16 Haziran 2016, Perşembe 15:56:55

SHGM iki yeni ruhsat verdi 3 ruhsatı da iptal etti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2016 yılı İkinci İnceleme Komisyonu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararlar ile birlikte iki firmaya yeni ruhsat verildiği ve 3 şirketin de ruhsatlarının iptal edildiği belirtildi.
  • Pamukkale balonculuk özel bir şirkete aittir. THk'nın gökçen havacılık bölümüne değil.Pamukkale Balon Pamukkale, Denizli de bütün balon uçuşları durdurulduğundan dolayı ıhlara vadisinde uçuşlarını sürdürmektedir.
  • Pamukkale Balınculuk kime aittir? Eğer THK ya ait ise SHGM Nasıl bir aymazlık içerisindedir. Öali olarak hiç bir yeterliliği olmayan bir kuruluşa Nasıl ruhsat vermiştir? Nereye böyle?
  • Aaaa...! Hayret bişi; SHGM ruhsat verdiği ve iptal ettiği şirketlerin isimlerini öğrenmeyi başarmış. Bravo SHGM'nin süper zekalı aynştayn kılıklı memurlarına.
  • Solias a yazik oldu.. Ne hayallerle kurmustuk..

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2016 yılı İkinci İnceleme Komisyonu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

SHGM, başkent Ankara'da yapılan toplantı sonrası alınan kararları resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurdu. Toplantıda alınan kararla iki şirkete "Genel Havacılık" ve "Balon İşletmeciliği" ruhsatı verildi. 

Genel havacılık ruhsatı, Yakındoğu Hav. Sağlık Yay. Tur. Yaz. ve Bilişim Sis. Ltd. Şti.’ye verilirken, balon işletmeciliği ruhsatı ise Pamukkale Balonculuk Ltd. Şti.’ye verildi.

ÇUKUROVA DA İPTAL EDİLDİ

Ayrıca SHGM'den yapılan açıklamada, Solias Hav. Tur. Emlak Taş. İth. İhr. Tic. ve San. Ltd. Şti. ve Yavrukuş Hav. ve Eğitim Tic. Ltd. Şti.’nin “Genel Havacılık İşletmeciliği” Ruhsatları ile birlikte ünlü işadamı Mehmet Emin Karamehmet'e ait  Çukurova Havacılık A.Ş.’nin filosunda hava aracı kalmaması sebebiyle “Hava Taksi İşletmeciliği” Ruhsatı da iptal oldu. 

SHGM iki yeni ruhsat verdi 3 ruhsatı da iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

mka ~ 8 yıl önce
Pamukkale balonculuk özel bir şirkete aittir. THk'nın gökçen havacılık bölümüne değil.Pamukkale Balon Pamukkale, Denizli de bütün balon uçuşları durdurulduğundan dolayı ıhlara vadisinde uçuşlarını sürdürmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK fıss ~ 8 yıl önce
Pamukkale Balınculuk kime aittir? Eğer THK ya ait ise SHGM Nasıl bir aymazlık içerisindedir. Öali olarak hiç bir yeterliliği olmayan bir kuruluşa Nasıl ruhsat vermiştir? Nereye böyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Aaaa...! Hayret bişi; SHGM ruhsat verdiği ve iptal ettiği şirketlerin isimlerini öğrenmeyi başarmış. Bravo SHGM'nin süper zekalı aynştayn kılıklı memurlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoneticik ~ 8 yıl önce
Solias a yazik oldu.. Ne hayallerle kurmustuk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000