDİĞİ YERE CEMAAT GİRER KPSS NİN GİRDİĞİ YERE İLİM BİLİM GİRMEZ SİVİLHAVACILIK KPSS İLE OLMAZ SİVİLHAVACILIK ÖZVERİ İSTER SİVİLHAVACILIK EĞİTİM İSTER SİVİLHAVACILIKTA ÜCRET BEKLENMEZ SİVİLHAVACILIKTA CANLA ÇALIŞILIR AMA SİZLER BUNLARI YAPAMAZSANIZ HİÇ SEKTÖRE GİRMEYİN KARNINIZ DOYMAZ AÇ KALIRSINIZ SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sadece kagıt uzerınde tam olsun adlı yorumcu aynen sana katılıyorum ama nerde anlayan ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılıkta tecrübe yıl ile belirlenir ay ile değil.SHGM şayet bu kafa ile gidyorsa daha çok tutuklanan personeli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM bu ilanlara çıkmadan alacağı perseonelleri belirliyor zaten. Hatta havacılık tecrübesi istenen poziyonlar için aylar öncesinden kendi adamlarını bilinen şirketlerde kadrolu işe başlatıyor. Yeter ki herşey kağıt üzerinde tam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TECRÜBELİ ADAMLARIN HİÇ BİRİ KPSS İLE UĞRAŞMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000