05 Ekim 2016, Çarşamba 09:40:40

SHGM Marşal Adaları ile anlaştı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Marşal Adaları ile hava ulaştırma anlaşması imzaladı.
  • Marshall Adaları Okyanusya'da Kuzey Pasifik Okyanusu'nda Hawaii ve Papua Yeni Gine arasında bulunan 31 adet yuvarlak ada grubu... Eminönü'nden ada vapuruna bindiğiniz zaman sizi yolda atabilirler.
  • Sen aklımı koru yarabbim...
  • Olay stratejik konumdan kaynaklaniyor. Sen anlasmani yap ama simdilik ucma. Bu ulke gibi bir sure ulkeler var SHGM anlasti ama uculmuyor. Mesela Avustralya, Yeni Zelanda, Fiji gibi aklima ilk gelenler. Turkiye Pasifik'te imza atmis cokmu? Cebimizden para cikiyormu? Hayir!
  • Laos'la yapılan anlaşma ilgili haber yorumunda da dediğim gibi, hiçbir zaman tarifeli sefer vs yapılmayacak olan, sadece "şu kadar ülke ile anlaşma imzaladııkkk, cumhuriyet döneminde yapılamayan işleri şu kadarcık senede yaptııııkk" diye seçim meydanlarında çığırabilmek adına yapılmış, sadece istatistikleri doldurma amaçlı bir anlaşma. Hayırlı olsun ülkemize..
  • Off shore kokusunu aldınız mı?
  • Muhtemelen bu siteye girenler arasında bu adalara giden tek kişiyim, Amerika hariç hiçbir ülkenin takmadığı bir yer karadenizde rusya açıklarında italya ve yunanistana komşu...bolca akdeniz iklimi var
  • Acilin geliyorum.
  • Allah akıl fikir versin. Başka ne denir ki? Türkiyenin Marşal Adalarıyla ne işi olur. FETÖ'nün okullarının bulunduğu ülkelerle anlaşmalar tamamamlanmış THY'nin uçuşları başlatılmış olacak ki. Şimdide boş işlerle uğraşma ssfasına geçilmiştir desenie.
  • torpilli bilal efendi'den ne büyük başarı ! 50 bin nüfuslu, ufacık bir ülke ile anlaşma imzalamanın çok önemli bir başarıymş gibi haber olması da ayrı bir trajikomedi zaten !

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Kanada'nın Montreal kentinde düzenlenen ICAO toplantısında bir ülkeyle daha hava ulaştırma anlaşması imzaladı.

ICAO Genel Merkezi'nde yapılan anlaşmaya SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Marşal Adaları yetkilileri katıldı.

Marşal Adaları ile birlikte Türkiye'Nin Hava Ulaştırma Anlaşması yaptığı ülke sayısı 167'ye yükseldi.

SHGM Marşal Adaları ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Nerede ~ 7 yıl önce
Marshall Adaları Okyanusya'da Kuzey Pasifik Okyanusu'nda Hawaii ve Papua Yeni Gine arasında bulunan 31 adet yuvarlak ada grubu... Eminönü'nden ada vapuruna bindiğiniz zaman sizi yolda atabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahım ~ 7 yıl önce
Sen aklımı koru yarabbim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
strateji ~ 7 yıl önce
Olay stratejik konumdan kaynaklaniyor. Sen anlasmani yap ama simdilik ucma. Bu ulke gibi bir sure ulkeler var SHGM anlasti ama uculmuyor. Mesela Avustralya, Yeni Zelanda, Fiji gibi aklima ilk gelenler. Turkiye Pasifik'te imza atmis cokmu? Cebimizden para cikiyormu? Hayir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I ve Q yanyana ~ 7 yıl önce
Bahsettiğiniz gibi önemsiz gibi gözüksede ,bu anlaşmalar ''Uluslararası Açık Semalar'' anlaşmasına göre yapılır.Önemini,kapsadığı yetkileri ve prestijini de açıp okuması gerekir malum zekalıların.
İş olsun ~ 7 yıl önce
Laos'la yapılan anlaşma ilgili haber yorumunda da dediğim gibi, hiçbir zaman tarifeli sefer vs yapılmayacak olan, sadece "şu kadar ülke ile anlaşma imzaladııkkk, cumhuriyet döneminde yapılamayan işleri şu kadarcık senede yaptııııkk" diye seçim meydanlarında çığırabilmek adına yapılmış, sadece istatistikleri doldurma amaçlı bir anlaşma. Hayırlı olsun ülkemize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Off shore ~ 7 yıl önce
Off shore kokusunu aldınız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Majuro ~ 7 yıl önce
Muhtemelen bu siteye girenler arasında bu adalara giden tek kişiyim, Amerika hariç hiçbir ülkenin takmadığı bir yer karadenizde rusya açıklarında italya ve yunanistana komşu...bolca akdeniz iklimi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sazan ~ 7 yıl önce
Sizden sonra ben de gittim. Ege denizinde adalar çok kalabalık olduğundan sen git burdan demişler, Marshall adaları da Böyük Okyanus'a taşınmış. Biraz aktarmalı gittim ama olsun, değdi.
Bana bakk ~ 7 yıl önce
Şa oğlum dalga geçme
Halooo ~ 7 yıl önce
Acilin geliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne denir ki ~ 7 yıl önce
Allah akıl fikir versin. Başka ne denir ki? Türkiyenin Marşal Adalarıyla ne işi olur. FETÖ'nün okullarının bulunduğu ülkelerle anlaşmalar tamamamlanmış THY'nin uçuşları başlatılmış olacak ki. Şimdide boş işlerle uğraşma ssfasına geçilmiştir desenie.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo !!! ~ 7 yıl önce
torpilli bilal efendi'den ne büyük başarı ! 50 bin nüfuslu, ufacık bir ülke ile anlaşma imzalamanın çok önemli bir başarıymş gibi haber olması da ayrı bir trajikomedi zaten !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000