18 Nisan 2010, Pazar 00:19:27

SHGM KÜL UYARISI YAPTI

İzlanda’dan başlayıp bütün Avrupa’yı saran kül bulutları tüm havacılığı etkilerken Türkiye’ye ulaşması beklenen bu felaket için SHGM bir dizi önlem uyarısında bulundu. İşte AirportHaber’in öğrendiği önlemler paketi.
  • avrupadaki ilgili kurumları müteakiben açıklama standart memur kamil zihniyeti...geç kaldınız geç 24 saat.....
  • bir önceki yorumumda hakaret içeren ne vardı ben anlayamadım. Ya okumayı bilmiyorsunuz ya da anlamıyorsunuz. Buraya abuk subuk yazılar yazan kişileri medeni şekilde eleştirince nesi uygunsuz oldu... bir önce yorum yapan arkadaşı destekleyen bir yorumdu. Tekrar okuyun isterseniz.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu habere de en kısa zamanda havayolu karşıtı yorumlar, sivil-asker tartışmaları, vs bekliyoruz... "Yanardağ patlaması THY Teknik'in suçuymuş!", "Pegasus yanardağı tetiklemiş!" falan gibi.

Uzmanlara göre Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece 02.00-06.00 sıralarında Türkiye’ye giriş yapması beklenen kül bulutları havacılık sektörünü adeta felç etti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü havayolu şirketlerine önemli uyarılarda bulundu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü öncelikli olarak kül felaketi nedeniyle yaşanan rötarlardan dolayı yolcuların mağdur edilmemesi için gerekli önemlerin alınmasına yönelik havayolu şirketleri uyardı.

Kül bulutlarının doğrudan uçuş emniyetini tehlikeye sokacağı göz önünde bulundurulması istenen ikinci ve en önemli uyarı ise TÖSHİD ile Türk Havayolları’na ayrı ayrı bildirildi. Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri ve Türk Havayolları’na gönderilen yazıda, kül bulutlarının uçak motorlarını etkilememesi için yerde bulunan tüm uçakların motorlarının kapatılması istendi. TÖSHİD ve Türk Havayolları’na yazılı olarak bildirilen uyarıda kül bulutlarının sadece havada değil yerde de uçak motorlarını etkilediği vurgulandı.

AirportHaber.Com Özel

SHGM KÜL UYARISI YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
avrupadaki ilgili kurumları müteakiben açıklama standart memur kamil zihniyeti...geç kaldınız geç 24 saat.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir önceki yorumumda hakaret içeren ne vardı ben anlayamadım. Ya okumayı bilmiyorsunuz ya da anlamıyorsunuz. Buraya abuk subuk yazılar yazan kişileri medeni şekilde eleştirince nesi uygunsuz oldu... bir önce yorum yapan arkadaşı destekleyen bir yorumdu. Tekrar okuyun isterseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu habere de en kısa zamanda havayolu karşıtı yorumlar, sivil-asker tartışmaları, vs bekliyoruz... "Yanardağ patlaması THY Teknik'in suçuymuş!", "Pegasus yanardağı tetiklemiş!" falan gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000