20 Mayıs 2013, Pazartesi 17:04:27

SHGM JAPONYA İLE İMZALADI

Japonya ile Sivil Havacılık Anlaşması imzalandı…
  • japonya'da 5 yıl yaşamış biri olarak söyleyeyim, Türkleri çok sevdikleri falan yok onlar herkese karşı sıcak kanlı, aile yapısı olarak falan da hiç bir ortak noktamız yok, bir de bizden vize istemiyolar ama kapıda binbir zorluk çektiriyolar, o da orda yaşayan Türklerin yaptığı suçlardan dolayı adımızın kötüye çıkmış olmasından. bir de resim dikkatimi çekti adamların gönderdiği eleman başkanın müdürünün yardımcısının heyetinin kuyruğunun kuyruğu, yani adamların gözünde 3. dünya ülkesi olduğumuzdan en ezik adamlarından birisini göndermişler, ayrıca yazı yanlış yazılmış olmalı Nagoya'ya değil Osaka'ya uçuş var
  • japonya önemli bir ülkedir bu antlaşmanın faydaları olacaktır herkesin batmış iflas etmiş bitmiş tükenmiş, kokuşmuş türkleri aşşalayan vize vermemek için herşeyi yapan avrupa ülkelerine gitmeyip türklere vize istemeyen ve türkleri çok sevip sayan japonyaya gitmeye teşvik ederim..japonyayı geden gerçekten göermek lazım insanın bilgisi görgüzü kültürü artıyor, çalışkan insanlar, saygı değer insanlar, aile yapıları bize çok benziyor, ayrıca az da olsa orta asyadan göç eden türklerde var bu ülkede..
  • THY sadece Tokyo ve Osaka'ya uçuyordu. Nagoya'ya da mı başlayacak acaba?

SHGM'den yapılan açıklamada:

Türk ile Japon Sivil Havacılık Yetkilileri, 14-16 Mayıs 2013 tarihlerinde Ankara’da bir araya gelerek iki ülke arasındaki uçuşların geliştirilmesi amacıyla ikili havacılık anlaşması imzaladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal EKŞİ ve Japonya Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Heyet Başkanı Baş müzakereci Taro KOBAYASHI başkanlığında gerçekleştirilen müzakereler sonunda, sefer artışları konusunda mutabakat sağlandı.

İmzalanan Mutabakat Zaptı ile, uçak tipi kısıtlaması olmaksızın Türk hava taşıyıcıları için Japonya’ya haftada toplamda 42 frekans sefer gerçekleştirme hakkı elde edildi. Söz konusu 42 frekansın 14 frekansının Narita’ya, 7 frekansının da Nagoya’ya yolcu seferlerinde kullanılması, geri kalan frekansların da hem yolcu hem de kargo seferleri için kullanılmasına karar verildi.

Japon Havaalanı prosedürleri kapsamında Türk Havayolu işletmelerinin Haneda’ya uçuş gerçekleştirmesi konusunun da görüşüldüğü müzakerelerde, önümüzdeki yıl yaz döneminde gerçekleştirilecek toplantı sonrasında Haneda’ya tarifeli seferler başlatılabileceği hususunda görüş birliğine varıldı.

İmzalanan Mutabakat Zaptı ile, bir önceki Mutabakat Zaptı’ndaki Kod Paylaşım Maddesi daha liberal hale getirilirken, Havacılık Güvenliği ile madde de günün şartlarına göre revize edildi.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SHGM JAPONYA İLE İMZALADI

Yorumlar

öyle değil ~ 11 yıl önce
japonya'da 5 yıl yaşamış biri olarak söyleyeyim, Türkleri çok sevdikleri falan yok onlar herkese karşı sıcak kanlı, aile yapısı olarak falan da hiç bir ortak noktamız yok, bir de bizden vize istemiyolar ama kapıda binbir zorluk çektiriyolar, o da orda yaşayan Türklerin yaptığı suçlardan dolayı adımızın kötüye çıkmış olmasından. bir de resim dikkatimi çekti adamların gönderdiği eleman başkanın müdürünün yardımcısının heyetinin kuyruğunun kuyruğu, yani adamların gözünde 3. dünya ülkesi olduğumuzdan en ezik adamlarından birisini göndermişler, ayrıca yazı yanlış yazılmış olmalı Nagoya'ya değil Osaka'ya uçuş var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
japonya önemli bir ülkedir bu antlaşmanın faydaları olacaktır herkesin batmış iflas etmiş bitmiş tükenmiş, kokuşmuş türkleri aşşalayan vize vermemek için herşeyi yapan avrupa ülkelerine gitmeyip türklere vize istemeyen ve türkleri çok sevip sayan japonyaya gitmeye teşvik ederim..japonyayı geden gerçekten göermek lazım insanın bilgisi görgüzü kültürü artıyor, çalışkan insanlar, saygı değer insanlar, aile yapıları bize çok benziyor, ayrıca az da olsa orta asyadan göç eden türklerde var bu ülkede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nagoya ~ 11 yıl önce
THY sadece Tokyo ve Osaka'ya uçuyordu. Nagoya'ya da mı başlayacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000